Другарки и другари,
Другарки и другари,
да ни е честито новото увеличение на цените във Виваком! От днес Смарт Ю и при едногодишен, и при двугодишен договор, е с месечна такса 55 лева! Единствено за лоялни клиенти при преподписване цената става 50 лева - това е "скритата" оферта за този план :D
Re: Другарки и другари,
Е изчакай до утре де... Да се види и изненадата в синьо.
Re: Re: Другарки и другари,
"Сините" ще "избухнат" декември - "Тотал"-а от 45 лева става с абсолютно неограничен интернет и с включени смс-и към всички мрежи и в роуминг!
Re: Re: Re: Другарки и другари,
Така са ги докарали тия планове в момента, че само Смарт Ю си заслужава. :D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
а дано ама надали , аз не мога да разбера и теленор и А1 защо още не са направили планове с неограничен интернет при условие че виваком имат от близо 2 години.
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Нали трябва да се вдигнат да седят 2 седмици така през това време ще ги регистрират в КЗК, КРС, КЗП и средата на Ноември ще ги намалят за "Коледни промоции" Не нещо невиждано до сега.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Е нормално за неограничен интернет.. Вие за 20лв ли го искате? Реално това може да се ползва и за домашен интернет да си сваляте торенти, така че 55/50лв е доста добра цена..
Няма да се уморя да давам страхотния пример какви са цените в Гърция: https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/c-100121/
Няма да се уморя да давам страхотния пример какви са цените в Гърция: https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/c-100121/
Ааа аз преди 2 месеца, като пуснах тема, че Виваком и А1 увеличават цените на плановете си с 1-2 лв., повечето казваха, че темата е фалшива. Е, сега поне увеличението е по-видимо. 40 лв. неограничени и 7500 МБ???! Да ви е честито! Вероятно и при А1 ще има увеличение на месечните такси. Имайте късмет, че още дават оферти "под масата"
Re: Re: Другарки и другари,
Кви 7500мб за 40 лв... Всички преподписващи имат оферти. За 28 лв. имам 25 гб и 300 минути към ЕС. Мрънкалникът воден дух да си ходи във великата телепорска група и да спре да пищи.
Тук не става дума кой каква оферта има, а че вдигат цените на стандартните планове.