Географско разпределение на абонатите на операторите
Географско разпределение на абонатите на операторите
Здравейте. Знаете ли как се разпределят абонатите на трите мобилни оператора в София, областните градове, малките и селата? Смисъл къде например абонатите на Глобул или Мтел са повече или по-малко?
Re: Географско разпределение на абонатите на операторите
sim картата е мобилна, не е стационарна за да имаш подобна статистика. Мога да си взема карта от офис в София, а да я ползвам в Пловдив, после Варна и т.н.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Опитва да намери някое потвърждение на глупостите си за мтелските градски интелекти и селските чалгари от другите оператори.
Обаче да не забравя че по селата са най-верните членове на бсп и най-лоялните клиенти на... сещай се кой ;)
Обаче да не забравя че по селата са най-верните членове на бсп и най-лоялните клиенти на... сещай се кой ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
[Quote]Опитва да намери някое потвърждение на глупостите си[/Quote]
Напълно съм съгласен. Не разбирам само, защо има хора, които си мисля, че това, къде живееш, определя това какъв си. Няма значение от къде си. Важно е възпитанието, интелектуалното ниво и образованието. Аз лично познавам много хора, които са от съвсем малки градчета, дори села, които са прекрасни човешки същества. Възпитани, добри, съпричастни и състрадателни. Верни и истински приятели. За съжаление, не мога да кажа същото за огромна част от съучениците и псевдоприятели ми от \"голямото село\" Варна в което живея ;)
Напълно съм съгласен. Не разбирам само, защо има хора, които си мисля, че това, къде живееш, определя това какъв си. Няма значение от къде си. Важно е възпитанието, интелектуалното ниво и образованието. Аз лично познавам много хора, които са от съвсем малки градчета, дори села, които са прекрасни човешки същества. Възпитани, добри, съпричастни и състрадателни. Верни и истински приятели. За съжаление, не мога да кажа същото за огромна част от съучениците и псевдоприятели ми от \"голямото село\" Варна в което живея ;)
Къде има по-голяма вероятност да срещнеш доктор (не лекар), например? В Пловдив или Басарбово? Имената на селищата са произволни.
Това беше просто като реплика. Иначе наистина е глупаво да се правят такива сравнения.
Това беше просто като реплика. Иначе наистина е глупаво да се правят такива сравнения.