Двойни и тройни пакети от операторите
Двойни и тройни пакети от операторите
Здравейте.
Пускам тази тема, защото мисля ще е полезна и за останалите. Предстои ми преподписване на тройна услуга - мобилна, домашен интернет и ТВ, която сега ползвам от Мтел. В момента освен МТЕЛ, тройна услуга предоставя и Виваком и то на промоционални условия при комбинирането.
Та, някой възползвал ли се е от пакетите, при какви условия и допълнителни отстъпки (като скрити такива), доволен ли е от услугите? Или по-добрия вариант е мобилна услуга от операторите, комбинирана с ТВ и интернет от друг доставчик. Питането ми е основно за гр. София, но ако се включат и колеги от други градове, би било добре да се направи сравнение и там.
Поздрави
Пускам тази тема, защото мисля ще е полезна и за останалите. Предстои ми преподписване на тройна услуга - мобилна, домашен интернет и ТВ, която сега ползвам от Мтел. В момента освен МТЕЛ, тройна услуга предоставя и Виваком и то на промоционални условия при комбинирането.
Та, някой възползвал ли се е от пакетите, при какви условия и допълнителни отстъпки (като скрити такива), доволен ли е от услугите? Или по-добрия вариант е мобилна услуга от операторите, комбинирана с ТВ и интернет от друг доставчик. Питането ми е основно за гр. София, но ако се включат и колеги от други градове, би било добре да се направи сравнение и там.
Поздрави
Re: Двойни и тройни пакети от операторите
Не виждам никакъв смисъл от 3-ния пакет на мтел. ТВ + НЕТ = 22лв и отделно мобилна услуга за 17-18лв е същото като цената на 3-ния им пакет. Досега не съм чул да има отстъпка от тези 3-ни пакети, но ако някой е успял да изкрънка нещо ще е добре да сподели.
Re: Re: Двойни и тройни пакети от операторите
В Благоевград за 14 лв в местаната кабелна получаваш кабел до вкъщи ако тв има цифров тунер приема цифрова тв 20 канал 50хд сумати ти спортни всичкк по интересни първенства от света плюс диема екстра пакета можеш да гледаш на коллто тв имаш вкъщи, ако няма тв цифроф тунер ти дават устройство но подписваш договор за година и половина,интернета е 10лв без договор идеален, пък вече тарифния план за мобилен оператор си го избираш, плюса ти е че нямаш излишен договор да те тормози излишно, и гледаш всички тв без да доплащаш излишно а има и ХБО и цинемакс
Аз се чуда дали да подпиша с Мтел за 22 лв 155 канала и 75 мб интернет. Дали си заслужава?
Нито телевизията, нито интернета на Ментел си заслужават. Вече 3-та година страдам от домашния интернет на Ментел. Дори телевизията лагва. Смехотворно е.
Re: Re: Re: Двойни и тройни пакети от операторите
Аз пък съм доволен. Оптичния им интернет и телевизията работят без проблем.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Двойни и тройни пакети от операторите
Ползвал съм оптичен нет от мтел. Неприятно ми е да го напиша, но няма как - много е добър = високи скорости + стабилност.
Това е истината.
Това е истината.
За мен перфектната комбинация в София е:
- ТВ + Интернет от НЕТ за 20 лв. на месец. Без сателитна чиния и без такса за допълнителен телевизор;
- мобилна телефония за 18 или 24 с неограничени разговори към всички и много гигабайти.
Доста често хваля Нет1, но съм много доволен. Евала на пичовете! (yes)
- ТВ + Интернет от НЕТ за 20 лв. на месец. Без сателитна чиния и без такса за допълнителен телевизор;
- мобилна телефония за 18 или 24 с неограничени разговори към всички и много гигабайти.
Доста често хваля Нет1, но съм много доволен. Евала на пичовете! (yes)
Евала, ама където ги има. Исках да съм на тях, защото вече единствено те имат приятната френска музикална тв MCM top, не искам да ми се налага да я зяпам през странни линкове и торрент тв, но вече години нямат покритие, а не сме далеч от зоната на покритие. Също много хубава VOIP услуга - 5 ст. на минута, с отчитане на секунда, истински работещ софийски номер, 5 ст. и към 0700. Жалко само, че кредитът от 10 лв важи 6 месеца, което затруднява използването й като backup услуга. Но все пак ВЕЧЕ по-добро от кратката валидност на кредита при мобилните оператори.
Колкото до това, че при някои мтел е стабилен или пък при други прекъсва, или пък същото за виваком/ евронет и др., ВЪВ ВСЕКИ КВАРТАЛ Е РАЗЛИЧНО, зависи много от ПРЕДИШНИЯ МАЛЪК ЛАН доставчик, който са купили как е бил. Трябва да си проверите отзиви от ВАШИЯ град/квартал.
Колкото до това, че при някои мтел е стабилен или пък при други прекъсва, или пък същото за виваком/ евронет и др., ВЪВ ВСЕКИ КВАРТАЛ Е РАЗЛИЧНО, зависи много от ПРЕДИШНИЯ МАЛЪК ЛАН доставчик, който са купили как е бил. Трябва да си проверите отзиви от ВАШИЯ град/квартал.
Аз ще правя същото днес. 7г (2008-2015) бях на Мегалан/Мтел за интернет и 2г на Мтел за Телевизия - перфектни. Сега пак ще ги пускам заради Мтел Спорт. Този канал дава хокей, а в момента преговарят от следващия сезон да дава Американски футбол. Плюс това и Висшата лига би трябвало да приберат от следващия сезон.