Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 03 дек 2014, 13:15

Явно има проблемни локации, не е проблема в доставчика като цяло...

teou
Регистриран: 03 май 2006, 14:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от teou » 03 дек 2014, 13:46

Локациите са проблем на доставчика, не на клиента! Преди 4 години закупиха мрежи в смесено състояние - отлични+проблемни локации. Въшливи са с пари и за 4 години не се отпуснаха да инвестират малко да оправят 5 квартала. Айде моля ви се, не бил проблема в доставчика, в луната и звездите е проблема може би...

Иначе намаленията на цените звучат много добре, отлична е промоцията. Но веднъж загубил доверието на клиента е трудно да си го върнеш - ето мен са ме загубили като клиент главно с наглото си отношение и сега няма как да ме върнат само с едни 5-10 лв аванта, просто няма да стане. Но за нови и преподписващи клиенти си е идеално.

[BG]Agent_Kowalski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 03 дек 2014, 15:51

Вообще прочете ли какво съм написал?
Всеки доставчик жичен или безжичен на каквото и да е има проблемни локации.
Енергото има проблемни локации където често напрежението е не както трябва и тока спира често.
Мобилните оператори имат проблемни локации.
Интернет доставчиците също.Аз примерно съм делече от Надежда но поне 4ма познати в моя квартал и съседния нямат проблеми с мегалан.
Аз съм им клиент от преди да ги купи мтел.
След като ги купи имам оптика до входа преди нямах, в мемента техници сменят някакви суичове в блока без да е имало проблем преди това, сутринта като излязах имаше интернет.Сега прекъсна за 5 минути докато ги сменят,вече всичко е наред.Не мисля че не са инвестирали нищо откато са мтел.

MapTo_D
Регистриран: 05 юни 2006, 13:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от MapTo_D » 04 дек 2014, 15:37

Значи, от офертата явно могат да се възползват нови абонати и вече съществуващи такива, на които им остават не повече от 3 месеца от настоящия договор. Иначе - курец. Договорът ми е до 07.2015, преди малко минах през 2 офиса, в единия едната куковица ми каза, че е само за нови клиенти :D , в другия ми казаха, че трябва да ми остават 3 месеца до изтичането на договора. Явно няма да мога да се възползвам, ако мина на нещо с по-висока такса със сигурност няма да имам проблем. За това, като дойде Юли месец живот и здраве ще им пратя много поздрави и ще прекратя всякакви взаимоотношения с тях.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от KOBRETI » 04 дек 2014, 15:48

Не знам, аз на Булсат за 10 лв си ползвам 100мбпс... На хартия е 50, но винаги ми е 100... Явно не ги режат големите пакети...

[BG]Agent_Kowalski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 04 дек 2014, 18:46

И при мегалан се по-високи скоростите отколкото са на хартия :)+

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора

Мнение от PoceH_BS » 04 дек 2014, 23:01

[Quote]Не знам, аз на Булсат за 10 лв си ползвам 100мбпс... На хартия е 50, но винаги ми е 100... Явно не ги режат големите пакети... [/Quote]

Плащам 20 кинта на КомНет за:

LAN: 100Mbit/s (DL/UP - 1 към 1)
BG: 70Mbits (DL/UP - 1 към 1/2)
International: 30Mbit (DL/UP - 1 към 1/2)
когато не е натоварено (без значение от часа) +50% на тези скорости. В пакета има и 120+ канала ТВ (дори си нямам на идея колко точно са, ТВ не гледам). Не виждам как могат да ми го предложат това МТЕЛ. :)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Отговори