Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Вместо да пишеш във форума, пиши повече в училище.. Точките и запетайките са измислени, за да разделят изреченията. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Кобрети, кобра ли те е ухапала?
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Теленор за градски условия и Боб за извън града и пътувания.
Като цяло нямам забележки към телефонията и нета и на двата оператора - Мтел и Теленор, личи си, че мрежата на Теленор е все още в процес на доработване и оптимизация, но се усеща, че нещата се подобряват, макар и бавно. Нека бъдем оптимисти, мисля, че нещата ще се подобряват постепенно, ако пък не се случи, има и Мтел :).
Като цяло нямам забележки към телефонията и нета и на двата оператора - Мтел и Теленор, личи си, че мрежата на Теленор е все още в процес на доработване и оптимизация, но се усеща, че нещата се подобряват, макар и бавно. Нека бъдем оптимисти, мисля, че нещата ще се подобряват постепенно, ако пък не се случи, има и Мтел :).
Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
[Quote] мрежата на Теленор е все още в процес на доработване и оптимизация, но се усеща, че нещата се подобряват, макар и бавно.[/Quote]
2014 година да нямаш edge в областен град е много разочароващо!
2014 година да нямаш edge в областен град е много разочароващо!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
То едге има по разни места където се е наложило да сменят базовата стнация или да добавят нова,просто явно вече не могат да се купят базови станции, които да не подържат едге,а само гпрс :D То затова се получава че някъде имат, не защото са го искали,а просто защото няма как да не го имат :D
[Quote]Първо трябва да си вземеш хайФон и да почнеш да се превъзнасяш по хамериканските планове и хамериканските какички [/Quote]
/ОФФ
За малко и аз да си взема хайФон (бях се "наточил" за 6+), но се оказа прекалено голямо разочарование...
Предпочитам рускинчета/украинчета ;)
/ОФФ
По темата:
В момента има толкова добри предложения и от 3-те кооператора (което никога до сега не е било) и при наличието на дву (а и три) симови апарати не виждам какъв е проблема, човек да си организира нещата както на него са му удобни и изгодни. :D
/ОФФ
За малко и аз да си взема хайФон (бях се "наточил" за 6+), но се оказа прекалено голямо разочарование...
Предпочитам рускинчета/украинчета ;)
/ОФФ
По темата:
В момента има толкова добри предложения и от 3-те кооператора (което никога до сега не е било) и при наличието на дву (а и три) симови апарати не виждам какъв е проблема, човек да си организира нещата както на него са му удобни и изгодни. :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Ех, знаеш какво да предпочиташ ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
АХхахаха желязна логика вадиш ти :D Ти имаш възможност да говориш с 7 млн човека той с 300 млн,това е възможност ти дали ще я ползваш е без значение.То като да кажеш ама аз говоря само с жената неограничено другите 6 999 999 млн да вървят по дяволите.И защо казваш че ти не говориш със стационарни това за някаква база ли е?Или ти като не ползваш услуги които той ги има значи че ти си по на далавера :DЯ махни услугите които не ползваш от неговия тарифен план и тогава сметни цената(whistle)За нета съм съгласен,но то в чужбина откъм нет са зле:)
Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Да, доволен съм. Мтел - прима. Доста години вече.
Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
То кой ли не е доволен един на 2% друг на10% , май само слузителите им са доволни на 100%