Договор с мтел с вече не техни номера?
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
Re: Договор с мтел с вече не техни номера?
При падаване на заявление за преносимост при новия оператор,с него подписваш и договор,който е с отложено изпълнение,но това не означава,че нямаш договор.А това,че подписваш договор с М-тел не означава автоматично,че си оттегляш и заявлението за пренос
Пълни глупости!
Подписваш договор, който става активен тогава, когато номерът ти бъде пренесен в мрежата на оператора... Докато не се пренесе какъв договор да имаш при условие, че нямаш активен номер в мрежата?
Допълнително можеш в рамките на 7 дни след това да се откажеш и да се върнеш при стария си оператор /в Глобул са 30 дни/.
Подписваш договор, който става активен тогава, когато номерът ти бъде пренесен в мрежата на оператора... Докато не се пренесе какъв договор да имаш при условие, че нямаш активен номер в мрежата?
Допълнително можеш в рамките на 7 дни след това да се откажеш и да се върнеш при стария си оператор /в Глобул са 30 дни/.
-
- Регистриран: 16 мар 2007, 08:06
И ти казваш същото като мен,само,че някои хора имат различни тълкувания за понятието "договор".Това ми напомня една случка.Плащайки си сметката,се разиграва следната ситуация:
-Искате ли да преподпишете?
-Не.Сегашният ми договор ми харесва (на безсрочен съм).
-Ама Вие нямате договор.
-Как да нямам?
-Еми нямате.
-Ми що Ви плащам?Да спра да плащам тогава.
-Искате ли да преподпишете?
-Не.Сегашният ми договор ми харесва (на безсрочен съм).
-Ама Вие нямате договор.
-Как да нямам?
-Еми нямате.
-Ми що Ви плащам?Да спра да плащам тогава.
Точно това каза и човека преди теб. Но се подписва договор. В случая щом не е подадено оттегляне от преносимостта този договор влиза в сила на датата на пренасяне.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Незнам какво е подписвано какво не. Но за пренесеш номера си обратно в мрежата на Мтел трябва повече от 3 месеца номера да е активен в мрежата на Виваком, дори и при съгласие да се платят неустойките. За да се възползваш от 7 дневния период трябва изришно да си го заявил при подписването на договора. Ако номерата са в Мрежата на Виваком то договорът в Мтел трябва да е абсолютно недействителен.