GLOBUL --> GLOBUL - 32 стотинки / мин.
-
- Регистриран: 17 фев 2008, 17:24
Re: GLOBUL --> GLOBUL - 32 стотинки / мин.
40 лв са 180 минути до всички мрежи,или 22 ст/мин до глобул и мтел. Глобул просто са си дръвце, без да прибавям и 50 мб интернет
Re: 100, 500... за някои, а другите?
"100 минути, 500 минути... Интересно с кого ще ги изговориш толкова минути?"
Интересен въпрос, а какво ще кажеш за тези с по 1000 минути? ;)
"Сега ако ми кажеш, че всичките ти приятели и познати са на Глобул..."
Повечето номера на които звъня са на Глобул, повечето номера които ми звънят са на Глобул. Така че ЗА МЕН най-изгодно се получава да съм на Глобул.
Freedom 30 е хубава оферта, но вече я няма, SAD, BUT TRUE.
Интересен въпрос, а какво ще кажеш за тези с по 1000 минути? ;)
"Сега ако ми кажеш, че всичките ти приятели и познати са на Глобул..."
Повечето номера на които звъня са на Глобул, повечето номера които ми звънят са на Глобул. Така че ЗА МЕН най-изгодно се получава да съм на Глобул.
Freedom 30 е хубава оферта, но вече я няма, SAD, BUT TRUE.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Freedom 30 vs. Сребърна
Ами да, няма я. Имаше година и половина време да се сети който може да смята. Най смешното е, че на тарифния калкулатор на сайта на Вива това ставаше ясно и за тези дето не могат да смятат :) Каквито и варианти да смятах с очакваните разговори за месец, най-отгоре се класираше винаги Freedom 30.
Въщност, сега неин наследник е "Сребърна". Разликите са минимални. Плюсът е, че имаш цели 25 MB включен трафик и цената на минута е малко по-ниска, а до Вива и БТК наполовина, и то след включените 1 час разговори до всички оператори.
Минусът е, че SMS, MMS и международните разговори не влизат във включените и се плащат винаги.
Пък тези с 1000-та минути не са ме интересували никога. Имам си скайп, ICQ, MSN Live, Yahoo. И ако чатовете не ми стигнат да се облъча едно хубаво, винаги мога да си завра главата в микровълновата за 20 секунди - все едно съм изговорил днешните си 30 мин от 1000-та за месеца :)
Въщност, сега неин наследник е "Сребърна". Разликите са минимални. Плюсът е, че имаш цели 25 MB включен трафик и цената на минута е малко по-ниска, а до Вива и БТК наполовина, и то след включените 1 час разговори до всички оператори.
Минусът е, че SMS, MMS и международните разговори не влизат във включените и се плащат винаги.
Пък тези с 1000-та минути не са ме интересували никога. Имам си скайп, ICQ, MSN Live, Yahoo. И ако чатовете не ми стигнат да се облъча едно хубаво, винаги мога да си завра главата в микровълновата за 20 секунди - все едно съм изговорил днешните си 30 мин от 1000-та за месеца :)
Re: Freedom 30 vs. Сребърна
"Въщност, сега неин наследник е "Сребърна". Разликите са минимални. "
23 минути са малка разлика за план със 60 включени минути? За говорене сребърната е много по-зле...
"Пък тези с 1000-та минути не са ме интересували никога....винаги мога да си завра главата в микровълновата за 20 секунди - все едно съм изговорил днешните си 30 мин от 1000-та за месеца :)"
Щом така смяташ... На мен пък възможността която предоставят вивателските фаворити ми харесва. Но ти навярно нямаш достатъчно познати на Вивател...
23 минути са малка разлика за план със 60 включени минути? За говорене сребърната е много по-зле...
"Пък тези с 1000-та минути не са ме интересували никога....винаги мога да си завра главата в микровълновата за 20 секунди - все едно съм изговорил днешните си 30 мин от 1000-та за месеца :)"
Щом така смяташ... На мен пък възможността която предоставят вивателските фаворити ми харесва. Но ти навярно нямаш достатъчно познати на Вивател...
-
- Регистриран: 25 апр 2008, 11:05
Re: GLOBUL --> GLOBUL - 32 стотинки / мин.
МИСЛЯ ЧЕ НА ГЛОБУЛ ЩЕ ИМ ТИЧА ---НАЙ СМОТАНИТЕ СМЕ НИЕ ДРУГИ НЯМА---