Globul-Fun call-измама на дребно?

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Globul-Fun call-измама на дребно?

Мнение от fenato » 25 окт 2006, 19:53

Баси за 1.80лв. ми скъсаха нервите тия скапаняци - 3 дена си правиха гавра с мен. Значи в понеделник си активирам фън кол като си избрах песента на Кеба - "питаш за мен", след като я прослушах от сайта им.Там е записан припевът на песента, това което ме кефи мен/лично мнение/...и к'во става, след активацията като си звъннах - се чува текстта от предния куплет и то отрязан така,че започва от втората му половина, ама толкова нескопосано отрязан не е истина и чак след 10 секунди почва припевът....обаждам се аз на 123 и след 10мин. чакане и обяснния, ми казват " чакайте обаждане от колегите и не вдигайте да видят за какво става въпрос"...никой не се обади. На другият ден звъня - пак същото - 10 мин и пак "чакайте обаждане от колегите..." Днес звъня пак и познайте какво става...казват ми, че в сайта са дадени само имената на мелодийте за да могат хората да видят за кое става въпрос и че ТОВА НЕ ЗНАЧЕЛО, ЧЕ ТОЗИ ЗАПИС ЩЕ ОТГОВАРЯ НА ТОВА КОЕТО ЩЕ СЕ ЧУВА КОГАТО ТЕ ТЪРСЯТ!!!!!!!!!!!!! Затворих и си деактивирах услугата...и сега се чувствам толкова тъпо как ме врътнаха с 2.40 по тоя смешен начин...

aqua_cool
Регистриран: 25 окт 2006, 01:53

Re: Globul-Fun call-измама на дребно?

Мнение от aqua_cool » 25 окт 2006, 20:41

mi kato si hityr da si aktivira6 taq prostotiq... fun call music call.. samo typitacite q polzvat :D xaxaxa

just_ase
Регистриран: 29 дек 2005, 10:14

Мнение от just_ase » 25 окт 2006, 21:22

тъпо наистина.аз си поръчах две мелодии и те отговарят на това,което е дадено като демо на сайта.поне за това не мога да се оплача.теоретично обаче е възможно някой да си е оставил ръцете....

galaxybg
Регистриран: 02 сеп 2004, 14:42

Мнение от galaxybg » 26 окт 2006, 09:11

Просто мобилните оператори имат тъпа политика. Повече хора можеше да им използват тези глуповати услуги, ако просто бяха безплатни. Как може да ти вземат пари за подобна глупост.... Да не говорим, че Глобул копират 1:1 МТел с тази идиотска услуга, която така или иначе преди много време замря. МТел я пуснаха точно преди година, ако не се лъжа.

pcs
Регистриран: 14 окт 2006, 19:41

Мнение от pcs » 29 окт 2006, 14:03

Глобул... Гръцка компания на български апзар... Какво очаквате ?!
За мен вече надеждата за истински оператор е Вивател, другите лъжат, мамят, не те имат за потребител и каквото се сетят! На всичкото отгоре са с високи цени. Добре, да лъжеха малко и да си играят с нас, но поне за сметка на това да са им ниски цените.. а то.. Тези с най-високи цени са най-мамещите..

big_brother
Регистриран: 29 окт 2006, 14:52

Мнение от big_brother » 29 окт 2006, 15:11

ами аз днес си я активирах и да ти кажа ,че нямам такъв проблем

just_ase

Мнение от just_ase » 29 окт 2006, 15:34

добре бе западно израелска компания е по-добре от австрийска или гръцка.....

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Мнение от fenato » 29 окт 2006, 18:49

Предполагам, че не могат да сбъркат всички песни и наистина с мойта песен така се е получило, но поне да бяха променили тая част от песента, за колко време ще сложат новото парче - макс 3-4 мин.,а те си измиха ръцете с ебати тъпото обяснение...абе явно не им е за един абонат повече или по малко...

redjo
Регистриран: 20 апр 2005, 14:11

Мнение от redjo » 29 окт 2006, 20:11

Ami taka e ebavat te kakto si iskat.
Az su6to si q bqh aktiviral i poznaite kakvo?
Za vsqko pozvanqvane kum moq nomer vzema6e nqkakvi stotinki bez zna4enie ovoril li sum ili ne, a za tozi koito me tursi neznam dali go taksuva dopulnitelno.
EBASI PROSTOTIQTA

just_ase

Мнение от just_ase » 29 окт 2006, 20:33

ти луд ли си бе?как ще взима пари за всяко позвъняване?активирах си услугата още като я пуснаха преди месец.знаеш ли колко хора ми клипват на ден аз да ги търся и ако им взимаше пари до сега да са ме разпънали на кръст!!!

Отговори