ЕКОНТ - срам за всички куриери

MeGaTel - Connecting world
Регистриран: 04 дек 2009, 18:25

ЕКОНТ - срам за всички куриери

Мнение от MeGaTel - Connecting world » 05 май 2010, 08:56

Здравейте,искам да Ви обърна внимание на нещо интересно.
Става въпрос за услугите с наложен платеж където масово се ползва Еконта,оказаха се най-нещастната фирма.За една седмица получих няколко телефона с наложен платеж с опцията отвори и провери, единия го харесах и си го платих но за останалите платих куриерската такса в размер на 5 лева между офисите им което е нормално но плюс тези 5 лева за всяка пратка ми взеха и по 2.4% такса за наложен платеж който е отпаднал при отказ да получат пратката, след множество разправии ми възстановиха парите-неправомерно събрани и ми изпратиха писмо че вече не съм бил техен клиент и нямало да ме обслужват пък ако си мислят че някога съм бил техен клиент объркали са автобуса.
Писмото ми бе изпратено от **** на име Лора Арсова директор отдел прe*** другарче в **** компания еконт паразит.
П.С ако някой модератор изтрие темата да му изсъхне най-милото.:D

* редакция на нецензурните думи

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Re: ЕКОНТ - срам за всички куриери

Мнение от Capo_69 » 05 май 2010, 09:56

Hahahahaha :D:D:D:D:D(woo)(woo)(woo)(woo)
Представи си само [B]ТИ[/B] да си му най-милото :D:D:D:D на триещия темата (whistle)

Офф: Добро утро и приятно кафе (coffee)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 05 май 2010, 12:22

Еконт съм ги отписал отдавна... Трябваше да пращам нещо до Варна, мисля... Първо, в продължение на 3 дена не можаха да намерят адреса, откъдето да вземат пратката!!! После го намериха, взеха нещата, на следващия ден са го доставили... После над седмица не ми даваха парите, защото "не били пристигнали при тях"... Баси, не знаех, че трябва да ми предадат същите банкноти, които са взели от другия клиент...

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 05 май 2010, 12:35

Не разбрах за какво точно са ти взели такса.

Bonev
Регистриран: 17 сеп 2005, 13:14

Мнение от Bonev » 05 май 2010, 15:03

ехеее добре си го написал, посмях се :) Ползвал съм ги 30-40 пъти и досега винаги всичко е било ОК, но явно и те се циганят за дреболии. Карай, тия поне вършат работа.

nanobanano
Регистриран: 21 авг 2004, 12:49

Мнение от nanobanano » 05 май 2010, 17:03

Ами взели са му такса за пратката- 5-то лева и отделно процент от стойността на пратката.Примерно ако е пращал телефон с наложен платеж 100 лв. те са му искали 2лв.и40 ст. освен 5те лева за услугата :)

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 05 май 2010, 17:05

Ха това е интересно, преди го нямаше.

Xylene
Регистриран: 29 яну 2007, 14:30

Мнение от Xylene » 05 май 2010, 17:27

Нормално е да не си им клиент.
Ти поръчваш n на броя пратки, разглеждаш и си избираш най-доброто - Е ТИ СИ БРАТО ЕБАТИ СЕЛЯНИНА! Казвам ти го, защотото аз попаднах на такъв човек, изпратих му пратка и после чаках... писах за да ми върнат пратката, че и платих..и ЧАКАХ! И това всички, заради селянчето от другата страна.
Така да си гледаш и да избираш - само на пазара, чрез куриери се праща и се плаща.

Поздравления за решението на Еконт, издигнаха ми се в очите.

Анкъл Самюъл
Регистриран: 10 май 2006, 08:32

Мнение от Анкъл Самюъл » 05 май 2010, 17:36

Многократно съм ползвал услугите и нито веднъж не са ми дали основание за забележка. А относно връщанията - нормално е когато предхождащото описание не отговаря на действителността (пиша по принцип), пратката да бъде върната. И на мен се е случвало да получа телефонче, което е "като ново", а то да е... мила мале.

Xylene
Регистриран: 29 яну 2007, 14:30

Мнение от Xylene » 05 май 2010, 17:41

Ок, така е! Съгласен съм.
Но е супер тъпо да си поръчаш 5 телефона, всички са в супер състояние, но разбира се един от тях е най-добър и ти избираш него => както в случая прави автора на темата.
Какво става с останалите 4 телефона, пътуват обратно, собствениците им чакат..плащат си и т.н., ако знаеха човека отсреща колко е глупав, сигурен съм никой няма да си изпрати апарата.

И още веднъж, Благодаря на Еконт, че урязват хора като теб!

Отговори