Globul-Fun call-измама на дребно?
Re: Globul-Fun call-измама на дребно?
По - добре недей да спориш, наистина може да са му взимали, това е Глобул измамници на дребно, поради липсата на едри риби техни абонати.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Това е традиция при този оператор
Сладки пързалки, и като се хлъзнеш (демек дадеш си парите) те отсвирват - кучета те яли. Като обикновено обясненията са нещо от следните варианти:
- то това дето го предлагаме може да не е точно това дето го предлагаме
- това дето ви казваме, че дължите, е само за едно от 100-те неща които ползвате и то без ДДС, и поради релейно-ламповия характер на изчислителния ни център не можем своевременно да обработим данните
- ами ще видим... ще ви се обадим... някой ден... бе най-доброто предстои
За отношението в "Грижа за клиента" пък въобще няма да коментирам - под всякаква критика. Аз това и посочих като причина за "развода" ми с тях преди година и половина. Не се занимавай въобще с византийците.
- то това дето го предлагаме може да не е точно това дето го предлагаме
- това дето ви казваме, че дължите, е само за едно от 100-те неща които ползвате и то без ДДС, и поради релейно-ламповия характер на изчислителния ни център не можем своевременно да обработим данните
- ами ще видим... ще ви се обадим... някой ден... бе най-доброто предстои
За отношението в "Грижа за клиента" пък въобще няма да коментирам - под всякаква критика. Аз това и посочих като причина за "развода" ми с тях преди година и половина. Не се занимавай въобще с византийците.
Re: Това е традиция при този оператор
Аз съм напълно доволен от Fun Call сложих си We Be Burnin на Sean Paul и всичко е наред...
Re: Globul-Fun call-измама на дребно?
azz sym mnogo dovolen ... nqmal sym problemi dosega ... i tova , koeto sum 4ul ot saita otgovarq na fun-call melodiqta !