Глобул май нещо яко почват да издишат
Глобул май нещо яко почват да издишат
Пиша тази тема защото родния оператор глобул не спира да ме изумява.(woo)Тези тотално са се сбъгнали нещо и в тази криза вместо да си къткат клиентите всячески се опитват да те откажат от тях..:D Н е стига че са в топ 5 на най -скъпите телефони услуги в Европа... а и нишо не правят по въпроса за намаляваме на цените....напротив леко ги вдигат но с най различни механизми...които да не бият на очи...Изхождам от факта ,че за да си добавиш допълнителен пакет към основният абонамент..примерно 15 мин към национална мрежа и други моб оператори искат 4.90 което е рано на 32.6666 ст или повече от половин стотинка на минута ако си говориш по нормакната тарифа която към всички е 32 на мин ????????Питам ги защо е тази аномалия..те ми мънкат че такава била политиката на компанията и че не можели да дават мнение по въпроса.......ЕВАЛА БЕ ВИЗАНТИИЦИ...В цял свят когато купуваш нещо на едро цената пада само при вас се вдига...е за това след 3-4 год ще ходите по улицата да молите за клиенти ама няма кой да ви се върже...А дано припечелите повечко черни пари за бели дни.......па дано се наядете най накрая.:D:D
Re: Глобул май нещо яко почват да издишат
за 4,90лв дават 20мин, което прави 24,50ст/мин
И мисля че са оператора с най-добри програми в България, както и с най-много абонати, което пък е огромен проблем на бтк-то( хубави програми, а пък няма на кого да се обадиш):D
И мисля че са оператора с най-добри програми в България, както и с най-много абонати, което пък е огромен проблем на бтк-то( хубави програми, а пък няма на кого да се обадиш):D
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
[Quote]най-добри програми в България, както и с най-много абонати[/Quote]
:D :D :D :D :D :D :D
Globul са с най-неизгодни предложения, защото нито имат толкова абонати, колкото Mtel, нито добрите предложения на Vivatel.
:D :D :D :D :D :D :D
Globul са с най-неизгодни предложения, защото нито имат толкова абонати, колкото Mtel, нито добрите предложения на Vivatel.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]хубави програми, а пък няма на кого да се обадиш[/Quote]Точно това сектантско мислене докара Виваком да падне толкова низко. Ами стой си в Глобул и си дърдори с "многото" абонати, но тези на М-Тел и Виваком са два пъти повече. Ако това те прави щастлив, знай че не си единствен и поради това нещата няма да се променят и най-доброто вечно ще предстои.
[Quote][Quote]най-добри програми в България, както и с най-много абонати[/Quote]
Globul са с най-неизгодни предложения, защото нито имат толкова абонати, колкото Mtel, нито добрите предложения на Vivatel.[/Quote]
Hahahahaha :D:D:D:D не бях се смял толкова (beer)
В отговор на това мога да допълня, че ГлоБул имат дори по-малко абонати от Вива, а на всичкото отгоре предложенията им са по-неизгодни тори от тези на Мтел :D
С Мтел е по-изгодно да си, стига да не звъниш само на абонати от ГлоБул.
Globul са с най-неизгодни предложения, защото нито имат толкова абонати, колкото Mtel, нито добрите предложения на Vivatel.[/Quote]
Hahahahaha :D:D:D:D не бях се смял толкова (beer)
В отговор на това мога да допълня, че ГлоБул имат дори по-малко абонати от Вива, а на всичкото отгоре предложенията им са по-неизгодни тори от тези на Мтел :D
С Мтел е по-изгодно да си, стига да не звъниш само на абонати от ГлоБул.
[Quote]тези на М-Тел и [u][B]Виваком[/B][/u] са [u][B] два пъти повече[/B][/u][/Quote]
Пак съм изостанал с инфото и не съм разбрал новината, че глобул имат двойно по - малко абонати.
Пак съм изостанал с инфото и не съм разбрал новината, че глобул имат двойно по - малко абонати.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Защо е подчертан само Виваком (whistle) Съюзът "и" е сложен между М-Тел и Виваком - значи имам предвид сумата им.
[quote]за 4,90лв дават 20мин, което прави 24,50ст/мин
И мисля че са оператора с най-добри програми в България, както и с най-много абонати, което пък е огромен проблем на бтк-то( хубави програми, а пък няма на кого да се обадиш)[/quote]
20 минути, но само за който не е на Смарт. А естествено именно на човек на Смарт е най-вероятно да му потрябва такъв пакет.
Отделно тарифите са изгодни само за определен кръг от хора (Активни интернет-потребители, които нямат претенции за качеството и възможностите на мрежата/качеството на обслужване, както и хора с мноооого голям кръг от познати на Глобул). Когато обаче опре до национални разговори, няма по-мизерни предложения от тези на глобул - не само допълнителният пакет е подигравка, и и Globul national, разбира се - тарифа, която много отдавна е крайно неактуална и предлага очевадно по-малко от другите 2 оператора.
И мисля че са оператора с най-добри програми в България, както и с най-много абонати, което пък е огромен проблем на бтк-то( хубави програми, а пък няма на кого да се обадиш)[/quote]
20 минути, но само за който не е на Смарт. А естествено именно на човек на Смарт е най-вероятно да му потрябва такъв пакет.
