Добри новини от Bob,още малко търпение :)
От другия месец се очакват новите планове от bob както и намаляване на тарифирането на 5 стотинки след изчерпване на безплатните. За по точна информация е рано да се говори, спряга се нов план като Superbob с повече минути към всички оператори и зона 1 както и план с мобилен нет, дано да се окаже достоверен източника ми ;)
Re: Добри новини от Bob,още малко търпение :)
Ако пуснат Боб с Нет ще има масово минаване към тях ми се струва. Някой има ли представа дали телефони кодирани към МТел работят с Боб карта?
Да, работят. Пробвах на кодирана Nokia 16xx и картата на Боб си работеше :)
Към Вечния: стига си спамил с такива теми... Май никакви "източници" нямаш, а само се опитваш да привлечеш интерес към Боб. Малко като платен форумец изглеждаш вече. Да и аз съм към Боб, ама не тръбя всеки ден без достоверен източник за разни цени от 5ст. и нови планове стил Супербоб.
Към Вечния: стига си спамил с такива теми... Май никакви "източници" нямаш, а само се опитваш да привлечеш интерес към Боб. Малко като платен форумец изглеждаш вече. Да и аз съм към Боб, ама не тръбя всеки ден без достоверен източник за разни цени от 5ст. и нови планове стил Супербоб.
Не търся внимание, просто издавам информация от кухнята, дали съм прав скоро ще разберем :);)
Ти разбира се не си прав...:|
Но за сметка на това си несериозен!Такива теми и изказвания правиш често и досега нищо не се потвърди.И затова ти казвам,че си СПАМЪР въпреки,че владо не му харесва когато те дефинирам (whistle)
Пък нека ме банне щом това е цената на истината!
П.С.[Quote]От другия месец се очакват[/Quote]
[Quote]За по точна информация е рано да се говори[/Quote]
[Quote] дано да се окаже достоверен източника ми[/Quote]
ИЗЛАГАЦИЯ пълна.[u]Време е темата да бъда изтрита[/u]!!!!!!
Но за сметка на това си несериозен!Такива теми и изказвания правиш често и досега нищо не се потвърди.И затова ти казвам,че си СПАМЪР въпреки,че владо не му харесва когато те дефинирам (whistle)
Пък нека ме банне щом това е цената на истината!
П.С.[Quote]От другия месец се очакват[/Quote]
[Quote]За по точна информация е рано да се говори[/Quote]
[Quote] дано да се окаже достоверен източника ми[/Quote]
ИЗЛАГАЦИЯ пълна.[u]Време е темата да бъда изтрита[/u]!!!!!!
Някой минавал ли е от обикновен БОБ на СуперБОБ след 01.07?
Вкъщи имахме един стар водафон, кодиран към М-тел и картата на боб не тръгна, не знам как е с други апарати.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Какво точно имаш впредвид?Аз съм на Супербоба от 02.07.,само че дадох заявката на 28.06.Не ми се вярва да са продължили след 01.07, както беше обявено,освен за техни хора по някакъв начин;).Ако е така,търси някой да те въведе в тайнството ,в Бългерия всичко е възможно.
[Quote]Някой има ли представа дали телефони кодирани към МТел работят с Боб карта? [/Quote]
Работят. Пробвал съм на два кодирани м-телски телефона (yes)
Работят. Пробвал съм на два кодирани м-телски телефона (yes)
Коментираше се, че и след 01.07 можеш да заявиш преминаване от обикновен на СуперБОБ.
Та ако някой го е направил, да се похвали :)
Та ако някой го е направил, да се похвали :)