Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
-
- Регистриран: 29 ное 2014, 22:21
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
[Quote]
От днес теЛаЙнор имат скрита оферта ако решите да си прехвърлите картите към друг оператор ви предлагат 2200 мин към всички оператори и 9 гб интернет офертата важи само за 2 годишен договор ако искате и телефон цените са им дърво и iphone нямат вече даже свалят рекламите за iphone най желания телефон на пазара
Смени си дилъра... [/Quote]
Няма нужда да си сменя дилъра!!! Вярно е!!! За 30 кинта на месец и на мене ми предложиха тази скрита оферта ама аз твърдо бях решил да се махам от тях и го направих. Май явно загризват дебелия за главата!!!
От днес теЛаЙнор имат скрита оферта ако решите да си прехвърлите картите към друг оператор ви предлагат 2200 мин към всички оператори и 9 гб интернет офертата важи само за 2 годишен договор ако искате и телефон цените са им дърво и iphone нямат вече даже свалят рекламите за iphone най желания телефон на пазара
Смени си дилъра... [/Quote]
Няма нужда да си сменя дилъра!!! Вярно е!!! За 30 кинта на месец и на мене ми предложиха тази скрита оферта ама аз твърдо бях решил да се махам от тях и го направих. Май явно загризват дебелия за главата!!!
Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
До момента нямам някакви сериозни забележки, има какво да се желае но имайки предвид че връзката е мобилна а не по кабел нормално е да има и слаби места но положителното преобладава. Няма да си сменям доставчика поне до изтичането на договорът, който е скоро преподписан. (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Кобрети, не знам какво се случва, но сега си проверявам какво ми остава от минутите и мб-те, и каква ми беше изненадата... Показва ми резултат от вчера 13:47ч. Тоест едно цяло денонощие няма опресняване на информация! Някой ако знае какво се случва да каже? Пиша в тази тема, защото това е част от услугите на всеки оператор!
п.с. Сега звънях на оператора. Имат технически проблем, койте ще бъде решен в рамките на деня.:) Ако някой го интересува.
п.с. Сега звънях на оператора. Имат технически проблем, койте ще бъде решен в рамките на деня.:) Ако някой го интересува.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сега видях темата, да се включа и аз.
Ужасен съм от плановете на теленор, предвид качеството на мобилния интернет - абсолютно не съм доволен, предстои спиране на всичките ми услуги от тях и миграция към друг оператор, а към момента имат основните ми номера.
Рядко ползвам бтк, последната година нямах нищо тяхно, сега имам сим карта към договора за интернет - не е нещо уникално, скоростта я стига и минава, пинга е ужасен, дори и през lte-то.
Мобилтел не бях ползвал от 2011г. до декември 2014. Традиционно високо качество, lte-то съм го пробвал, добро е (на макс е по - добро), плановете... ами стават все по - добри, повечето апарати които предлагат остават скъпички.
Ужасен съм от плановете на теленор, предвид качеството на мобилния интернет - абсолютно не съм доволен, предстои спиране на всичките ми услуги от тях и миграция към друг оператор, а към момента имат основните ми номера.
Рядко ползвам бтк, последната година нямах нищо тяхно, сега имам сим карта към договора за интернет - не е нещо уникално, скоростта я стига и минава, пинга е ужасен, дори и през lte-то.
Мобилтел не бях ползвал от 2011г. до декември 2014. Традиционно високо качество, lte-то съм го пробвал, добро е (на макс е по - добро), плановете... ами стават все по - добри, повечето апарати които предлагат остават скъпички.
Виваком са номер1 , няма какво да се коментира. Съотношението цена качество на услугите е ненадминато от Ментел и ония другите :) За отичният им интернет, просто нямам думи.
Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Момчета, коя дата сме днес? :D Реших да си проверя оставащите минути и мб-ти, и...времето във Виваком се оказа, че е спряло.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
И при мен е така.
-
- Регистриран: 21 май 2014, 19:23
Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
И при мен е спряло на 20-ти. Вчера писах на Виваком в официалната им страница, но нямам отговор още.
Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Аз им звънях. Имали някакви профилактики и ми обещаха, че до края на работния ден всичко, ще е наред.:)
п.с. Вече е 14:30ч. почти, а проблема си остава!(angry)
п.с. Вече е 14:30ч. почти, а проблема си остава!(angry)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Доволни ли сте от услугите на мобилния ви оператор?
Това с профилактиката е заучена реплика за такива случаи...