globul i mtel moje da se obedinqt
-
- Регистриран: 24 яну 2006, 23:12
globul i mtel moje da se obedinqt
vijte go tva ne6to
http://dnes.dir.bg/2006/10/23/news833030.html
http://dnes.dir.bg/2006/10/23/news833030.html
Re: globul i mtel moje da se obedinqt
Те, така или иначе са почти сляти.
На всяка оферта на единия оператор има контра оферта на другия почти веднага.
На всяка оферта на единия оператор има контра оферта на другия почти веднага.
Направо и БТК да взимат и ще стане 1 оператор с поне 15 милиона абоната :)
Това не е добре, защото ще станат монополисти и ... ще цепят глави ЯКООООООО!!! :)))
az tva go podozirah o6te kato vleze vivatel.. ama misleh 4e 6te kupqt samo globul ne cqloto cosmote.... i 6ee qko da kupqt globul i posle vodafone da gi kupi celite :DDDDDD
a m/u drugoto ako tova stane 6te ima konkurs za nov gsm operator :) zada nqma monopol ! a drugiq varqnt e krs i krk da ne razre6at takova ne6to imenno zaradi tva 4e se gubi konkurentnosposobnostta no... defakto nqmat pravo 6toto m-tel 6te kupqt cqloto cosmote.... basi... az si gi haresvah globul.... sa i teh l 6e gi osere toiq mirizliv mentel :(
a m/u drugoto ako tova stane 6te ima konkurs za nov gsm operator :) zada nqma monopol ! a drugiq varqnt e krs i krk da ne razre6at takova ne6to imenno zaradi tva 4e se gubi konkurentnosposobnostta no... defakto nqmat pravo 6toto m-tel 6te kupqt cqloto cosmote.... basi... az si gi haresvah globul.... sa i teh l 6e gi osere toiq mirizliv mentel :(
kvo se zanimavate s nekvi istorii i nekvi tapotii... glei te v taq tema kvo ima be !!!! tva si e novina koeto ni valnuva si4ki...
Голяма работа, два боклука в един кюп. То и без това сега Глобул постоянно копира офертите на Мтел, просто тогава ще се наричат МБУЛ.
xaxax mi estestveno 4e 6e kopira... ti kvo sika6 da si ostavqt starite i m-tel da gi zadu6i ? te ako ne zabelqzva6 nasqkade sa taka operatorite a i tuka v bg i 3 te operatora puskat 1 i sy6to.. tva e s cel globata i m-tel da si zapazqt klienite kato predlagat 1 i sy6to i nikoi nqma smetka da se otkazva ot teh.....
kolegi, 4etete pravilno. Mozhe, no ima i drugi koito iskat da gi kupjat.
Otnosno Mtel... trqbva da si smeni 2/3 ot personala za da bade operator, kakavto iskame da bade....ostanalite naistina sa profesionalisti.
Otnosno Mtel... trqbva da si smeni 2/3 ot personala za da bade operator, kakavto iskame da bade....ostanalite naistina sa profesionalisti.
Според мене няма да стане защото Globul е на голяма печалба.
Ако стане ще загубим ние потребителите
защото ще намалее конкуренцията и от там цените на слугите ще са повисоки.
Ако стане ще загубим ние потребителите
защото ще намалее конкуренцията и от там цените на слугите ще са повисоки.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