Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!
Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!
(woo)Александър Кухар, досегашен главен технически директор на "Мобилтел", напуска компанията, обяви за БЛИЦ шефката на пресцентъра на мобилния оператор Нина Мирчева.
Напускането на Александър Кухар е повлияно от продължилата по-дълго от планираното смяна на билинг системата на "Мобилтел", уточняват от пресцентъра.
В резултат от "прехода към новия софтуер" хиляди клиенти на телекома с месеци нямаха достъп до своята сметка. Най-голямата телекомуникационна компания у нас Мтел вместо да зарадва своите абонати, направи всичко възможно да удари по изтънелите им джобове след празниците.
Заради големия срив в системата през месец септември миналата година, операторът сюрпризира всички свои клиенти с 3 фактури наведнъж.
За близо 4 месеца високоплатените програмисти не можаха да се справят с кризисната ситуация.
Крахът в системата отказа хиляди абонати от мобилния оператор. Много клиенти вече са подали молби за разтрогване,а хиляди се включиха в протеста срещу мобилните оператори. Гражданите протестираха срещу постоянното надписване на сметки и заробващите договори, които на практика е почти невъзможно да бъдат прекратени по желание на клиента.
Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация, вълните от недоволство още дълго време ще се изливат върху некоректността и нелоялността на компанията, а собствениците на мобилния оператор предприеха и смяна в ръководството.
Напускането на Александър Кухар е повлияно от продължилата по-дълго от планираното смяна на билинг системата на "Мобилтел", уточняват от пресцентъра.
В резултат от "прехода към новия софтуер" хиляди клиенти на телекома с месеци нямаха достъп до своята сметка. Най-голямата телекомуникационна компания у нас Мтел вместо да зарадва своите абонати, направи всичко възможно да удари по изтънелите им джобове след празниците.
Заради големия срив в системата през месец септември миналата година, операторът сюрпризира всички свои клиенти с 3 фактури наведнъж.
За близо 4 месеца високоплатените програмисти не можаха да се справят с кризисната ситуация.
Крахът в системата отказа хиляди абонати от мобилния оператор. Много клиенти вече са подали молби за разтрогване,а хиляди се включиха в протеста срещу мобилните оператори. Гражданите протестираха срещу постоянното надписване на сметки и заробващите договори, които на практика е почти невъзможно да бъдат прекратени по желание на клиента.
Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация, вълните от недоволство още дълго време ще се изливат върху некоректността и нелоялността на компанията, а собствениците на мобилния оператор предприеха и смяна в ръководството.
Re: Един от шефовете на Мтел напуска компанията!!!
Какъв край като не съм получил още декемврийската сметка, вчера ми се занули януарската (нея я очаквам към август).
Напускането на този е началото на нещо голямо според слухове, които се носят, но засега само толкова :X
[Quote]Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация[/Quote]
Вчера се видях с приятел, който обичайно е плащал сметки между 40-60 лв. на месец. Последните 3 фактури, които е получил са за 70 - 80 и 90лв. (woo) Тия дни ще ходи да прехвърля картите на семейството си на Прима...поредния трансфер. Това май става мода :D Аз вече от нова година насам имам получени смс-и от десетина човека, които казват, че вече имат нови номера към другите оператори. Честито МЕНТЕЛ, честито! Дано повече такива смс-и да получават хората :D
[Quote]Въпреки че от М-Тел обявиха край на кризисната ситуация[/Quote]
Вчера се видях с приятел, който обичайно е плащал сметки между 40-60 лв. на месец. Последните 3 фактури, които е получил са за 70 - 80 и 90лв. (woo) Тия дни ще ходи да прехвърля картите на семейството си на Прима...поредния трансфер. Това май става мода :D Аз вече от нова година насам имам получени смс-и от десетина човека, които казват, че вече имат нови номера към другите оператори. Честито МЕНТЕЛ, честито! Дано повече такива смс-и да получават хората :D
Преди когато Глобул имаха подобни проблеми, макар и продължили по-малко, отговорния директор също беше отстранен.
Аз проблеми с глобуса не съм имал, а и не помня, ама знам, че пак имам три фактури, които се натрупаха, след като с клизма излязоха 2 за около една седмица. Тоя кухАр простооооооо
Хъм, това ми напомня за някой знаменити изказвания тук - http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=316202&cat_id=1&view=0
Особено частта с [Quote]На всички им е от ясно по-ясно, че тези фактури няма как да излязат накуп[/Quote]
Особено частта с [Quote]На всички им е от ясно по-ясно, че тези фактури няма как да излязат накуп[/Quote]
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Вие винаги сте неблагодарни. Първо фактурите ви никога не са излизали накуп.Първоначално беше даван 15+7 дни срок за плащане, след това 28 дни. Фактурите бяха завишени заради промяната, която направи Мтел в общите си условия за кредитен лимит.
(angry)А за какво да сме благодарни,да не би да ни дават нещо безплатно,и вече толкова време ни правят на маймуни и сега пак се опъват и не искат да правят промени.Ментел трябва да бъдат наказани за назидание и да разберат че вече не могат да се подиграват със хората(no)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Жалко,че такъв "специалист" напуска Мтел...
Жалко за другите оператори!
Защо ми се струва,че и на чичко Андреас скоро ще му набият шута,особено като слушам с каква любов се говори тия месеци за Мтел от собствените им клиенти!
Жалко за другите оператори!
Защо ми се струва,че и на чичко Андреас скоро ще му набият шута,особено като слушам с каква любов се говори тия месеци за Мтел от собствените им клиенти!
Ако не е сарказъм, за какво да съм благодарен! Че съм редовен клиент с фактури над 50-60 кинта! За това че не мога да следя какво съм изразходвал от отстъпките си, защото от септември или сайта или през stk виждам само - молим да ни извините бла-бла! Добре че един съфорумник се напъна та в края на януари имах щастието да платя 2 от 4 липсващи фактури! За това че не знам кога ще се нормализира това мазало! Бях решил да предплатя всичко до края на договора и да спираме, но защо да подарявам едни 16x4 лева? Ще си ги използвам и за лятото ще освободя оператора от един неблагодарник с надеждата да дръпна още няколко