Докога бе, Вива???
Докога бе, Вива???
Докога ще продължавате да си преструктурирате менюто на 123??? Има няма 2-3 седмици и хоп - всичко разместено... И всеки път трябва да чакам да изслушам цялото меню.... Връзката с оператор беше на 6, после мина на 5, сега е на 3... Аман!
Освен това, докога късно нощем няма доста редовно няма да може да се ползва интернет??? Да не казвам всяка вечер, но доста често през нощта нет нямам!!!
Освен това, докога късно нощем няма доста редовно няма да може да се ползва интернет??? Да не казвам всяка вечер, но доста често през нощта нет нямам!!!
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Докога бе, Вива???
Винаги има изход... Никой не те е вързал на сила към Виваком.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Хм, за менюто си прав, на 2 пъти се изненадвам на реакцията при набиране на цифра (или на липсата на такава) ;) Мисля, че правят корекции на база по-често ползваните опции.
Колкото за нета, след малко излизам да си взема Easy Traffic пакета и ще пиша как е ;)
П.П. Поредната тема, която започва с "кудкудяк" и ще завърши с шумен рев от зоологическа градина... :|
Колкото за нета, след малко излизам да си взема Easy Traffic пакета и ще пиша как е ;)
П.П. Поредната тема, която започва с "кудкудяк" и ще завърши с шумен рев от зоологическа градина... :|
а не, като цена на база международните разговори с мобилни телефони, които провеждам, друг оператор не може да ми предложи по-добро... което е основното, което ме интересува на този етап...
просто имам право да не съм доволен от някои неща :)
просто имам право да не съм доволен от някои неща :)
И аз да попитам до кога на unicall чрез *123# ще ми показва минутите на куп :S
100 неща те питат само и само да си провериш минутите номер, име пароли кодове (woo)
100 неща те питат само и само да си провериш минутите номер, име пароли кодове (woo)
Как някой до сега не е казал, евтиното не е по-добро :D
Ако не ти харесва цената на услугата до международни и предпочиташ качествено обслужване ......, то тогава си за Мтел :D
Мисля, че те ще те предразположат да се почустваш "важен" и ценен ;) за тях.
Ако не ти харесва цената на услугата до международни и предпочиташ качествено обслужване ......, то тогава си за Мтел :D
Мисля, че те ще те предразположат да се почустваш "важен" и ценен ;) за тях.
[Quote]Колкото за нета, след малко излизам да си взема Easy Traffic пакета и ще пиша как е ;)[/Quote]
Извинявай, но поради ред причини е невъзможно да сравняваш домашния с мобилен нет8)
Извинявай, но поради ред причини е невъзможно да сравняваш домашния с мобилен нет8)
KOBRETI от 1 година има проблеми с нет-а на Виваком. Чудя се що за мазохист трябва да си, че още да стоиш на нещо, което явно ти прави проблеми??? :| И толкова ли не разбра, че проблема не е в самият нет, а някъде по трасето до теб?! Техниците като не могат да си свършат работата - ми бий им шута!
Може да има договор.
Вива днес направо избиха рибата при мен :D По празниците реших да обединя нета и фикса в пакетна услуга. Дотук добре. Днес сутринта вместо да ми пуснат пакетната услуга ми спряха фикса и след гневно обаждане от моя страна ми казаха, че постът е закрит по мое желание (woo) Най-смешното е, че аз реално имах още година и малко договор за тоя пост и е пълна мистерия как са го закрили (blush) След 2 часа го преоктриха де, но утре смятам да им рева яко за компенсации (whistle)