Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
-
- Регистриран: 04 май 2016, 17:07
Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Здравейте,
Не съм доволна от скоростта на интернета на Мтел, освен това получавам 250 МВ на бърза скорост за план с 15,00лв месечна такса. Ще ги сменям...
Чувала съм много добри отзиви за Виваком, но днес влязох в Теленор и ми предложиха доста добър план.
Чудя се обаче как им е мрежата.. Имам много малко познати на този оператор - броят се на пръсти.
Моля, дайте мнение :)
Не съм доволна от скоростта на интернета на Мтел, освен това получавам 250 МВ на бърза скорост за план с 15,00лв месечна такса. Ще ги сменям...
Чувала съм много добри отзиви за Виваком, но днес влязох в Теленор и ми предложиха доста добър план.
Чудя се обаче как им е мрежата.. Имам много малко познати на този оператор - броят се на пръсти.
Моля, дайте мнение :)
Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Какъв план ти предложиха?
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
За Теленор не мога да ти кажа, но от Виваком съм доволен, ползвам план с 12 ГБ на максимална скорост в гр. Русе и нямам някакви насичания при гледане на телевизия или сърфирането в нета. Извън града излизам по-рядко, но и там е приличен обхвата, нека повече хора да дадат отзиви как е скоростта при тях в и извън техните населени места.
Бягай делече от виваком...
-
Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
17,99лв - неограничени минути към всички, 5 000 МВ бърз интернет, неограмичено facebook потребление, неограничени SMS към теленор и по всяко време на договора мога за закупя телефон с отстъпка (не само в момента на подписване)
-
Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
mathur
Моля, обоснови се.
Не се заяждам, наистина ме интересува.
Моля, обоснови се.
Не се заяждам, наистина ме интересува.
Re: Re: Re: Доволни ли сте от мрежата на Теленор?А Виваком?
Здравейте! Въпроса е много общ и отново ще се разпалят страстите ! Всичко зависи как , за какво и къде се сравняват! За традиционните разговори едва ли има голямо значение . Конкретен пример - село в Монтанско до Е79,на равно място - Теленор имат 3г на определени места, Мтел губят обхват на места, Виваком са най-добре. Но те ме измамиха с устройството/ пусках тема/. Но в никакъв случай не може да се обобщава!
-
- Регистриран: 09 фев 2016, 10:20
Лично аз,много доволен,нямам забележки.Става дума за Черноморието.Не мога си изхарча БЪРЗИЯТ ТРАФИК.Въпреки,че точа като луд ,за ПОСЛЕДНО,някои и ат,ама пуста мандра не свършва,хем 4G,чакам 5 G,д а излитам у КОСМОСА,ХИ-ХИ.:):)
Аз съм на Теленор, не съм много очарован. В центъра на града не може да се свърже към ЛТЕ и си кара на 3Г. Мисля да сменям на Виваком. Офертите им доста често са по-добри. Отиди там и кажи, че искаш да се прехвърляш, 100% ще ти предложат подобна, а може би и по-добра оферта. Имат по-често промоции, въпреки, че са та*ак промоции от рода на 80% отстъпка за телефон, но все пак има разлика с другите оператори. Теленор продават с много по-голяма надценка. Виж за пример Хуйвей П9 лайт, цената там и в Вивата, без договор ако се взима.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Здравей,
За мен Теленор е по-добрия избор като тарифни планове, обхват, цени и обслужване.
Виваком е с ужасно обслужване. Още повече, че в момента е пред продажба и не се знае кой ще е новият й собственик, Затова и пускат такива промоционални планове.
Според мен не се връзвай на Виваком, за да не съжаляваш като ти приключи договора. При тях старите клиенти не са клиенти.
За мен Теленор е по-добрия избор като тарифни планове, обхват, цени и обслужване.
Виваком е с ужасно обслужване. Още повече, че в момента е пред продажба и не се знае кой ще е новият й собственик, Затова и пускат такива промоционални планове.
Според мен не се връзвай на Виваком, за да не съжаляваш като ти приключи договора. При тях старите клиенти не са клиенти.