Може да съм на по-стари условия. Честно казано лихвата ми е последната грижа. Тази карта е за оборотни плащания и по нея никога няма повече от необходимото за конкретната цел.
vlado: Знам че е банка на ТИМ. Реално тази сметка я имам случайно. Преди доста години теглих малък потребителски кредит от там и после установих, че условията по сметката са доста добри и не я закрих след изплащането на кредита. Реално какво значение има дали е ТИМ или някои друг след като ме устройва и нямам разходи по цялата история. Същата работа е и с операторите. Фенбойщината е вредна работа.
GLOBUL iPay?
Re: GLOBUL iPay?
При операторите нямаш избор, само три са. При банките не е така. Има много, дори нови се появяват.
Аз лично избягвам по всевъзможен начин да храня мафията която затрива родното ми село.
Аз лично избягвам по всевъзможен начин да храня мафията която затрива родното ми село.
Re: GLOBUL iPay?
Ти си от Варна и съответно ТИМ ти е на главата. Аз не съм и за мен те са просто една....как да го наречем....групировка (blush) Няма да седна да плащам някакви безумни такси \"дишане\" на други места само за да бойкотирам Х или Y.