Отделно тарифите са изгодни само за определен кръг от хора (Активни интернет-потребители, които нямат претенции за качеството и възможностите на мрежата/качеството на обслужване, както и хора с мноооого голям кръг от познати на Глобул). Когато обаче опре до национални разговори, няма по-мизерни предложения от тези на глобул - не само допълнителният пакет е подигравка, и и Globul national, разбира се - тарифа, която много отдавна е крайно неактуална и предлага очевадно по-малко от другите 2 оператора.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Мисля, че вече ( след въвеждането на АП от Жива Кома) е безпредметно да говориме за пазарно разпределение на клиенти м/у операторите. Просто за пазарно проникване на моб. услуги сред клиентите на КАРТЕЛА.
В бг няма кон[B]кур[/B]енция, има само ....кур..енция за клиентите крепостни селяни.
Ставам фен на Български пощи и ще пиша писма
Започвам сериозно да се замислям за скайптелефон (angry)
[Quote]
Skype Phone: пълни спецификации и видео В Интернет неочаквано се появи дълъг видеозапис, на който се демонстрират възможностите на официално анонсирания вчера Skype Phone, който може да се използва за VoIP обаждания през едноименната услуга. Известно е, че за момента апаратът е ексклузивна версия за мобилния оператор 3 и е базиран на платформата BREW. Станаха известни и по-подробни технически характеристики, които можете да видите по-долу.
Трябва да признаем, че в началото приехме новината за Skype мобилния телефон със скептицизъм, въпреки снимките и прес-рилийза. Има нещо твърде объркващо в създаването на телефон специално за затворена гласова услуга, ако ще и тя да е най-популярната в света. Революционността на концепцията обаче е невероятна - Skype разполага с вградена индикация за състоянието ви в момента, разговори и съобщения, архивиране на контактите върху техните сървъри, все неща, които GSM потребителите приемат за даденост. Може и това да не е мечтаният телефон за нас, но пък не можем да си спомним въобще разговор по мобилния телефон, който да е бил по-дълъг от 5 минути, така че най-вероятно за повечето хора, използващи само гласова услуга и SMS, Skype Phone ще бъде истинска революция.
Остава само да си зададем въпроса - колко време остава до момента, когато ще се появят и разблокирани версии на това устройство?
Технически характеристики на Skype Phone:
Дисплей: 2.0-инчов (176 х 220 пиксела, 262 000 цвята)
Камера: 2.0 мегапиксела
Вградена памет: 16MB
Разширителен слот: microSD (до 1GB)
MP3 плеър
Тунер за цифрова мобилна телевизия
Bluetooth
Батерия: 1150 mAh
Разговорно време: до 270 минути
Стендбай: до 320 часа
Работа в режим на видеотелефония: до 170 минути
Размери: 100 x 44 x 13.6 мм
Тегло: 86 грама
[/Quote]
В бг няма кон[B]кур[/B]енция, има само ....кур..енция за клиентите крепостни селяни.
Ставам фен на Български пощи и ще пиша писма
Започвам сериозно да се замислям за скайптелефон (angry)
[Quote]
Skype Phone: пълни спецификации и видео В Интернет неочаквано се появи дълъг видеозапис, на който се демонстрират възможностите на официално анонсирания вчера Skype Phone, който може да се използва за VoIP обаждания през едноименната услуга. Известно е, че за момента апаратът е ексклузивна версия за мобилния оператор 3 и е базиран на платформата BREW. Станаха известни и по-подробни технически характеристики, които можете да видите по-долу.
Трябва да признаем, че в началото приехме новината за Skype мобилния телефон със скептицизъм, въпреки снимките и прес-рилийза. Има нещо твърде объркващо в създаването на телефон специално за затворена гласова услуга, ако ще и тя да е най-популярната в света. Революционността на концепцията обаче е невероятна - Skype разполага с вградена индикация за състоянието ви в момента, разговори и съобщения, архивиране на контактите върху техните сървъри, все неща, които GSM потребителите приемат за даденост. Може и това да не е мечтаният телефон за нас, но пък не можем да си спомним въобще разговор по мобилния телефон, който да е бил по-дълъг от 5 минути, така че най-вероятно за повечето хора, използващи само гласова услуга и SMS, Skype Phone ще бъде истинска революция.
Остава само да си зададем въпроса - колко време остава до момента, когато ще се появят и разблокирани версии на това устройство?
Технически характеристики на Skype Phone:
Дисплей: 2.0-инчов (176 х 220 пиксела, 262 000 цвята)
Камера: 2.0 мегапиксела
Вградена памет: 16MB
Разширителен слот: microSD (до 1GB)
MP3 плеър
Тунер за цифрова мобилна телевизия
Bluetooth
Батерия: 1150 mAh
Разговорно време: до 270 минути
Стендбай: до 320 часа
Работа в режим на видеотелефония: до 170 минути
Размери: 100 x 44 x 13.6 мм
Тегло: 86 грама
[/Quote]
всеки оператор си има силна страна. 2,5 лв. на месец неограничен интернет от Глобул е без конкуренция на пазара.