ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re: ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
Чак сега разгледах сканираната "покана". Започвам да се терзая защо си плащах последните 6 месеца по 7,20 лв. минимална такса без да ползвам картата преди 6 години вместо да ги съдя за номера дето ми го свиха. (angry)
Ей това е лицето на една малка част от беззаконието и липсата на етика в бананова Република България...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Ето го и второто писмо 8)
http://storage3.album.bg/094/vtora_pokana_7811a_24280912.jpg
http://storage3.album.bg/094/vtora_pokana_7811a_24280912.jpg
-
(woo)
Глобул курвииииииииии (angry)
Днес ходих до офис с надежда да си платя задълженията на вече спряната карта и да не ми се занимава за стотина лева примерно. Отивам и казвам , че картата е спряна двустранно от повече от 4 месеца и искам да си платя старите сметки и да ми дадът документ за това. От там ми казват обаче че като платя ще се активира на ново за до 2011 година лятото. Питам как така като договора е едногодишен и по средата е спряно плащането и тя отдавна е спряна двустранно ? Отговора е І----------ми..... тук така пише.
Начи , те ме преподписват на спряна карта и на фона на призовки за изплащане на дълга ?! Как става това ? как хем са ми я спрели, хем си искат всички дължими суми, хем ме преподписват ?
Утре съм в КЗП . Който има подобен проблем и иска да дойде (angry)
Глобул курвииииииииии (angry)
Днес ходих до офис с надежда да си платя задълженията на вече спряната карта и да не ми се занимава за стотина лева примерно. Отивам и казвам , че картата е спряна двустранно от повече от 4 месеца и искам да си платя старите сметки и да ми дадът документ за това. От там ми казват обаче че като платя ще се активира на ново за до 2011 година лятото. Питам как така като договора е едногодишен и по средата е спряно плащането и тя отдавна е спряна двустранно ? Отговора е І----------ми..... тук така пише.
Начи , те ме преподписват на спряна карта и на фона на призовки за изплащане на дълга ?! Как става това ? как хем са ми я спрели, хем си искат всички дължими суми, хем ме преподписват ?
Утре съм в КЗП . Който има подобен проблем и иска да дойде (angry)
Ами ти си виновен защото ходиш да им плащаш:D.На такива измамници и стотинка не трябва да се дава.Ако всички неплащат да видим как и какво ще ти вземат.Не е виновен тоя дето яде баницата ,а тоя дето му я дава.На теб да ти дават пари и ти ще ги вземеш:D;).Тия я престъпници не им даваи стотинка(no)(angry),ще ли да ти ограничат задрагничния паспорт-той се спира за над 5000 лева,да ти запорират заплата и иземване на имущество трябва да те осъдят първо,за 100 лва невиждам как ще стане.Плюи на тия кретени
Туй не е ли същия пост:
http://www.mobilebulgaria.com/forum/294785/15/1/0/%D0%BA%D0%B7%D0%BF-globul-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
където си писал ?
Еееееее...., пусни го още в няколко теми (no)
Разбрахме дееееее. Гадни са, ама да правиш copy и PASTE (angry)
-------
Едит:
Колега ...., убава работа. Сега никой няма да пропусне. Дори МОД. може да забележи ;)
http://www.mobilebulgaria.com/forum/294785/15/1/0/%D0%BA%D0%B7%D0%BF-globul-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%8F%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0
където си писал ?
Еееееее...., пусни го още в няколко теми (no)
Разбрахме дееееее. Гадни са, ама да правиш copy и PASTE (angry)
-------
Едит:
Колега ...., убава работа. Сега никой няма да пропусне. Дори МОД. може да забележи ;)
-
Колега, да не би да пропусне някой нещо , та да поясня :
[B]
Глобул курвииииииииии
Утре съм в КЗП . Който има подобен проблем и иска да дойде [/B]
[B]
Глобул курвииииииииии
Утре съм в КЗП . Който има подобен проблем и иска да дойде [/B]
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 21:36
Имах четири карти на Глобул, като три от тях ги закрих и на последната ми извъртяха номер. 10-15 пъти съм ги питала, кога ми изтича договора и всеки път ми казваха, че изтича на 10.12.09 и трябва да отида един, два дни по-рано (повече не) за да го закрия. На 08.12.09 отивам да го закривам и по пътя получавам съобщение, че договора е подновен автоматично без мое съгласие. От офиса ми казаха, че договора бил подписан на 06.12, а е взязал в сила на 10.12. Пълни абсурди и лъжи. Платила съм всички сметки до този момент и ми искат неустойка от 114 лева при положение, че бях на такса 5 лв, а новият договор е на 10.80 лв. Писах няколко жалби до тях и нищо. От един месец съм получила три писма от С.Г.Груп с които и мене ме заплашват по същият начин. Тези хора са изнудвачи и слуги на Глобул. Няма да платя нито една стотинка на тия мошенници. Към прокуратурата ли трябва и аз да се обърна? Първо Глобул лъжат клиентите, а сега тия ни изнудват.
За съжаление, за момента няма изход, тъй като, сте се подписали в договора. Погледнете пак и вижте дали пише, че договора се подновява автоматично, или става безсрочен, ако там пише, че договора става безсрочен, можете да си търсите правата. Може да има, макар и минимален, шанс, да сте с договор със старите правила, все пак, предполагам е подписан през 2008...
-
Независимо, че сме се подписали в договори в които я има тази клауза трябва да се подаде жалба в прокуратурата за тормоз и изнудване. Самата клауза е противозаконна и НЯМА тежест никъде.
Колега, нанеси първи удара за да не се стигне до изпълнителен лист. Щом имаш писмо - покана за тези пари от автоматично преподписания период директно в прокуратурата. (yes)
Колега, нанеси първи удара за да не се стигне до изпълнителен лист. Щом имаш писмо - покана за тези пари от автоматично преподписания период директно в прокуратурата. (yes)