Глобул - "лична оферта" - СМЕХ!

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Re: Глобул -

Мнение от fenato » 01 юни 2008, 19:07

Ех Асене, как само ти и Атанасов видяхте нещата по този начин...Не става да ми пишеш за "безпочвени претенции" и после - "не ми отговаряйте". Но ще приема, че не си прочел жокерите, които дадох на Атанасов и затова го пишеш това...Разбира се най-лесно е да се изтрие или заключи една тема и точно можеби това ще ми послужи да ти го дам като пример. Значи като приемеш, че темата е спам, я триеш - елементарно...А сега ми кажи аз как да го изтрия тоя спам, който го получавам в пощенската си кутия от Глобул...И никъде не пиша, че искам някакви бонуси, намаления и екстри от тия византийци, изобщо не им искам офертите. Е*ал съм им промоцийте, да си ги сложат някъде.... Против съм на такава политика, че след като ти се мазнят за това, че си им абонат от началото, те карат да си мислиш, че наистина ти предлагат нещо специално и да тичаш при тях да преподписваш, понеже срокът на "безценната" оферта изтича на 20.06...Това е, или ти дават нещо наистина на сметка или изобщо да не те закачат...Дано тоя път съм се изразил правилно и сте ме разбрали... Поздрави!

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 01 юни 2008, 21:49

Еми тогава не се възползвай от офертите, но и не обиждай.
Относно политиката за която спомена имай предвид, че това се нарича маркетинг и подобни практики имат почти всички уважаващи себе си фирми/корпорации не само в Бг, но и в световен мащаб - идеята е клиентът да се почувства наистина специален и да бъде задържан и за в бъдеще..
За това има различни похвати и това е един от тях. Ако ти имаш собствен бизнес какво би направил за лоялните си клиенти - отговори си на този въпрос, но като помислиш трезво.

Относно спама в пощенската кутия - никой не може да забрани на който и да е да се рекламира с рекламни листовки/боушури или писма - някой път и мойта поща прелива от рекламни брошури, които не ме интересуват и които просто хвърлям в коша за боклук след като им хвърля бегъл поглед - не мога да обиждам хората за това, че рекламират продуктите или услугите си.
Имам обаче пълното право да предценя дали се възползвам от тях или не, нали така?

След като мислиш, че офертата е куца имаш пълното право да не се възползваш от нея. След като Глобул не ти харесват като оператор имаш пълното право да "емигрираш" към друг оператор - вече се предлага чудесната услуга "преносимост на номерата".

Обърни внимание и на това, което предлагат конкурентите. Аз съм обърнал, повярвай ми - с това се занимавам и това ми е работата. И със сигурност твърдя, че в случая "Заедно" предлага около три пъти повече отколкото например програмата за лоялни клиенти на М-тел или Вивател.
Това, че твоята оферта може да не е добра, не значи, че много хора не са оставали изключително доволни от някои предложения, които имат в тяхната персонална оферта.

Не оставай с погрешни впечатления, че се заяждам.
Също и с такива погрешни, че съм някой фанатик на тема "Глобул" - това със сигурност не е така. Всички оператори имат предимства и недостатъци и ме дразни когато някой започне да обяснява как всички са били **** (сещаш се) и да ги поставя под общ знаменател.

Имаш права - по-добре се възползвай от тях, а не обяснявай, че еди-кой-си бил ****, защото просто на теб не ти харесва!

Arthur
Регистриран: 16 май 2008, 14:45

Мнение от Arthur » 02 юни 2008, 12:02

явно в глобул ще останат само тези на които не им се занимава да сменят оператори

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 02 юни 2008, 12:04

Така е alydanycho,
из по малките градове на Бг е така които вече е на някой оператор почти не се интересува от най новите оферти на другите оператори.

Сирените засвириха!
Да уважим Ботев ,велик българин е!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 02 юни 2008, 12:16

Golqma podigravka e tva :(

flow
Регистриран: 22 май 2005, 12:40

Мнение от flow » 02 юни 2008, 12:29

Абе що всичките телефони на Глобул са произведени в Китай?...

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 02 юни 2008, 12:43

Не са произведени повече телефони в Китай отколкото на всеки друг оператор/вносител.
Голямата част от моделите на Нокиа и Самсунг си се внасят от Европа (на тези апарати пише Made by Nokia) и Корея примерно. Говоря за по-високият клас, разбира се.
Като цяло ниските класове на всеки производител се произвеждат в страни като Китай - ако искаш въобще да ги продаваш няма откъде другаде да ги внесеш.
Навремето Сименс бяха изключение, защото почти всички класове се произвеждаха в Германия.
:)

Off/
Още нещо се сетих...
Направо ОГРОМНО предимство е сервизът, който имат Глобул - това е сервизът на Германос, който е най-големият (а и най-добрият и професионален) в Източна Европа, съответно там пристигат телефони за сервиз вкл. от Гърция, Румъния и Македония - хората, които работят там са изключително добри специалисти. Така че дали са китайски или не - важно е, че телефоните работят отлично и имат добра сервизна поддръжка (разбира се има и някакви изключения от време на време, вкл. и аз съм си взимал дефектен апарат - но са много малко и никой не е застрахован на 100% в крайна сметка).

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Re:

Мнение от dani86 » 02 юни 2008, 20:58

Темата не е смешна, самата оферта е смешна. Лоялните клиенти са изравнени с новите..като предложение!?!?!
Една компания ако иска да има устойчив растеж трябва да инвестира в лоялните си клиенти...

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Re:

Мнение от fenato » 02 юни 2008, 22:40

:-))))) Ееее Дани, браво 'е, в 2 изречения подреди и обедини всичко дето толкова писах за да ме разберат хората...е това е...аплауз от мен :-))))

flow
Регистриран: 22 май 2005, 12:40

Re:

Мнение от flow » 03 юни 2008, 07:44

На всичко отгоре като лоялен клиент получавам най-много левче отстъпка при сметка 50 лева. Не смех, ами пълен смех!

Отговори