ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
Re: ГЛОБУЛ НА СЪД! Продават ни личните данни на мутри от С.Г.Груп
Глобул нямат абонаментен план с 5 лв. месечна такса, а такъв от 10.80, който винаги промоционално е 5 лв. за целия срок на договора. Направили са го нарочно с цел, когато плащаш неустойка да те оскубят яко. Точно при този план са надминили другите оператори по безочие.
-
- Регистриран: 09 юли 2010, 08:56
Да, мога да потвърдя това. Плановете Smart, които са по 5 лв, всъщност са 10.80.
Когато се подпише договор цената става 5 лв. (50% намаление) за срока на договора.
Това което ми е най-интересно е, какво ще стане ако този договор се направи безсрочен? Каква месечна такса ще се плаща?
Когато се подпише договор цената става 5 лв. (50% намаление) за срока на договора.
Това което ми е най-интересно е, какво ще стане ако този договор се направи безсрочен? Каква месечна такса ще се плаща?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Вярно, така беше и едно време. Таксата ми беше 10 лв. без ДДС (12 лв.) но ако се откажех - както и исках - трябваше да платя оставащите такси по 12 лв. без ДДС (14,40 лв.). Затова минах на най-ниската тарифа тогава - 6 лв. без ДДС (7,20 лв.) без никакви включени минути и зарязах картата до края на договора.
Аз бях на Smart и договора ми стана безсрочен (прекратих го 2008, значи е бил подписан 2007) и беше безрочен 4 месеца и таксата пак беше 5лв...
Ако им дадете пари,значи измамата им не е била напразна(no)(no)(no)
Не им даваите пари на тия бандити(no)(angry)
Не им даваите пари на тия бандити(no)(angry)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=149388588421456&v=info
Направих група във фейсбук. Може и да съм объркал нещо, но не ми е присърце тази платформа.
Ако искате присъединете се и поканете още хора. Нека популяризираме и тази тема от този сайт и видеото от фирмата ощетена с 50 карти. Нека всеки постне доказателства които има в подкрепа на бъдещ съдебен процес срещу Глобул.
Няма да е лошо да се включат и тези които още не са пострадали от оператора си , тъй като това ще е гаранция за бъдещо спазване на техните граждански и потребителски права.
Направих група във фейсбук. Може и да съм объркал нещо, но не ми е присърце тази платформа.
Ако искате присъединете се и поканете още хора. Нека популяризираме и тази тема от този сайт и видеото от фирмата ощетена с 50 карти. Нека всеки постне доказателства които има в подкрепа на бъдещ съдебен процес срещу Глобул.
Няма да е лошо да се включат и тези които още не са пострадали от оператора си , тъй като това ще е гаранция за бъдещо спазване на техните граждански и потребителски права.
-
- Регистриран: 02 авг 2010, 17:26
от мен имаш гореща подкрепа
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Само така пичове на мръсните курви от Глобул и аз да им ебем майката ! Искам да Ви каем че тия от СГ Груп мое и да не са мутри ма никой не ги е виждал нали. Сите са мутри като тия от кредитреформ заебете ги па и мутри да са немогат да бият всички че попаднат на некой кибритлия полицай да изкара водния пистолет и да ги напръска с бензин и да си изпусне запалката.
Твърда подкрепа от мен също,но като гледам маи никои не те подкрепя реално.в цялата страница само 2-ма човека,единия които аз накарах
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Като няма подкрепа, аз ще си оправя нещата за мен си ( вече съм си ги оправил на 100% ) а пък после когато някой има нужда ще седя и ще гледам от страни.
" На овце литература не се чете, само гега им трябва. " (angry)
" На овце литература не се чете, само гега им трябва. " (angry)