Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Re: Re: Re: Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Не се заклчюва по imei а само към най-близката клетка. имам го от началото на услугата.
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Не се казва Изрсел, а Исраел!
Умрем си да водим разговори със САЩ, Канада, ЕС и Русия, по 5 пъти на ден им се обаждам.
Умрем си да водим разговори със САЩ, Канада, ЕС и Русия, по 5 пъти на ден им се обаждам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Всеки има различни потребности... Въпреки дървените планове, причината да съм на теленор са международните разговори! Това че ти не ги ползваш, не значи че за други са без значение!!! Ако Мтел добавят и мобилни ЕС ме печелят за дъъъългооо време
Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Причината да съм на Виваком също са международните разговори. Може да не говоря всеки месец, но ако звънна говорим по 1-2 часа. И на 20ст в минута ще ме обръснат повече, отколкото е таксата на телефона.
Докато беше 2000мин към всички фикс това ме спираше да се пренеса, сега вече нищо не ме спира :-) Особено и 2000мин към мобилни :-)
Докато беше 2000мин към всички фикс това ме спираше да се пренеса, сега вече нищо не ме спира :-) Особено и 2000мин към мобилни :-)