Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Re: Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 фев 2011, 22:37

Ако ги цитирам тук,ще изчезнат както изчезнаха някои други преди тях,след "разобличаването" им.И на тяхно място ще се появят нови.
Ако толкова искаш да разбереш кои са,намери най-неадекватните мнения в поддръжка на Мтел и ще излязат на светло!
А ако настояваш мога да ти пратя на ЛС имената на няколко,за които със сигурност знам че са!
Не ми стана ясно защо възприе тази отбранителна позиция,но щом смяташ,че е нормално да се опровергава мнение във форума с препратка към новина в съвсем друг сайт...май наистина не виждаш какво става!
Прочетете новината и в няколкото други сайта,публикували я и коментарите към нея!
Ще се учудите как сред мнозинството негативни мнения за Мтел,изведнъж изпъкват едни и същи "положителни" мнения от потребители,които очевдино коментират алогично!

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 14 фев 2011, 22:56

Да бе, на мен ми е ясно че има такива случаи, дори да не отговарят специално за това в компанията, те го правят заради уважението към работодателя. Такива случаи има не само от М-Тел, а и от другите.

Както казах преди - не ме интересува особено много дали новината е истина или не. Само не разбрах и до ден днешен не съм получил отговор на въпроса защо ""независимата"" организация АПТИУ атакува само М-Тел. Не че ги жаля, но както знаете заедно тук във форума започнахме кампанията срещу автоматичното преподписване и до ден днешен темата седи на първа позиция и няма да мърда от там докато не се премахне напълно от трите оператора. Това най-вече засяга М-Тел, защото те имат най-голямата база от абонати, следователно за тях е най-изгодна.

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 фев 2011, 23:23

[Quote] дори да не отговарят специално за това в компанията[/Quote]
Напротив!Аз твърдя,че отговарят и за това!Не знам каква ти е житейската среда,но в моята среда-колеги,приятели,познати-недоволството е масово,разбираш ли какво означава [B]масово[/B]?
Тези клоуни са изправени до стената и пред угрозата да загубят добре платените си работни места,са се решили на отчаяни ходове като това опровержение!В крайна сметка австрийския работодател,така или иначе ще ги изхвърли,защото успяха да превърнат компания с над 5 млн.клиенти,голямата част от които си казваха "Мтел си е Мтел",както преди време казваха "Нокиа си е Нокиа",в компания с над 5 млн.(дали?!?) [B]мислещи[/B] същества,а не такива мучащи одобрително при всяка прее.авка от страна на оператора!
Ами дългогодишния медиен комфорт?Какво стана с него?Вече май не е толкова комфортен?

Ти не си ли задаваш въпроса коя нормална компания ще тръгне да отговаря на мнение в някакъв си форум?Не ти ли се струва странно,че ти пращат опровержение толкова бързо и то без реално самия сайт да е публикувал каквато и да е било информация?Та тук е постнато мнение на потребител,цитиращо статия в друг сайт,който пък се позовава на информация от трети сайт!!!
Айде стига,бе!

[Quote]защо ""независимата"" организация АПТИУ атакува само М-Тел[/Quote]
както казах и преди,не ми дреме защо го прави! Стига да постигне резултата си!Та този Янаки е формулирал в исканията си почти всичко,което и ние като потребители искаме(включително и ти!).Да,неадекватен е на моменти!Да,атакува [B]предимно[/B] Мтел,но когато това е оператора с най-отвратителното поведение на пазара,какво друго очакваш?Да,влезе в конфликт с теб!
И въпреки всичко го подкрепям,защото това което върши помага на [B]всички нас[/B],а вреди само на онази уродлива компания със софтуерните "специалисти"!

Хайде бе,хора,събудете се най-после!
Не ви ли се живее в [B]нормална [/B]страна???

П.П. Между другото,в първоизточника на информацията-в.Дневник,все още няма никакво опровержение!Да,същият този "Дневник",който е собственост на бившите собственици на Спектър нет!
Странно,а?

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 14 фев 2011, 23:29

Като сте подхванали тази тема, да се включа и аз.
Защо ви е толкова трудно да приемете, че има хора, които са доволни от оператора си, от доставчика си на интернет или на кабелна телевизия? От кварталното си магазинче или от някоя голяма верига хипермаркети? Какво е това недоверие и параноя? Нали това беше свободен форум? Защо човек трябва да се притеснява да изкаже мнението си без да бъде охулен, оплют и упрекнат, че е "гъзолизец" на евентуалният си предполагаем работодател? Преди време писах в темата за Германос и веднага бях "назначен" на работа при тях. Сега пък пиша в темата за сервиза на Мтел и съм сигурен, че някои вече ме "назначиха" и там на работа. Участвам активно в един автомобилен форум, където на няколко пъти изказах много положителното си мнение за вносителя на съответните коли и там също ме "назначиха" на работа при тях!!! Наистина не разбирам! Каква е тази неистова омраза, която цари тук! Свалям шапка на един български форум за Андроид, в който участвам (няма да казвам кой е, за да не правя реклама). Атмосферата е уникална. Никой никого не порицава за избора му на оператор, за марката на телефона му, любима кола или любима музика. Никой не те сочи с пръст и не те обвинява заради мнението ти!!!

Наистина ли е толкова трудно да се уважава чуждото мнение?

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 фев 2011, 23:32

Гузен негонен бяга!
Кажи кой е интернет доставчика,за когото работиш!
Кажи,ако имаш капка съвест!

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 14 фев 2011, 23:34

Чай да позная- Мегалан или Спектър Нет. Познах ли:D

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 14 фев 2011, 23:35

Позна! Не един път го е казвал! Не е първия ;)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 14 фев 2011, 23:40

Иначе по въпросите които си задал - не е лошо човек да изказва личното си мнение и в това е смисъла на форума, но само ако то наистина е безпристрастно и искрено. Когато тук се появят мнения оспорващи повече от очевидните твърдения и то от човек работещ за даден оператор/доставчик, то нормално мнението му да не се приема като искрено, даже напротив... Именно за това не се гледа с добро око на подобни изказвания, а на черното не можеш да кажеш бяло, дори и ТУК!

XN3K

Мнение от XN3K » 14 фев 2011, 23:55

Ето за това говорех, отново недоверие и нежелание за приемане на чуждо мнение. Да отговорим на въпроса с въпрос, нали! От какво да съм гузен? Ако работя за Мегалан или Спектър, защо защитавах реномето на Германос?
Няма значение къде работя, защото самата ми работа изобщо не е свързана нито с комуникации, нито с интернет. Професионално съм много далеч от тези неща. Просто си имам своите лични предпочитания.

Както и да е. Използвам мобилните услуги на 2 оператора, домашен телефон от трети, кабелна телевизия от четвърти и интернет от пети. Явно доста пари получавам! (woo)

XN3K

Мнение от XN3K » 14 фев 2011, 23:59

[Quote] ...а на черното не можеш да кажеш бяло, дори и ТУК! [/Quote]

Точно тук е проблема, че на чрното се казва бяло. Погледни само безбройните дискусии за iPhone? Някои са толкова обидни, че чак ме е срам да ги чета. Толкова ли е трудно да се приеме, че някой го харесва, а друг не?

Отговори