Дръжте ме ще ги взривя тея ментелци

fox_vt
Регистриран: 22 фев 2011, 12:42

Дръжте ме ще ги взривя тея ментелци

Мнение от fox_vt » 19 май 2011, 20:09

Таман си мисля как от толкова време съм нямал проблеми със м тел и преди малко жената ми се обажда да ми каже че тия са и звъннали да я питат кога щяла да си плати 1200 лв сметка(angry)(angry):X.Щях да си изпусна телефона миналата година имаше една карта която имаше просрочена сметка за няколко месеца и след като беше платена ни беше казано че номера вече не съществува и по добре да си вземе нова-взехме на лооп.И сега се оказва че имало 2 карти на нейно име 500лв на едната и 700 лв на другата.Не ще отида и ще пребия някого честно.Жената пуснала жалба но да видим какво ще стане-то бива бива ама това (no)

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Re: Дръжте ме ще ги взривя тея ментелци

Мнение от Sage » 19 май 2011, 20:23

Чакай сега... тази, възкръсналата е едната, да речем със 700-те лв. А другата коя е? На Loop ли дето е с 500 лв.? Или се е пръкнала трета? (woo)
Малии - тези са почнали яко да дерат кожи наред. (no)

fox_vt
Регистриран: 22 фев 2011, 12:42

Мнение от fox_vt » 19 май 2011, 20:52

Ами миналата година жената прави 2 или 3 сметки при което картата е спряна обаче тя тия сметки ги изплаща 5-6 месеца :|,и накрая след като вече ги плати всичките и попитахме кога ще бъде активна картата отговора беше,че номера вече не съществува или е даден на друг,и по добре било да си вземем друга карта.Вземаме тази на лооп и жената навърта пак 2 сметки и картата е спряна -едната сметка е платена а другата не е.

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 19 май 2011, 22:01

Колега виж фактурите дали наистина са изговорени тези пари или пак има надписано и се обади на операторът да го корегират-плащай и като ти изтече договорът ХВЪРЛЯЙ някаде на далеч всички карти на Мтел и ще видиш колко по спокоен ще се чустваш.И аз съм с 2 карти и всеки ден като се сабудя сутрин броя остатъчните дни до края на догорът,станало ми е като фикс идея.Писнами да стоя на тръни и да се чудя дали пак няма да ме ощетят със следващата фактура(angry)(angry)(angry)
Тва са група от хора които имат за цел да те набутат да плащаш и ти да нямаш друг избор това е главната цел,не работят ни най-малко за клиетите си(angry)(angry)
Дано по скоро им отнемат лицензът,ако въобще стане някога...УСПЕХ с кожодерите

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 20 май 2011, 01:20

Приятел, виж сега. Когато ти не си плащаш телефона 2 поредни месеца ти ГУБИШ правото да ползваш тази карта повече, но това не значи, че ти нямаш неустойки да плащаш. Значи вие плащате няколко месеца 2 фактури, телефона е бил спрян и после очаквате да бъде пуснат? Няма как, все пак това са договори.. И тази голяма сума явно са неустойки по всички договори, които сте имали.. след като не са плащани навреме.

benzema*
Регистриран: 24 мар 2011, 00:30

Мнение от benzema* » 20 май 2011, 11:50

По-добре е било да си вземете друга карта, ама за тях. Случката сигурно е била в магазин на хенди...Номера се пази 6 месеца, и след тях като сте си платили е можело да си вземете карта с друг номер за този договор, или да го прекратите с плащането на неустойката - оставащите месечни такси до края на договора.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 20 май 2011, 11:57

[Quote]Таман си мисля как от толкова време съм нямал проблеми със м тел и преди малко жената ми се обажда да ми каже че тия са и звъннали да я питат кога щяла да си плати 1200 лв сметка.Щях да си изпусна телефона миналата година имаше една карта която имаше просрочена сметка за няколко месеца и след като беше платена ни беше казано че номера вече не съществува и по добре да си вземе нова-взехме на лооп.И сега се оказва че имало 2 карти на нейно име 500лв на едната и 700 лв на другата.Не ще отида и ще пребия някого честно.Жената пуснала жалба но да видим какво ще стане-то бива бива ама това [/Quote]
Спри се малко, успокой се! Дай ми входящия номер на жалбата за да проверя какво е станало!

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 20 май 2011, 12:07

Хаха, извиянвайте, но вече не ми е интересно да пиша в масово зачестилите теми против най-измамния оператор. Всеки ден едно и също, а хората си стоят абонати на оператора и си плащат, въпреки, че се оплакват, обжалват и др. Също така от два месеца номера ми започващ с 088 беше прехвърлен в мрежата на друг оператор и вече нямам кой знае колко основание да негодувам, даже напротив - щастлив съм, че вече не съм от потърпевшите! Е да, наложи се да платя неустойки в размер на няколко месеца до изтичане на договора ми, но сега имам спокойствието за свободна и безпроблемна комуникация, не живея в страх за предстоящите ми фактури и всичко ми е наред ;)
Единственото, което мога да добавя е, че служебните телефони на фирмата, в която работя са пак на МЕНТЕЛ и последната фактура само на моя номер е на стойност от над 260 лв, а до сега никога не е надвишавала 50-60лв, но това е друга бира...
Впечатление ми прави, че все повече набирайки телефони на частни лица започващи с 088 се чува "тън-дън" уведомителния сигнал, че номера е пренесен от М-тел към друг оператор, което може само да ме радва... Едни се усетиха, други продължават да си бле-е-е-е-е-е-е-ят :D

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 20 май 2011, 13:43

[u][B]Ментел[/B] отдавна трябваше да бъдат [B]зривени[/B][/u], за да се оплашат другите два и да свалят цените:P;)(whistle)

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 20 май 2011, 14:14

[Quote]Впечатление ми прави, че все повече набирайки телефони на частни лица започващи с 088 се чува "тън-дън" уведомителния сигнал, че номера е пренесен от М-тел към друг оператор, което може само да ме радва... Едни се усетиха, други продължават да си бле-е-е-е-е-е-е-ят[/Quote] Точно същото написах вчера в една друга тема. Опитвам се по някакъв начин да втълпя на потребителите, че "силата е в техните ръце". Просто се отказваш, награждаваш ги с отсъствието си, и така няколко стотин хиляди потребители - тогава ще има ефект.
Дотогава - стриганье.

Отговори