Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

purko1
Регистриран: 18 сеп 2008, 23:04

Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от purko1 » 20 юни 2016, 18:30

Освен офертите може да погледнеш и подробните карти на покритие в сайтовете на операторите,макар че и те не са напълно точни поне ориентировачно можеш да си направиш извода какво да очакваш на местата ,където най-често ходиш.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от PoceH_BS » 20 юни 2016, 18:36

[Quote]Бягай делече от виваком...[/Quote]

Бягай делече от Теленор... (важи толкова колкото и цитираното) :D

От всеки един оператор има доволни и недоволни, докато ти самата не ги ползваш известно време никой със 100% сигурност не може да ти каже кой е по-добрият. Виж офертите и си прецени сама.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 20 юни 2016, 20:25

Аз пък съм доволен от Мтл . Те имат нови планове . По скоро преценете където най много ползвате нет кой от операторите е с най добро покритие . Пробвайте с телефони на приятели Тук в форума има тема скрити оферти при операторите . Повечето са за при пренос но ако Ви е изтекъл договора може и в мтл да се оддумате за това какво потребление ви трябва .

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 20 юни 2016, 21:41

От скоро започнах работа в Мтел, и никога няма да им стана клиент. Доволен клиент съм на Виваком от 13 години. Виваком имат най-добрите планове, с най-доброто качество и покритие. При 4Г постигам най-висока скорост от 3-те оператора, където и да ида. Обслужването не го гледам, понеже навсякъде е различно и обикновенно отделям максимум 15 минути в магазин на оператор. Т.е. дори и да има лошо обслужване, този човек ще го гледам максимум 15 минути, и изобщо не си хабя нервите и времето за тях.

DNST
Регистриран: 05 яну 2016, 09:40

Мнение от DNST » 20 юни 2016, 22:06

Здравей, Катерина. Имам по една СИМ карта и на трите оператора - Теленор, боб (МТЕЛ) и Виваком. Наблюденията ми са следните - често пътувам от южна БГ в северна и обратно (при това с влак). На доста места по време на пътя оставам без никакъв обхват от Теленор и боб, докато при Виваком дори в гористи местности все още имам покритие. Като цяло и двата оператора са добре, МТЕЛ ме ядосват много с техния интернет, който при опит да гледам онлайн телевизия след няколко минути 3G клетката ме изхвърля (при пълен обхват даже) и ме праща на 2G.. Големи ядове с този Ментел, докато при Виваком и Теленор такъв проблем няма. Като цяло ако пътуваш често моят съвет е да се спреш на Виваком заради най-доброто покритие от трите оператора (дори (пак казвам) буквално в гората имаш обхват). Ако си основно само на едно място Теленор също не са лош избор, тяхната мрежа е най-малко натоварена, а и обслужването им е една идея по-коректно. Не знам само аз ли мисля така, ама и в офисите на Теленор и на 123 винаги са коректни с мен. Виваком имам чувството че не подбират кадрите си по обноски, защото дори на 123 понякога са груби и то само защото питаш нещо, от което малцина се интересуват, и те в повечето случаи дори си нямат на идея какво да ми кажат просто защото и те не знаят отговора на въпроса ми.

koklo_2
Регистриран: 11 сеп 2013, 17:45

Мнение от koklo_2 » 20 юни 2016, 22:40

Здравей. Изключително много съм разочарован от Vivacom. От обслужването им като цяло, а в последните седмици и от услугите, които предлагаха. Разговорите ми постоянно ми се разпадаха и в центъра на града едва имаше нет. Добре че приключих окончателно с тях. Извън градовете наистина са малко по добре от Теленор като обхват, но сам се уверих, че добър обхват не значи качествен разговор. И не е устройството или сим картата. Не ти ги препоръчвам, мислех да премина на теленор, но бяха леко нахални в лизингово отношение /искаха доста солидна първоначална вноска/, и се прехвърлих на червените. Та в 4 думи: моя съвет е Теленор.

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от Диян » 20 юни 2016, 22:40

[Quote]17,99лв - неограничени минути към всички, 5 000 МВ бърз интернет, неограмичено facebook потребление, неограничени SMS към теленор и по всяко време на договора мога за закупя телефон с отстъпка (не само в момента на подписване)[/Quote]
Ако те устройва действай

BANANA_18
Регистриран: 01 юли 2004, 01:51

Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от BANANA_18 » 21 юни 2016, 00:44

При мен обхвата на виваком беше перфектен,но прехвърлих номера към теленор.И като се почнаха едни липси на обхват само рестартиране оправя.На два телефона смених картата същата работа.Утре ще ходя да сменям и картата...

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от r3tr0 » 21 юни 2016, 09:02

Като давате мнение за обхвата казвайте за кой град/село/район/квартал става въпрос. Иначе без тези данни информацията е абсолютно безполезна за четящите.

PanasonicMobile
Регистриран: 28 юли 2011, 11:56

Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?

Мнение от PanasonicMobile » 21 юни 2016, 10:41

Точно извън големите градове пък виваком където раздават гб на килограм клетките им грохват защото са по една. Аз имах план на максималната тарифа от 12000 mb и ме ограничаваха на 1 do 2 mbita защото в района който съм раздават стационарни модеми за интернет през клетката и аз явно не съм важен като абонат. Така че имайте си едно на ум с многото мб и малкото клетки извън големият град. Там където имам 2 мбита от виваком имам 50 от теленор. Иначе на мен лично незнам дали от таблета или от мрежата на теленор но като пътувам обхвата е малко непостоянен и трудно сменя клетките. Където и да съм ходил има Н+. Имах отделни места из бг където сигнала е кофти и почти не отваря нищо през H. Иначе не мога да сравнявам покритието. Вивеком със сиг знам места където имат само те но не са фактор за подписване на договор ако няма да се живее само там където те имат.

Отговори