frog mobile - само след броени дни!
Re: Мааааалеееееее......
Току що Глобул в Русе получиха 800 броя от тея карти.
Re: сайта е собственост на Глобул
преложението на Вива е добро но от Мтел извадиха Лооп много преди тях, да не говорим че тези услуги от Вива и Глобул са предплатени, което на мен лично никак не ми допада!
Предплатена или с договор - 0.14/0.06 пак не е 0.01....
Този път според мен Мтел са доста пред другите два оператора...очаквах по-добър отговор от страна на Вива и Гло... но всеки с вкуса си ;)
Предплатена или с договор - 0.14/0.06 пак не е 0.01....
Този път според мен Мтел са доста пред другите два оператора...очаквах по-добър отговор от страна на Вива и Гло... но всеки с вкуса си ;)
Прав си за тиин-ове е......
но това не пречи цялото ми семейство да са на лууп (хахаха вкл. баба ми )
не 4е говоря толкова със семейството си ама е друго да говориш 10 мин и да ти вземе 10 ст...сравнението с лууп може би не е редно след като това са предплатени тарифи но както и да е
като се има предвид че говоря по около час на ден тези 500 мин ми идва малко.....дано от Ментел да пуснат промоция с 1000.....
но това не пречи цялото ми семейство да са на лууп (хахаха вкл. баба ми )
не 4е говоря толкова със семейството си ама е друго да говориш 10 мин и да ти вземе 10 ст...сравнението с лууп може би не е редно след като това са предплатени тарифи но както и да е
като се има предвид че говоря по около час на ден тези 500 мин ми идва малко.....дано от Ментел да пуснат промоция с 1000.....
DA DOBRE 6E E 4E I NA MENE SA MI MALKO..
С 0890XXXXXX започват номерата
Това хич не е зле в интерес на истината. :) 34 стотинки към всички + 14 стотинки SMS е екстра за предплатена програма. Единия ми телефон е на Prima и заплащам 34 в тяхната мрежа, 59 към останалите и 22 стотинки за съобщение. :) Няма да тръгна да си сменям номера, но ако тепърва трябваше да си взимам карта бих избрал FROG.