Глобул отвръща на удара

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Re: Похвално ама късно

Мнение от prasuncho » 28 апр 2008, 14:45

Имаше още една подобна песен, на Васко Кеца... "Сбогом моя любов... аз не плача...". Пях я на Глобул нейде към средата на миналото лято...

:-))))

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 28 апр 2008, 14:51

Е чак пък да плачем за Globul,няма за какво да беше Vivatel да ама за Globul :))
Много се излагат от тази компания ,вчера говорих с тях като лоялен уж клиент и ми предлагат всичко каквото предлагат и на най новите си клиенти.
Дори 10 номера немога да си запаця ако мина на 5 лева такса.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

anonim4o
Регистриран: 30 май 2004, 13:37

Мнение от anonim4o » 28 апр 2008, 17:11

В някоя от темите предишните месеци свързана с преносимоста, (но още нямахме преносимост) някой беше споменал по повод едно изказване че всички ще избягат от М-Тел и ще се прехвърлят на Вива че в другите държави не е ставало така. Според статистически наблюдения най-губещ е втория от три мобилни оператора.
В последните дни чета че почти всеки се кани да се отказва от глобул и да минава на вива(май имаше и към М-Тел но не съм сигурен). Естествено ние тук не сме представителна извадка от населението но като цяло изказаното по-горе мнение се потвърждава

apolon25

Мнение от apolon25 » 28 апр 2008, 17:23

Прав си че май много хора се махат от Globul,Vivatel и Mtel ще спечелят от преносимоста май най много.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 28 апр 2008, 17:47

Na m-tel moje da mine za da si napravi prima i da si zapazi nomera. Kum Vivatel, ako shte govori s vsichki mreji...

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 28 апр 2008, 20:38

А честито да са ви, радвам се за вас, значи има надежда. И как беше: ... най-доброто предстои.

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Re: Глобул отвръща на удара

Мнение от SX®1000 » 29 апр 2008, 09:10

абе хора, махнете вече тази тема, особено заглавието, на какъв удар отвръщат глобул, че те се закопават още повече!!!

apolon25

Мнение от apolon25 » 29 апр 2008, 14:17

Незнам дали се закопават ама май ГИ закопават,гледайте какво прочетох в сайта им:))

http://globul.bg/bg/news.html?id=5403

GLOBUL ОТКРИВА ГОРЕЩА ЛИНИЯ СРЕЩУ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ
29-04-2008
С оглед на зачестилите оплавания от наши клиенти в медиите и директно към GLOBUL по повод обаждания с цел измама, GLOBUL предупреждава клиентите си да бъдат изключително бдителни и че тези случаи по никакъв начин не могат и не трябва да се свързват с дейността на компанията.

Най-често оплакванията на клиентие ни се отнасят до обаждания от мними служители на GLOBUL, които предлагат закупуване на SIM-карти, обещавайки по-ниски цени на апарати или услуги. В други случаи клиентите са приканвани да закупят ваучери, заради "техни роднини", които са изпаднали в беда; в трети случаи се изисква лична, конфиденциална информация от клиентите ни, заради спешни случаи, засягащи техни приятели или роднини и т.н.

GLOBUL съветва клиентите си да бъдат извънредно бдителни към подобни обаждания, особено когато те изискват някакъв вид допълнителни действия от тяхна страна.

Освен това клиентите на компанията е добре да имат предвид и следните превантивни мерки:

В никакъв случай да не споделят каквато и да е била конфендициална информация/документи на обаждащи се без установена със сигурност самоличност;
Да бъдат изключително внимателни към обаждания от неизвестни номера, независимо колко логично и убедително да звучат. С цел да се уверят за самоличността на обаждащия се, хората трябва да настояват за среща на живо, да попитат за имена или случки, за които представящия се за техен роднина или приятел би трябвало да знае;
Ако обаждащият се се представя за служител на GLOBUL и изсиква някаква лична или конфиденциална информация, клиентите на GLOBUL трябва да го попитат за името и длъжността му и да проверят истиността с обаждане до телефонен номер 1220;
За GLOBUL е от първостепенна важност и въпрос на етично отношение да осигурява и гарантира сигурни и качествени мобилни услуги на клиентите си.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 29 апр 2008, 18:59

Какво точно имаш предвид?
Поне се обоснови, защото с подобни общи приказки може да си чешем езиците forever...
Имаше една, според мен тенденциозна, тема за десет причини човек да не им е абонат...
Явно повечето хора като прочетат нещо подобно и си казват: "Ебаси византийците са тия, НЕМА ПА да им стана абонат/ще се махна".
И?
Осем от тези причини примерно важат и за останалите оператори. С какво точно се закопават, кое е по-добро - в частност за теб и за всяко едно частно лице? При положение че са умерен оператор и са точно в "средата", което на практика им позволява да лавират най-много? Единната тарифа към всички мрежи ли? Това на мен ми звучи нелепо, още повече, че тенденцията е за намаляване на цените.

За всеки е лесно да каже еди кой си бил п*****с, ама като опреме до един цивилизован диалог повечето хора си изсмукват някакви неща от пръстите.
Глобул може да не са цвете за мирисане, ама въпросът е в това КОЙ, аджеба, е?

Надявам се не мислиш, че се заяждам..- ако не си забелязал и аз принципно имам по-умерен тон и не си позволявам да бъда краен в оценките си (поне за повечето неща - в крайна сметка и аз не съм цвете за мирисане всеки път).

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 29 апр 2008, 21:32

asenna5,темата с 10-те причини е моя,но не мисля,че е била тендензиозна.
Прав си,че някои от проблемите ги има и при другите оператори,но по отделно,а не и при двата едновременно!
И целта ми не е била да покажа колко зле са Глобул,а да акцентирам върху някои не дотам коректни техни решения.
Неслучайно казах в резюме,че всеки сам преценява доколко тези причини са важни или маловажни за него.
Някои наистина са маловажни,но едва ли би могъл да отречеш,че при повредена сим карта например,да ти дават нов номер си е безумно!?!
Или ако ти откраднат би кънекта да те принуждават да подпишеш абонаментен договор,само и само да запазиш номера си!?!
Ето това за мен си е рекет в най-чистата му форма.
Ще ти задам един простичък въпрос-представи си,че си абонат на би-кънект още от прохождането на Глобул-използваш картата си нон стоп оттогава и с времето тя се износва или просто дефектира(все пак това са около 8 години)-какво е виновен лоялния клиент на Глобул и защо е изнудван да подпише договор,за да запази 8 годишния си номер,известен на всички негови приятели и роднини?

И не забрявай,че аз също съм клиент на Глобул :)
Между другото днес приятелката ми преподписа и си взе Самсунг D900i.

Отговори