Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила много па
Re: Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила мног
Мисля че сте мазохисти щом сте платили няколко стотин лева за картако време , и още не сте сменили оператора
Познато... На мен ми дойде сметка 195 лв, които на всичкото отгоре съм сигурен, че не съм направил... Тези дни ще пускам жалба...
Ей, този интернет го ползваме все едно че го крадем (angry). И аз като врътна няколко мегабайта, после проверявам неколкократно да не са ме набутали по тарифата от 2,40лв./МВ. Почти съм сигурен , че активните потребители на мобилен интернет в София не са повече от 100-тина човека. Ще се радвам примерно след 10 години да може наземната мрежа от базови станции да се замени със сателитна и да се отървем дружно от услугите на местните измекяри. До тогава ще видим мобилен интернет през крив макарон.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Защо просто не си пусна някакъв нет у вас, на неограничена тарифа и да си говориш колкото си искаш с гаджето?
И аз това питам девойката. Ама нали сме скъпчии на евтиното - те ти булка Спасовден сега. 8)
А Глобул няма да ги коментирам в подобни ла*нарски похвати - царе са, наистина! И подобни случки ме правят все по-щастлив, че вече от доста време нямам нищо общо с този оператор. Нямам и намерение да имам. Още един пирон в ковчега.
За тези пари, които е дала девойката досега за сметки, щеше да си вземе един приличен нетбук и за 15-20 лв. на месец да си пусне неограничен нет вкъщи. Ама не, нали - най-лесно е да се гъзареем и да плащаме нет на мобилните оператори.
А Глобул няма да ги коментирам в подобни ла*нарски похвати - царе са, наистина! И подобни случки ме правят все по-щастлив, че вече от доста време нямам нищо общо с този оператор. Нямам и намерение да имам. Още един пирон в ковчега.
За тези пари, които е дала девойката досега за сметки, щеше да си вземе един приличен нетбук и за 15-20 лв. на месец да си пусне неограничен нет вкъщи. Ама не, нали - най-лесно е да се гъзареем и да плащаме нет на мобилните оператори.
[Quote]Познато... На мен ми дойде сметка 195 лв, които на всичкото отгоре съм сигурен, че не съм направил... Тези дни ще пускам жалба...[/Quote]
Лично ще следя с голям интерес развитието на тази случка. :D
Ще ми се да видя кой е крив и кой е прав в случая - "вечно мрънкащия" Кобрети, или "вечно прецакващия" Глобул. (woo)
Лично ще следя с голям интерес развитието на тази случка. :D
Ще ми се да видя кой е крив и кой е прав в случая - "вечно мрънкащия" Кобрети, или "вечно прецакващия" Глобул. (woo)
Не мога да разбера тази тема някакво оплакване ли е или изтъкване на факти..
Когато достигнеш кредитен лимит е нормално да ти спрат нета или обажданията..и ако искаш имаш цели две алтернативи:
1. Вкарваш пари напред по сметката си или депозит.
2. Увеличаваш си кредитният лимит със заявление.
След като ти пуснат отново трафика (данни или глас) е съвсем в реда на нещата да си на условията на които си в момента преди билинг дата-та..(да не говорим, че на първа фактура плащаш и частична такса до момента на билинг дта-та, а дотогава имаш и само част от включените мегабайти (според тарифата си) !?).
Освен това е пълна глупост да се твърди, че трафика на данни ти е разбит "на дни" и разполагаш с оптределено количество вкл. мегабайти на ден според тарифата, на която си..
Обясниха ли ти, че не е добра идея да ползваш нет поне 24 часа (до 48 часа) след активирането на дейтасим-а.?
Според мен твърде добре разбирам какво искаш да кажеш..;)
Когато достигнеш кредитен лимит е нормално да ти спрат нета или обажданията..и ако искаш имаш цели две алтернативи:
1. Вкарваш пари напред по сметката си или депозит.
2. Увеличаваш си кредитният лимит със заявление.
След като ти пуснат отново трафика (данни или глас) е съвсем в реда на нещата да си на условията на които си в момента преди билинг дата-та..(да не говорим, че на първа фактура плащаш и частична такса до момента на билинг дта-та, а дотогава имаш и само част от включените мегабайти (според тарифата си) !?).
Освен това е пълна глупост да се твърди, че трафика на данни ти е разбит "на дни" и разполагаш с оптределено количество вкл. мегабайти на ден според тарифата, на която си..
Обясниха ли ти, че не е добра идея да ползваш нет поне 24 часа (до 48 часа) след активирането на дейтасим-а.?
Според мен твърде добре разбирам какво искаш да кажеш..;)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]с който и оператор да направиш договор лимитирането, тарифирането и отпуснатия обем данни ще бъдат по същия начин.[/Quote]
До колкото знам дневния лимит е изключително изобретение на Глобул. Поне за България. Имаше и някаква b-connect с някакви минути дето са на дневен лимит.
Аз също ползвам интернет, но на Вивател - няма такива измишльотини.
До колкото знам дневния лимит е изключително изобретение на Глобул. Поне за България. Имаше и някаква b-connect с някакви минути дето са на дневен лимит.
Аз също ползвам интернет, но на Вивател - няма такива измишльотини.
Вече втора година ползвам Maxtelecom - http://www.maxtelecom.bg/ за мобилен интернет. Плащам 20 лв. на месец. Интернета им е бърз и неограничен. Мрежата им обаче не е изградена в цяла България. Но на местата където мен ми е необходима има. Скоростта е такава, че филм(700 Мб) свалям за около 2 часа, което е малко бавничко(преди свалях за 10-на минути) но пък предимството е, че имам навсякъде където се намирам.
-
- Регистриран: 18 авг 2006, 11:51
Това определено ме заинтригува и ще го имам в предвид за след 10 години :))))
В рамките на шегата, наистина е добро решение за тези които имат работа напред назад цял ден из града и им трябва интернет. Но понеже мен ми трябва по-бърза скорост и повече покритие наистина ще почакам още доста докато преценя да се включа.
В рамките на шегата, наистина е добро решение за тези които имат работа напред назад цял ден из града и им трябва интернет. Но понеже мен ми трябва по-бърза скорост и повече покритие наистина ще почакам още доста докато преценя да се включа.