Другарки и другари,
Re: Re: Другарки и другари,
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:41, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Другарки и другари,
То това с HBO G0 не е лошо, но 5000 мб не стигат и за две серии да изгледаш... Трябва да спре да черпи от мегабайтите.
Re: Re: Re: Другарки и другари,
200 MB в роуминг срещу 13 лв. не отговаря на формулата на ЕС. Трябва да са около 2 ГБ.
Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:40, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
Ми плащай си го - има го като допълнителен пакет. Май нещо като 7 лв беш на месец.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
Предстои ми преподписване с Теленор в началото на 2019. В момента съм на план с 10 000 MB, неограничени минути към всички и неограничени SMS-и към Теленор за 17.99 на месец. Тези нови планове като ги гледам са повече от отвратителни. Преди няколко седмици ми звъня някаква чума и ме лъжеше по телефона, че ако не преподпиша до края на октомври последните 3 месечни такси ще ми бъдат непромоционални т.е. към 30 лв на месец. Специално си прочетох какво съм подписвал и такива глупости няма - промоционалната такса си е точно за 24 месеца, така че тая пача от центарлен офис в Пловдив ако чете тука ... да си завре един в ...
Та като гледам какви помии предлагат за нови клиенти си представям какво ще ми предложат на преподписване. Май е по-добре да не подписвам нищо, да остана на същия план и да плащам 30 кинта.
И сега се сещам друго - ако ги заплаша, че ще си пренасям номера дали няма да клекнат с някоя по-добра оферта?
Та като гледам какви помии предлагат за нови клиенти си представям какво ще ми предложат на преподписване. Май е по-добре да не подписвам нищо, да остана на същия план и да плащам 30 кинта.
И сега се сещам друго - ако ги заплаша, че ще си пренасям номера дали няма да клекнат с някоя по-добра оферта?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
-
Последна промяна от npet на 21 юли 2020, 10:41, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
Да - каза точно в кой обект трябва да отида, но интересното е че там никога не съм стъпвал. Също ми прати СМС с някакъв код който отключва толкова специалната оферта.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
Изключително неприятна изненада са тези планове. Не знам какво се цели с тях, най-неприятното е, че много падат гигабайтите за интернет. Реално и аз не знам дали си струва да преподписвам.... изключително учуден съм, какво налага подобно увеличение, някой знае ли?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Другарки и другари,
При мен се получи абсолютно същото. Звъня ми един и каза, че последните три месеца ще платя пълната такса. Казах му, че по договор не е така и ще си помисля. След няколко дена ми звъня същия и каза, че мога да преподпиша на същите условия. А те са такива, каквито ти описваш. Това беше преди два месеца и не знам дали все още могат да ти го предложат. Сега като гледам се радвам, че се съгласих.