GLOBUL National 100
Re: GLOBUL National 100
Нещо много си се объркал - не знам защо във форума битува мнението, че тези минути са към фиксирани мрежи, при положение ЧЕ НЕ СА - ТЕ СА КЪМ ВСИЧКИ МРЕЖИ!
Или някой има интерес да разпространява някаква лъжлива информация или не знам какво....
П.С. Можеш да обърнеш внимание на линка от вторият ми пост. Утре ще се публикува и информацията за пакета "100" на сайта им.
Или някой има интерес да разпространява някаква лъжлива информация или не знам какво....
П.С. Можеш да обърнеш внимание на линка от вторият ми пост. Утре ще се публикува и информацията за пакета "100" на сайта им.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
I ti ne si prochel dobre.
100 nacionalni.
100 nacionalni.
ОК. Дори да е към всички мрежи.
Аз на предплатена съм на 0.30ст (примерно).
Защо да ставам абонат на тази програма 100 мин. за 30лв. ???
Каква е цената на минута при тези условия ?
Аз мисля че мога да смятам, та дори и детето ще го сметне 0.30ст. - НАЛИ ?
Защо тогава да подписвам тази "изгодна" оферта ?
Оператора за да си усигури абонат(и) на АБОНАМЕНТ(И) (годищен) би трябвало да предложи не условия като на предплатени карти !!!
Тази "оферта" за мен е Б-КАНЕКТ !
Аз на предплатена съм на 0.30ст (примерно).
Защо да ставам абонат на тази програма 100 мин. за 30лв. ???
Каква е цената на минута при тези условия ?
Аз мисля че мога да смятам, та дори и детето ще го сметне 0.30ст. - НАЛИ ?
Защо тогава да подписвам тази "изгодна" оферта ?
Оператора за да си усигури абонат(и) на АБОНАМЕНТ(И) (годищен) би трябвало да предложи не условия като на предплатени карти !!!
Тази "оферта" за мен е Б-КАНЕКТ !
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ne che e koi znae kakva oferta, no zabravi za grupata ot 10 nomera.
офертата не е никак евтина, 30 лв са си пари за българина.. ако беше 25 лв можеше да мине, или 30 лв но да имаше поне 20 мб в тази цифра.. реално погледнато наистина тази тарифа трябваше да е около 25 лв. след като няма интернет
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Офертата не е лоша,особено за хора,на лито често им се налага да говорят извън групата си.
Добре е,особено това,че Глобул се опитват да предлагат все нови и нови програми,приложими за всеки конкретен потребителски вкус.
Странно е,че Мтел си пасуват и не реагират по никакъв начин...а,да забравих-те в момента трупат пренесени абонати на Прима.Няма да се учудя,ако скоро излязат с прес съобщение с положителната статистика за преносимостта в тяхната мрежа.
Добре е,особено това,че Глобул се опитват да предлагат все нови и нови програми,приложими за всеки конкретен потребителски вкус.
Странно е,че Мтел си пасуват и не реагират по никакъв начин...а,да забравих-те в момента трупат пренесени абонати на Прима.Няма да се учудя,ако скоро излязат с прес съобщение с положителната статистика за преносимостта в тяхната мрежа.
Vivatel дава за 40 лева 180 безплатни мунути а те се скъсаха с 100 минути за 30 лева.
После пак пишете кой дава повече и какво е това Браво ??? незнам немога да те разбера защо толкова им симпатизираш на Globul?
http://www.vivatel.bg/bg/consumer_promo.php?promo=121
После пак пишете кой дава повече и какво е това Браво ??? незнам немога да те разбера защо толкова им симпатизираш на Globul?
http://www.vivatel.bg/bg/consumer_promo.php?promo=121
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 17 фев 2008, 17:24
не е много зле, напомня на сребърна тарифа + фаворити, за 25 лв 60 мин до всички и 1000 мин до 5 номера+25 мб нет
абе който бърза с транслацията на номерата ще бере мн ядове само това ще кажа изчакайте малко за ваше добро е! операторите тепърва ще покажат най-доброто от себе си и не се знае накрая кой ще излезе победител...