Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
-
- Регистриран: 09 фев 2016, 10:20
Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Имаш лично,чети,и ми кажи дали ти харесва!😃
Лек ден!
Лек ден!
Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
От около 6 месеца съм на Теленор и съм доволен. Не съм имал разпаднати разговори, нито пък проблеми с мобилния интернет. Преди това бях на Виваком, от които също бях доволен, но тъй като не можаха да ми предложат това, което искам, се наложи промяната. Общо взето каквото и да изберете, смятам, че ще сте доволни. Вкъщи се ползват и две карти на вивата, от които също няма оплаквания. Има добри оферти и от двата оператора.
iPhone 14 Pro Max, 128 GB, Silver
Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Колега PanasonicMobile, това с клетките на Виваком наистина ли ти се случва? Тествал ли си на въпросните места как е обхватът и следователно 2/3/4G покритието от други оператори и скоростта на интернет връзката? Стана ми любопитно.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Да. И е от месеци. Договора ми свърши и се отказах да се занимавам. Просто шейпват на ниска скорост при претоварване на клетката. Но не може да има 1000 абоната с по два лв нет план и аз на най-високия и да ограничават мен. Ето и снимка с наличните мрежи.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
И аз бях така на Мтел. Клетката на 5км. по въздушен път за три села. Работеше до примоциите от м.март 2015г. След това я се закачи тела към мрежата, я не. Бих им шута и сега съм на 4G. Нека ми е зле.
Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Вчера ми смениха сим картата в теленор и днес пак изгуби обхват на цяло.Трябва да рестартирам или да мина офлайн режим и пак онлайн.Така е и на двата телефона.Колко време след прехвърляне на номера мога да се махна,че ми писна да съм без тел?
Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Това трябва да е проблем от телефона. Пробвай на друг телефон да видиш дали е същата работа.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Както казах,на два телефона пробвам.Двата са с 2 сим карти.Единия хуавей андроид,другия нокия само за ало ало.Менкам ги на различните слотове и всеки път губи обхвата,а с другите оператори на които имам карти (боб и виваком) нямам проблем.Така че невъзможно е да е от двата телефона,при положение,че ползвам в същия момент и други оператори.И така е от няколко седмици!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
А технически отдел свърза ли с теб? Защото просто оператор няма да ти свърши работа.
Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Току що говорих със 123 и да съм отишъл в техен магазин да пробват на техен апарат...Само че проблема не се появява веднага,и там няма как да разберат.Звъннах от бобската карта,и дори не ме питаха кой се обажда и за кой номер става въпрос.Сега ще пробвам на трети телефон.