Глобул май нещо яко почват да издишат

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Re: Глобул май нещо яко почват да издишат

Мнение от kiroo » 03 сеп 2010, 17:24

Добре де, това важи само за 2 абонамента! ГОЛЯМА НОВИНА! Браво, Ш.Холмс пасти да яде! Вярно, хората на тези абонаменти са прецакани, но всеки оператор ми се струва, че иска да увеличава приходите си и може би това е един вид да накара хората да преминат на по висок план, където вече въпросните минути ще се таксуват по 0.245лв. Май се бъркате, че някой е благотворително дружество. Ама вие си търсите под вола теле и това си е. Все пак остават още около 28 абонаментни плана и хората, които са на тях ще имат изгода и ще са доволни. А те все ми се струва са доста повече от абонатите, които ползват тези 2-та абонамента за които става въпрос, а това значи в крайна сметки, че тези, които са доволни от тези пакети са мнооого повече от недоволните, които освен че искат да минат тънко, искат и да минат още по-тънко :D
п.с. Аз не знам как още не сте направили гръмка тема, че пакета от 50 мин. при вива е 1 лв. по-евтин от същия на глобул, та да запълниме 10 страници с клетви и недоволство:D

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 03 сеп 2010, 18:06

[Quote]Добре де, това важи само за 2 абонамента! ГОЛЯМА НОВИНА! [/Quote]
Да съм казвал,че е голяма новина?

[Quote]може би това е един вид да накара хората да преминат на по висок план, където вече въпросните минути ще се таксуват по 0.245лв. [/Quote]
А колко по-елементарно е да обявят,че въпросните пакети не важат за Смарт и Смарт плюс.Не ти ли се струва по-коректно,вместо да предлагат нещо,което някой неумеещ да смята идиот би заплатил?

[Quote]п.с. Аз не знам как още не сте направили гръмка тема, че пакета от 50 мин. при вива е 1 лв. по-евтин от същия на глобул, та да запълниме 10 страници с клетви и недоволство:D[/Quote]
Като гледам как върви форума,нищо чудно да се сбъдне желанието ти...

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 03 сеп 2010, 18:40

[Quote]Да съм казвал,че е голяма новина?[/Quote]
Нямах предвит лично теб. Просто твоето мнение беше последното, което се приобщава към всички, които бяхте писали и изразили...хм..недоволството си от тази информация...
[Quote]А колко по-елементарно е да обявят,че въпросните пакети не важат за Смарт и Смарт плюс.[/Quote]
Въпрос на гледна точка. Иначе резултата и в двата варианта е, че искат потребителите да минат на по-висока такса;)
[Quote]Не ти ли се струва по-коректно[/Quote]
Тази дума "коректно" според мен не важи при никой от операторите ни.Да не говорим, че тази некоректност в този случай, сравнена с агресивно рекламиране от страна на мтел и вива на промоционалните им оферти с допълнителни минути/потребление и намалени цени на абонаментите, които важат за 2-3/5-6 месеца, се рекламират винаги с израза "...на месец" е направо цвете:)

stststeven
Регистриран: 16 мар 2007, 08:06

Мнение от stststeven » 03 сеп 2010, 19:25

Както са свикнали операторите да рекламират на база намалена цена за първите месеци,направо се чудя как Глобул не са пуснали реклама,че плановете им Unlimited се предлагат без месечна такса,като се има предвид,че при двугодишен договор първия месец няма такса.

emosc [Vivacom]
Регистриран: 16 ное 2006, 10:16

Мнение от emosc [Vivacom] » 03 сеп 2010, 21:23

50 мин=10 лв.=20ст./мин.; 100мин=16 лв.=16ст./мин. Кое му е скъпото?
http://www.globul.bg/bg/addon.06.html?posm=6

akwid
Регистриран: 12 дек 2009, 16:31

Мнение от akwid » 04 сеп 2010, 00:46

Абсолютно съгласен съм с теб - въртят сучат - няма нищо интересно вече - пускат пакети и програми с припокриващи се условия, които вместо да поевтиняват крайната сметка - те ти я набиват път и половина от горе. Да не говорим за облужване на 123, магазини, и скапаните билинг проблеми, които незнайно защо продължават вече почти 3-та година.........

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 04 сеп 2010, 03:09

Много верно(yes)
Преди съм бил абонат на глобул-това е най-измисления оператор в бг(no)(no)(no)

djambaza_1
Регистриран: 10 мар 2010, 13:02

Мнение от djambaza_1 » 04 сеп 2010, 07:24

[Quote]Глобул май нещо яко почват да издишат[/Quote]

те кога не са издишали.Това е най-лъжливата и измамна компания в българия

arimann
Регистриран: 25 яну 2007, 22:21

Мнение от arimann » 04 сеп 2010, 20:29

Приятелю не се изказвай неподготвен...я се съвземи малко или смени тревата че май не ти понася......май ти не можеш да смяташ...провери в сайта на глобул при тарифа смарт от 5 лв на месец и 32 ст на минута към всички колко струва да си добавиш пакет от 15 минути към други оператори.....мисли преди да пишеш !!!!

arimann
Регистриран: 25 яну 2007, 22:21

Мнение от arimann » 04 сеп 2010, 20:44

И за неразбралите или за тези които се опитват да защитават крадливата византийска фирма...ще кажа ПРИ ТАРИФА СМАРТ ОТ 5 ЛВ НА МЕСЕЦ НЕ ТИ ДАВАТ 20 МИН ЗА 4.90 А 15 МИН....И ДА ИСКАШ НЕ МОЖЕ ДА СИ АКТИВИРАШ 20 МИН ЗА 4.90.....ПРЕЦАКВАТ НИ ОТВСЯКЪДЕ...АКО ЧОВЕК МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СИ ЗАРЕЖДА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАКЕТИ ЗА 10 ИЛИ 20 ЛВ НЯМА ДА Е НА АБОНАМЕНТ ОТ 5 ЛВ ......!!!!!!!ТАКА ЧЕ НЕ МИ ЦИТИРАЙТЕ КОЛКО СТРУВА МИНУТА ПРИ ПАКЕТИ НАД 4.90 ГОВОРЕХ СПЕЦИАЛНО ЗА ОПРЕДЕЛЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ПАКЕТ....САМИЯТ ФАКТ ЧЕ КОГАТО ИМ ЗАДАДЕШ КОНКРЕТНИЯ ВЪПРОС ЗА ЦЕНАТА НЕ ТИ КАЗВАТ ЧЕ НЕ СИ ПРАВ А ЧЕ БИЛО ПОЛИТИКА НА КОМПАНИЯТА МЕ НАВЕЖДА НА МИСЪЛТА ЧЕ МИШКУВАТ....... АКО МИНЕ МИНЕ.......ТОВА МЕ ПОДРАЗНИ ЧЕ НИ ВЗЕМАТ ЗА ПОЛУИДИОТИ......ОБЩО ВЗЕТО ..НОРМАЛНО ЗА ВИЗАНТИИЦИ:D:D

Отговори