Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

bobibg
Регистриран: 04 фев 2011, 16:20

Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

Мнение от bobibg » 14 фев 2011, 11:52

(woo)Александър Кухар, досегашен главен технически директор на "Мобилтел", напуска компанията, обяви за БЛИЦ шефката на пресцентъра на мобилния оператор Нина Мирчева.
Напускането на Александър Кухар е повлияно от продължилата по-дълго от планираното смяна на билинг системата на "Мобилтел", уточняват от пресцентъра.

В резултат от "прехода към новия софтуер" хиляди клиенти на телекома с месеци нямаха достъп до своята сметка. Най-голямата телекомуникационна компания у нас Мтел вместо да зарадва своите абонати, направи всичко възможно да удари по изтънелите им джобове след празниците.

Заради големия срив в системата през месец септември миналата година, операторът сюрпризира всички свои клиенти с 3 фактури наведнъж.
За близо 4 месеца високоплатените програмисти не можаха да се справят с кризисната ситуация.

Крахът в системата отказа хиляди абонати от мобилния оператор. Много клиенти вече са подали молби за разтрогване,а хиляди се включиха в протеста срещу мобилните оператори. Гражданите протестираха срещу постоянното надписване на сметки и заробващите договори, които на практика е почти невъзможно да бъдат прекратени по желание на клиента.

Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация, вълните от недоволство още дълго време ще се изливат върху некоректността и нелоялността на компанията, а собствениците на мобилния оператор предприеха и смяна в ръководството.

shpekleki
Регистриран: 25 окт 2010, 18:10

Re: Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!

Мнение от shpekleki » 14 фев 2011, 12:36

Какъв край като не съм получил още декемврийската сметка, вчера ми се занули януарската (нея я очаквам към август).

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 14 фев 2011, 12:50

Напускането на този е началото на нещо голямо според слухове, които се носят, но засега само толкова :X
[Quote]Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация[/Quote]
Вчера се видях с приятел, който обичайно е плащал сметки между 40-60 лв. на месец. Последните 3 фактури, които е получил са за 70 - 80 и 90лв. (woo) Тия дни ще ходи да прехвърля картите на семейството си на Прима...поредния трансфер. Това май става мода :D Аз вече от нова година насам имам получени смс-и от десетина човека, които казват, че вече имат нови номера към другите оператори. Честито МЕНТЕЛ, честито! Дано повече такива смс-и да получават хората :D

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Мнение от m75 » 14 фев 2011, 13:24

Преди когато Глобул имаха подобни проблеми, макар и продължили по-малко, отговорния директор също беше отстранен.

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 14 фев 2011, 16:02

Аз проблеми с глобуса не съм имал, а и не помня, ама знам, че пак имам три фактури, които се натрупаха, след като с клизма излязоха 2 за около една седмица. Тоя кухАр простооооооо

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 14 фев 2011, 16:50

Хъм, това ми напомня за някой знаменити изказвания тук - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=316202&cat_id=1&view=0

Особено частта с [Quote]На всички им е от ясно по-ясно, че тези фактури няма как да излязат накуп[/Quote]

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 14 фев 2011, 17:18

Вие винаги сте неблагодарни. Първо фактурите ви никога не са излизали накуп.Първоначално беше даван 15+7 дни срок за плащане, след това 28 дни. Фактурите бяха завишени заради промяната, която направи Мтел в общите си условия за кредитен лимит.

bobibg
Регистриран: 04 фев 2011, 16:20

Мнение от bobibg » 14 фев 2011, 18:13

(angry)А за какво да сме благодарни,да не би да ни дават нещо безплатно,и вече толкова време ни правят на маймуни и сега пак се опъват и не искат да правят промени.Ментел трябва да бъдат наказани за назидание и да разберат че вече не могат да се подиграват със хората(no)

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 14 фев 2011, 18:30

Жалко,че такъв "специалист" напуска Мтел...
Жалко за другите оператори!
Защо ми се струва,че и на чичко Андреас скоро ще му набият шута,особено като слушам с каква любов се говори тия месеци за Мтел от собствените им клиенти!

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 14 фев 2011, 18:31

Ако не е сарказъм, за какво да съм благодарен! Че съм редовен клиент с фактури над 50-60 кинта! За това че не мога да следя какво съм изразходвал от отстъпките си, защото от септември или сайта или през stk виждам само - молим да ни извините бла-бла! Добре че един съфорумник се напъна та в края на януари имах щастието да платя 2 от 4 липсващи фактури! За това че не знам кога ще се нормализира това мазало! Бях решил да предплатя всичко до края на договора и да спираме, но защо да подарявам едни 16x4 лева? Ще си ги използвам и за лятото ще освободя оператора от един неблагодарник с надеждата да дръпна още няколко

Отговори