Добри новини от Bob,още малко търпение :)
Re: Добри новини от Bob,още малко търпение :)
Ми не е зле, ама това, че няма нетец пак ме притеснява, нали ...
Без нетец не става. Най-малкото трябва да има пакети за добавяне - нетец като добавка ...... Естествено за тези които искат де ;)
Мен ме интересува план като супербоб с повече минути и към първа и втора зона да ги пуснат, това ще е офертата на офертите.
Еми, не става, да. Аз се надявам хора от мтел да четат тоя форум и да видят, че хората искат нет :) та дано да предприемат нещо, а не само да си дрънкаме тука (yes)
Аз направо им се обаждам на безплатния номер
[B]
bob 0800 80 123[/B]
и им казвам какво искам и кога ще има нещо ново...(whistle):)
[B]
bob 0800 80 123[/B]
и им казвам какво искам и кога ще има нещо ново...(whistle):)
[Quote]и им казвам какво искам[/Quote]
Да,разбира се и незабавно мениджърите се събират да вземат решение за изпълнение на исканията ти...:D:D:D
:S
:X
(no)
П.С.
[Quote]и кога ще има нещо ново[/Quote]
И разговарящия от кол-центъра посяга към специално куфарче,в което се съхранява внимателно изготвена прес-бюлетина ЛИЧНО до тебе..
Да,разбира се и незабавно мениджърите се събират да вземат решение за изпълнение на исканията ти...:D:D:D
:S
:X
(no)
П.С.
[Quote]и кога ще има нещо ново[/Quote]
И разговарящия от кол-центъра посяга към специално куфарче,в което се съхранява внимателно изготвена прес-бюлетина ЛИЧНО до тебе..
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ванкаа , Ванка ,язък дето си градски,пълни глупости ръсиш всеки ден
Градски, времето ще покаже дали не съм прав.;)
И аз мисля, че скоро нема да видим нещо ново и по апетитно от супер боб на боб! Който е сварил е ял от хубавия боб, така преди, като искараха М-Тел оня готиния Актив+ ли беше, се ослушвах и не се възползвах понеже незнаех 300 или 600 са минутите със сигурност.
Samsung GALAXY S22 Ultra
АХАХА! Ами, айде да направим една инициатива - правим си тема само за мтел и какво искаме в бъдеще от тях като оферти и промоции (woo)