Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Промоциите продължават. :)
http://www.mtel.bg/mtel-domashen-telefon
http://www.mtel.bg/mtel-domashen-telefon
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
2000минути за 15лв ..добре за много фирми ще е оферта :)
едит: това е интересно- Методът на тарифиране при тарифен план Мтел домашен телефон S и М е на 1 минута. Методът на тарифиране при тарифни планове Мтел домашен телефон L и XL е на секунда след първите 30 секунди, които са неделими и се таксуват заедно.
едит: това е интересно- Методът на тарифиране при тарифен план Мтел домашен телефон S и М е на 1 минута. Методът на тарифиране при тарифни планове Мтел домашен телефон L и XL е на секунда след първите 30 секунди, които са неделими и се таксуват заедно.
Много добри оферти!
Re: Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
[Quote]2000минути за 15лв ..добре за много фирми ще е оферта[/Quote]
[i]"Офертата не важи за бизнес клиенти или абонати на bob тарифни планове."[/i]
[i]"Офертата не важи за бизнес клиенти или абонати на bob тарифни планове."[/i]
Re: Re: Re: Домашен телефон: неограничени разговори към всички в "Мтел"
Не е зле тарифата, но има уловка.
[quote]Включените минути към фиксирани и мобилни мрежи на Мтел са валидни след изчерпване на включените в месечната абонаментна такса минути към национални фиксирани и мобилни мрежи.[/quote]
[quote]Включените минути към фиксирани и мобилни мрежи на Мтел са валидни след изчерпване на включените в месечната абонаментна такса минути към национални фиксирани и мобилни мрежи.[/quote]
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Е то щото ми пречи да си взема като частно лице телефона....
2000 мин към мобилни мрежи за 15 лв,това си е революция!
Това наистина е бруууутално!
Интересно...500 минути към всички за 10 лв., 1000 минути за 12 лв. и 2000 минути за 15 лв. Ето такива трябва да са тарифите и от мобилен телефон в България (yes)
В този ред на мисли как стои въпроса със сим картата на Мтел? Заключена ли е към клетката на адреса на клиента или може да се ползва свободно в цялата мобилна мрежа? Домашен телефон не ми трябва, но на такива тарифи за мобилен бих сключил договор и с дявола (Мтел) :)
В този ред на мисли как стои въпроса със сим картата на Мтел? Заключена ли е към клетката на адреса на клиента или може да се ползва свободно в цялата мобилна мрежа? Домашен телефон не ми трябва, но на такива тарифи за мобилен бих сключил договор и с дявола (Мтел) :)
Пише си, че е заключен към клетката, но може и да може нещо да се хакне, бях чувал :Д