Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Абсолютно некоректно е, дано с новата им 4G мрежа да си оправят клетките, въпреки че не го вярвам. Най-добре (за мен) си остава Теленор, просто проблем с обхвата не съм имал. Вярно, че като пътувам от време на време в по-гористи местности се губи, но той и обхватът на Виваком в този район е само 2G, така че за интернет дума не може да става. :D
Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Не съм доволен от мрежата на Виваком в София. Всеки ден ми разпада разцовори. По някои път ми насичат разговорите все едно говоря с китай през слаб интернет.Освен това мобилният интернет е бавен и постоянно насича.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
В коя част на София се случва това? С абонат на кой оператор разговаряш?
Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Също мога да кажа, че напоследък не съм доволен от интернета на Виваком.
Като направя някой спийд тест и го докарвам около 2-5Мбит/с D и 1-2Мбит/Up и много, много вече рядко, това което беше преди за мен средната стойност - 15Мбит/с D и 3-4мбит/с Up. Каква е причината не знам, но нещо не ме кефи положението.
Като направя някой спийд тест и го докарвам около 2-5Мбит/с D и 1-2Мбит/Up и много, много вече рядко, това което беше преди за мен средната стойност - 15Мбит/с D и 3-4мбит/с Up. Каква е причината не знам, но нещо не ме кефи положението.
Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Аз съм много доволен от мрежата на теленор. Използвам ги от 9 месеца и за мен са просто перфектни. В пловдив и сливен интернета е идеален на 100%.Дори като пътувам между тия 2 града постоянно имам бърз нет докато при мтел не беше така
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus