Филтриране на номера на ниво оператор?
Филтриране на номера на ниво оператор?
Здравейте, искам да направя така, че един номер да не може да ми се обажда и да праща СМС-и, само че без да инсталирам допълнителен софтуер, тоест искам блокирането да стане на ниво оператор. Възможно ли е това?
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Re: Филтриране на номера на ниво оператор?
За съжаление не е възможно. На ниво оператор могат да се блокират всички входящи разговори и/или SMS-и.
Не, няма как да стане само за един номер.
Нали там в централата на оператора всичко се управлява от компютри, софтуери...
Няма ли начин софтуерно да ограничат един номер?
Няма ли начин софтуерно да ограничат един номер?
не не може :) а и да можеше нищо не му пречи на този да си вземе нова предплатена карта някаква и да ти звъни пак и така до безкрай :)
Има, но кой ще се занимава и колко пари на месец ще ти искат?
Най - лесно е да кажеш да не те притесняват повече. Ако ли не, за твоя смарт има програмки които да се погрижат.
Най - лесно е да кажеш да не те притесняват повече. Ако ли не, за твоя смарт има програмки които да се погрижат.
Единствения начин е МВР, но трябва да имаш изключително сериовна причина, и не знам какво точно става, най-вероятно ще има само предупреждения в началото.
Защо все пак не пробваш с допълнителен софтуер или не става въпрос за твоят телефон :? Питам те, защото за WM има такива програми и става лесно ..:)
Защото не искам да имам стартиран още един процес.
То и в не-смартфоните има опции за въвеждане на номера които апарата автоматично да отхвърля при входящо.