Глобул отвръща на удара
Re: Глобул отвръща на удара
Ми имам предвид, че са оператора папагал на българския пазар, държат цени като на Мтел, а нямат техните услуги, безкрайно недоволен съм от тяхните планове и се ядосвам като сам се прецаках заради телефони с абонаменти.. всичките карти са на 5 лв тарифа и чакам да мине дотовора, неизползваеми са за мен, всичко минава през вивателската ми карта.. опитах да използвам една глобулска като питах оператора възможно ли е да говоря 200 мин, а той ми отговаря, че е само за нови абонати и трябва да чакам края на договора, пък и с тез 3 номерца да си ги сложат..... значи давам им 20 лв за абонаменти без да говоря, а нямам право на новата тарифа само за една от картите ми..
"Между другото днес приятелката ми преподписа и си взе Самсунг D900i. "
Горкото момиче да преподпише с Globul...
А и това ли можа да си избере Samsung 900i толкова ли не предлагат по добри модели от Globul?
че един 6300 е къде по стилен за момиче от този пластмасов samsung 900i
Горкото момиче да преподпише с Globul...
А и това ли можа да си избере Samsung 900i толкова ли не предлагат по добри модели от Globul?
че един 6300 е къде по стилен за момиче от този пластмасов samsung 900i
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Kakvo znachi "и си взе Самсунг D900i." ?
значи че е преподписала договора си към Globul и е взела телефона от тях на преференциална цена която предполагам е колкото се предлагат тук в сайта телефона.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Znachi e mojela da si go kupi ot magazina i da ne prepodpisva :)
Естествено дори има случай когато тук телефоните са по евтени от тези който предлагат при преподписването .
"са оператора папагал на българския пазар"
??? Не ставай смешен и не говори неверни неща. Иначе се получава като в оня виц: "чукча е писател, не читател".
"сам се прецаках заради телефони с абонаменти..."
Предполагам ударението е на "сам", така че не обвинявай други за собствените си грешни преценки.
"само за нови абонати"
Неприятно, но всички оператори имат подобни ограничения.
??? Не ставай смешен и не говори неверни неща. Иначе се получава като в оня виц: "чукча е писател, не читател".
"сам се прецаках заради телефони с абонаменти..."
Предполагам ударението е на "сам", така че не обвинявай други за собствените си грешни преценки.
"само за нови абонати"
Неприятно, но всички оператори имат подобни ограничения.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Глобул отвръщал на удара, чакаме джедаите...
Всички ядове които имах с Глобул през 2004, когато им бях абонат сега са спомен, след като минах на Вива. Кои са тези 8 причини за които казваш че мога да искам да се махам и от Вива - не знам...? Отначало големите ридания бяха за обхвата. Е сега обхвата им е ОК, какво друго има?
Хубавото за Глобулци е, че някои проблеми вече са отстранени - по-точно мъглата около кредитния лимит, включената в него такса и текущото потребление. Браво, ама не е достатъчно и малко късничко поне за мен ;)
Хубавото за Глобулци е, че някои проблеми вече са отстранени - по-точно мъглата около кредитния лимит, включената в него такса и текущото потребление. Браво, ама не е достатъчно и малко късничко поне за мен ;)
Къде ти дават нов номер при повредена SIM !? Със сигурност не и Глобул, защото лично аз съм сменил доста SIM карти, които са загубени или дефектирали по някакъв начин и хората са си запазвали номера..Това за което говориш наистина звучи безумно..
Ако ти откраднат b-connect-a, ако си пазил личния код на клиента, който стои на целуфана, в който е запечатана SIM картата в който и да е Централен офис на оператора ще могат да го възстановят - не е единственият начин да минеш на сметка за да си запазиш номера, но понеже операторите налагат непосилни таргети на търговците повечето гледат да ти предложат именно вторият вариянт - който е и по-лесен..
Друг е въпросът, че повечето хора не са свикнали да пазят подобен тип документи или да си записват тази информация - всеки мисли, че е лесно да бъде възстановен този номер и чипа, но в някои случаи чисто технически не е възможно това да се случи, особено за при-пейд карти, ако го няма този личен код или IMSI..- при пост-пейд картите тази информация я има в договора и респективно в Е-pос системата на оператора..
Общо взето конкуренцията не действа по по-различен в случая..;))
Ако ти откраднат b-connect-a, ако си пазил личния код на клиента, който стои на целуфана, в който е запечатана SIM картата в който и да е Централен офис на оператора ще могат да го възстановят - не е единственият начин да минеш на сметка за да си запазиш номера, но понеже операторите налагат непосилни таргети на търговците повечето гледат да ти предложат именно вторият вариянт - който е и по-лесен..
Друг е въпросът, че повечето хора не са свикнали да пазят подобен тип документи или да си записват тази информация - всеки мисли, че е лесно да бъде възстановен този номер и чипа, но в някои случаи чисто технически не е възможно това да се случи, особено за при-пейд карти, ако го няма този личен код или IMSI..- при пост-пейд картите тази информация я има в договора и респективно в Е-pос системата на оператора..
Общо взето конкуренцията не действа по по-различен в случая..;))
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
"Може ли да се направи смяна на SIM карта при b-connect?
Да. Но само в случай на дефект по вина на производителя. Необходимо е да попълните съответната молба в някой от търговските ни обекти.
Получавате SIM карта с НОВ мобилен номер и наличния кредит от дефектиралата карта. "
Как ще коментираш това?
И това е при условие,че има дефект по вина на производителя.Във всички останалаи случаи просто губиш и кредита си и номера си.
Да. Но само в случай на дефект по вина на производителя. Необходимо е да попълните съответната молба в някой от търговските ни обекти.
Получавате SIM карта с НОВ мобилен номер и наличния кредит от дефектиралата карта. "
Как ще коментираш това?
И това е при условие,че има дефект по вина на производителя.Във всички останалаи случаи просто губиш и кредита си и номера си.