Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

DonCarlos
Регистриран: 16 фев 2011, 16:51

Re: Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

Мнение от DonCarlos » 16 фев 2011, 17:34

Мен това дали някой е уволнен или не, не ме грее особено, важното е софтуера да заработи пълноценно ... доколкото знам софтуера се внедрява от подизпълнители, така че те са тези, от които зависи бързото и правилно внедряване на новата система... Не знам кой е отговорен и не ме интересува, важен е накрая резултата... и тъй като аз не съм имал някви фатални оплаквания или сбъркани фактури ще изчакам да видя накъде отиват нещата... Може пък като заработи платформата да се окаже оферта

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 16 фев 2011, 19:22

[Quote] софтуера се внедрява от подизпълнители[/Quote]

Това ли са новите инструкции, не е виновен Мтел, а подизпълнителя!

[Quote]Може пък като заработи платформата да се окаже оферта[/ quote]

Може за вас да е оферта, но за абонатите ви кой знае.

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 16 фев 2011, 19:26

Че какво значи да се окаже "оферта"? Неработещата система очевидно не е пречка за пускането на нови планове - щом сега се гаврят, по каква логика ще пуснат нещо по-изгодно заради смяната на системата?

А относно подизпълнителя...Не е ли странно, че Мтел не се оправдават с това и не говорят за неустойки?;)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 16 фев 2011, 19:43

Аз може и да съм лош и пристрастен,но все пак :

Потребител №1: IP: хх.ххх.97.84
Потребител №2: IP: хх.ххх.97.84
Потребител №3: IP: хх.ххх.97.84

Потребител №4: IP: хх.хх.189.37
Потребител №5: IP: хх.хх.189.37
Потребител №6: IP: хх.хх.189.37

Потребител №7: IP: хх.хх.185.85
Потребител №8: IP: хх.хх.185.85

Горните потребители са писали в тази и другата тема,която провокира настоящата.
Сещате се,това са тези новорегистрирани "доволни" клиенти на Мтел,които се опитват да ви направят на идиоти!
Нека за всеки регистриран акаунт от платените протежета на Мтел,вие да откажете поне 5 пъти повече клиенти на тези безскрупулни същества!
Пак повтарям,бившата компания на Майкъл Чорни е натикана в ъгъла на ринга.От вас зависи дали тя ще изпадне в нокдаун или отново ще победи по точки!

XN3K
Регистриран: 20 яну 2011, 20:02

Мнение от XN3K » 16 фев 2011, 20:41

[Quote][u][B]Ами да разбирам ли че ни приканваш към мълчание[/B][/u],което автоматично поставя Мтел в изгодна позиция,тъй като тогава ще прави каквото си иска,нали това е целта ни,да си оправят бакиите,а на нас сметките,защото предполагам на теб ако ти се случи това което се случи на мен,нямаше да ги пишеш тия неща тук за това че трябва да си млчим....ми за какво да пишем тогава-за мобилни телефони ли(нека и за това,но в друга тема)
Лично аз ще ги гоня до дупка и ще си търся правата,защото цял месец вися по офисите им и пускам жалби и се разправям.....резултата-само една жалба разгледана до сега и за щастие в моя полза,очаквам другите 3 също да са така.Никак няма да ти е приятно да минеш на план с който сметката трябва да е по ниска,а в рамките на първите 2 месеца тя да е четирикратно завишена.
Затова пишете колеги и не се въздържайте,нека Мтел се вземат малко в ръце и слязат от небето. [/Quote]

Никъде не съм писал такова нещо! Приканих ви да сте толерантни към хората (не към операторите), които са доволни от предоставяните им услуги, защото се появява някой и казва "Аз съм доволен", след което следват 5 страници спорове, обиди, упреци и параноя, че тоя доволния бил служител на съответният оператор иначе нямало как да бъде доволен. Хората са наричани "овце", защото видиш ли не можели да си направят сметката. Трябвало да им се каже кое било изгодно за тях и кое не!!!! WTF? Как може някой друг да знае кое е изгодно за мен?

Никъде не съм писал да не се оплаквате - напротив, правете го, но се оплаквайте от личните си неволи, а не какво сте чули от брата на вуйчото на майката на приятеля ви или от разни жълти вестничета.

Не съм писал и да не пускате жалби - напротив! В някоя тема (не помня вече коя) писах, че аз в момента чакам решение от КЗП по една жалба, която съм пуснал срещу един от мобилните оператори, един от вносителите на телефони и оторизираният му сервиз, защото отказват да ми признаят един проблем с телефона ми като гаранционен. Няма как да ви призовавам да си мълчите! ;)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 16 фев 2011, 20:41

Ей, защо ги издаде... Трябваше да им гледаме шоуто поне месец и след това да обявим колко от тези потребители имат различни ip.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 16 фев 2011, 21:45

А не е като да нямат възможност да се скрият, не само че са нагли, ами май не са и много умнички (да не използвам други епитети). :X

И все пак на мен лично ми е любопитно точно кои са, ще ни предоставиш ли юзърлист, моля?

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 17 фев 2011, 23:52

Хм-м, трудна дилема. От една страна М-Тел, които толкова умело изопачават нещата. От друга - Блиц, където обикновено статиите са нещо средно между рибарски виц и статия в жълт вестник. Не мога да реша на кого да вярвам :)

Отговори