Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила много па
Re: Globul 3G устройство за интернет, Грешка,която би ви спестила мног
до колкото чувам мнения в софия не навсякъде има покритие мах и другите
ако има още някой доволен от тази услуга нека да сподели
ако има още някой доволен от тази услуга нека да сподели
какво стана подаде ли някъде оплакване
какво стана с тези измамници ??????????????????????????????????
-
- Регистриран: 19 сеп 2009, 19:44
Здравейте!
Аз се сблъсках със същия проблем, но със "скромната" сметка от 450 лв. за 10 дни. На поставените от мен въпроси към операторите бяха твърде разнородни и разминаващи се.
Имам намеререние да търся правата си макар жестоко да се съмнявам да бъде в полза на потребителя, но поне да се даде гласност на поредната измама!
Призовавам, ако има някой изгърмял като мен и има намерение да търси правата си да го направим заедно
Обръщали ли сте се към КЗП?
Аз се сблъсках със същия проблем, но със "скромната" сметка от 450 лв. за 10 дни. На поставените от мен въпроси към операторите бяха твърде разнородни и разминаващи се.
Имам намеререние да търся правата си макар жестоко да се съмнявам да бъде в полза на потребителя, но поне да се даде гласност на поредната измама!
Призовавам, ако има някой изгърмял като мен и има намерение да търси правата си да го направим заедно
Обръщали ли сте се към КЗП?
-
- Регистриран: 19 сеп 2009, 19:44
Zdraveite!
Sblaskah se sas sashtiat problem, ima li rezultat ot jalbata?!!
Sblaskah se sas sashtiat problem, ima li rezultat ot jalbata?!!
Ами, резултатът е, че не платих сметката. Междувременно е пристигнала още една от отстъпките ми в ОББ и сметката е паднала на 160. Не ги платих, блокираха ми и ми прекратиха картите. Да правят каквото искат. Засега нямам намерение да им плащам...
е как стават тези работи
на какво основание ги пишат тези суми
на какво основание ги пишат тези суми
Ами, аз имах карта с 10 лв абонамент и дейта-сим с 36 лв. Общо 46. Ползвах отстъпка от кредитни карти на ОББ в размер 40-50 лв на месец и фактурите ми идваха със символични суми - 2 лв, 4 лв, минус 3 лв - средно около 0 лв на месец.... И изведнъж ми дойде фактура 200 лв. Като не я платих, ми спряха картите и ми отрязаха достъпа до Е-фактурата и вече дори не мога да извадя подробностите за фактурата, за да пусна жалба... Просто жалка работа... Все още се замислям дали да не ги платя единствено заради 40-50 лв отстъпка на месец, които получавам от кредитните си карти...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Е сега разбрахте ли защо не трябва да се отказвате от хартиената фактура... :D