GLOBUL National 100
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
за Viva Freedom 30 и "Сребърна"
"Планът, който не се предлага" се предлагаше достатъчно дълго - който е искал да се е абонирал.
"Сребърната" хич не сме я погребали - там имаш 0,15 лв/мин. към Вивател и БТК а също 25 MB трафик, което хич не е зле ако имаш 3G джаджа и си решил да използваш интернет и стрийминг услугите пмалко по-пълноценно.
Освен това - нещо което не знам защо всички пропускат в суматохата - 30 сек минимално отчетен разговор. Като си погледна фактурата поне 30%-35% от разговорите са ми под минута - това също влиза под чертата накрая :)
"Сребърната" хич не сме я погребали - там имаш 0,15 лв/мин. към Вивател и БТК а също 25 MB трафик, което хич не е зле ако имаш 3G джаджа и си решил да използваш интернет и стрийминг услугите пмалко по-пълноценно.
Освен това - нещо което не знам защо всички пропускат в суматохата - 30 сек минимално отчетен разговор. Като си погледна фактурата поне 30%-35% от разговорите са ми под минута - това също влиза под чертата накрая :)
-
Re: GLOBUL National 100
Много си прав.
Най-страното ми е че всички които така хвалят плановете на Глобул цитират думички от рекламите им, но пропускат ситните буквички долу.
А най-много пропускат да сравнят плановете по реална фактура :) Аз съм бил на Глобул, не, мерси - never again.
Най-страното ми е че всички които така хвалят плановете на Глобул цитират думички от рекламите им, но пропускат ситните буквички долу.
А най-много пропускат да сравнят плановете по реална фактура :) Аз съм бил на Глобул, не, мерси - never again.
Re: GLOBUL National 100
Смарт е предпочитана,защото таксата е ниска.Българинът иска таксата да му е ниска,за да знае,че ако някой месеца е мн зле с парите и не говори от телефона ще плати само 5 лв...това е истината(колкото и смешно и жалко да звучи).Програмата наистина не е лоша,но в този вид няма да има голям успех,убеден съм в това и съм сигурен,че ще има промени.
Re: за Viva Freedom 30 и
"Като си погледна фактурата поне 30%-35% от разговорите са ми под минута"
Тия цифри нищо не ми говорят, поднесени по този начин. Аз за себе си и за семейството си съм смятал, минутите в група биха ми се увеличили двойно ако съм на 60 сек, но останалите ми разговори биха се оскъпили само с до 5%.
""Сребърната" хич не сме я погребали - там имаш 0,15 лв/мин. към Вивател и БТК"
Да, след като изговориш минутите по 33 ст/мин :). Ако пък наистина имаш нужда от много разговори с Вивател, по-добре си вземи друга тарифа, с включени минути.
Тия цифри нищо не ми говорят, поднесени по този начин. Аз за себе си и за семейството си съм смятал, минутите в група биха ми се увеличили двойно ако съм на 60 сек, но останалите ми разговори биха се оскъпили само с до 5%.
""Сребърната" хич не сме я погребали - там имаш 0,15 лв/мин. към Вивател и БТК"
Да, след като изговориш минутите по 33 ст/мин :). Ако пък наистина имаш нужда от много разговори с Вивател, по-добре си вземи друга тарифа, с включени минути.
-
Минутите по 33 ст ...?
Има 60 минути до всички, след тях следват 15 ст. до Вива и БТК и 32 ст. до М-Тел и Глобул.
За фактурите - мога да калкулирам някоя как би изглеждала ко бях на Глобул и да ти пиша резултата.
Има 60 минути до всички, след тях следват 15 ст. до Вива и БТК и 32 ст. до М-Тел и Глобул.
За фактурите - мога да калкулирам някоя как би изглеждала ко бях на Глобул и да ти пиша резултата.
"Има 60 минути до всички..." за 20 лв прави по 33 ст/мин. Ако имаш много разговори с Вивател ще ти струват по 33 ст. в началото, по-добре си вземи тарифа с включени минути, а ако нямаш каква полза от тия 15 ст/мин...Какво има неясно?
-
Ако ще ги говоря всичките 60 минути с Вивател - има си план Together - там за 15 лв ти дават 500 минути (по 0,03 лв.) Или пък за 5 номера 1000 минути добавка "Фаворити".
Между другото, какво стана с 25 MB данни в "Сребърна" - или на Глобул са без пари...?
Между другото, какво стана с 25 MB данни в "Сребърна" - или на Глобул са без пари...?
"Ако ще ги говоря всичките 60 минути с Вивател - има си план Together"
Точно това ти обяснявам, само че с този план е скъпо към другите мрежи.
За интернета вече съм си казвал мнението, няма да се повтарям.
Точно това ти обяснявам, само че с този план е скъпо към другите мрежи.
За интернета вече съм си казвал мнението, няма да се повтарям.
-
С Together е скъпо към другите мрежи, да. Ама нали атаката ти беше, че 60-те минути на "Сребърна" си щял да ги изговориш на Вива и да излязат по 0,33 лв. За интернета пък каза хубави думи ама тези "33 ст." пак го отсвирват от сметката...
Та идеята ми е, че някак вадиш отделни факти и ги аранжираш с някакъв твой подбран контекст.
Сега и аз мога да те питам - какво ще стане ако изговориш 50-те минути на National 50 по делови въпроси с номера от Глобул извън 3-те ти "приятели" ? Първо, ще ти излязат по 0,40 лв, и то само ако всички разговори са НАД минута. Второ - онези 150 мин. с нищо не ти помагат.
Та идеята ми е, че някак вадиш отделни факти и ги аранжираш с някакъв твой подбран контекст.
Сега и аз мога да те питам - какво ще стане ако изговориш 50-те минути на National 50 по делови въпроси с номера от Глобул извън 3-те ти "приятели" ? Първо, ще ти излязат по 0,40 лв, и то само ако всички разговори са НАД минута. Второ - онези 150 мин. с нищо не ти помагат.
Атаката ми беше, че ако няма да говориш с Вивател, цената от 15 ст/мин не те грее особено, защото за да стигнеш до нея трябва да изговориш включените минути.
Сега на твоя въпрос, ако няма с кого да използваш включените в National 50 150 минути, защо ще си на Глобул? Това са минути за разговор, а разговаря всеки, нали.
Спорът ни става донякъде безсмислен, защото трябва да решаваме обратната задача - колко ще ни струва при дадено разпределение на разговорите.
Сега на твоя въпрос, ако няма с кого да използваш включените в National 50 150 минути, защо ще си на Глобул? Това са минути за разговор, а разговаря всеки, нали.
Спорът ни става донякъде безсмислен, защото трябва да решаваме обратната задача - колко ще ни струва при дадено разпределение на разговорите.