Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила много па

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Re: Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила мног

Мнение от bg007 » 17 юли 2009, 23:11

Мисля че сте мазохисти щом сте платили няколко стотин лева за картако време , и още не сте сменили оператора

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 18 юли 2009, 01:08

Познато... На мен ми дойде сметка 195 лв, които на всичкото отгоре съм сигурен, че не съм направил... Тези дни ще пускам жалба...

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 18 юли 2009, 11:27

Ей, този интернет го ползваме все едно че го крадем (angry). И аз като врътна няколко мегабайта, после проверявам неколкократно да не са ме набутали по тарифата от 2,40лв./МВ. Почти съм сигурен , че активните потребители на мобилен интернет в София не са повече от 100-тина човека. Ще се радвам примерно след 10 години да може наземната мрежа от базови станции да се замени със сателитна и да се отървем дружно от услугите на местните измекяри. До тогава ще видим мобилен интернет през крив макарон.

Потребителски аватар
tedddyster
Регистриран: 08 яну 2008, 11:37

Мнение от tedddyster » 18 юли 2009, 11:58

Защо просто не си пусна някакъв нет у вас, на неограничена тарифа и да си говориш колкото си искаш с гаджето?

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 18 юли 2009, 12:26

И аз това питам девойката. Ама нали сме скъпчии на евтиното - те ти булка Спасовден сега. 8)

А Глобул няма да ги коментирам в подобни ла*нарски похвати - царе са, наистина! И подобни случки ме правят все по-щастлив, че вече от доста време нямам нищо общо с този оператор. Нямам и намерение да имам. Още един пирон в ковчега.

За тези пари, които е дала девойката досега за сметки, щеше да си вземе един приличен нетбук и за 15-20 лв. на месец да си пусне неограничен нет вкъщи. Ама не, нали - най-лесно е да се гъзареем и да плащаме нет на мобилните оператори.

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 18 юли 2009, 12:27

[Quote]Познато... На мен ми дойде сметка 195 лв, които на всичкото отгоре съм сигурен, че не съм направил... Тези дни ще пускам жалба...[/Quote]

Лично ще следя с голям интерес развитието на тази случка. :D

Ще ми се да видя кой е крив и кой е прав в случая - "вечно мрънкащия" Кобрети, или "вечно прецакващия" Глобул. (woo)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 18 юли 2009, 19:56

Не мога да разбера тази тема някакво оплакване ли е или изтъкване на факти..
Когато достигнеш кредитен лимит е нормално да ти спрат нета или обажданията..и ако искаш имаш цели две алтернативи:

1. Вкарваш пари напред по сметката си или депозит.
2. Увеличаваш си кредитният лимит със заявление.

След като ти пуснат отново трафика (данни или глас) е съвсем в реда на нещата да си на условията на които си в момента преди билинг дата-та..(да не говорим, че на първа фактура плащаш и частична такса до момента на билинг дта-та, а дотогава имаш и само част от включените мегабайти (според тарифата си) !?).
Освен това е пълна глупост да се твърди, че трафика на данни ти е разбит "на дни" и разполагаш с оптределено количество вкл. мегабайти на ден според тарифата, на която си..

Обясниха ли ти, че не е добра идея да ползваш нет поне 24 часа (до 48 часа) след активирането на дейтасим-а.?

Според мен твърде добре разбирам какво искаш да кажеш..;)

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 20 юли 2009, 01:56

[Quote]с който и оператор да направиш договор лимитирането, тарифирането и отпуснатия обем данни ще бъдат по същия начин.[/Quote]
До колкото знам дневния лимит е изключително изобретение на Глобул. Поне за България. Имаше и някаква b-connect с някакви минути дето са на дневен лимит.
Аз също ползвам интернет, но на Вивател - няма такива измишльотини.

GHI
Регистриран: 02 ное 2006, 09:07

Мнение от GHI » 20 юли 2009, 08:54

Вече втора година ползвам Maxtelecom - http://www.maxtelecom.bg/ за мобилен интернет. Плащам 20 лв. на месец. Интернета им е бърз и неограничен. Мрежата им обаче не е изградена в цяла България. Но на местата където мен ми е необходима има. Скоростта е такава, че филм(700 Мб) свалям за около 2 часа, което е малко бавничко(преди свалях за 10-на минути) но пък предимството е, че имам навсякъде където се намирам.

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 20 юли 2009, 09:36

Това определено ме заинтригува и ще го имам в предвид за след 10 години :))))
В рамките на шегата, наистина е добро решение за тези които имат работа напред назад цял ден из града и им трябва интернет. Но понеже мен ми трябва по-бърза скорост и повече покритие наистина ще почакам още доста докато преценя да се включа.

Отговори