Глобул отвръща на удара

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Re: Глобул отвръща на удара

Мнение от vladovn » 30 апр 2008, 17:48

При ментелите само си показваш последния зареден ваучер или казваш два или три често избирани номера и ти дават нова карта с същия номер и кредита в нея. Струва 6 лева.
А при Глобул досега не съм видял дори срещу заплащане да заменят b-conect и да се запази номера.

Godgift
Регистриран: 22 мар 2008, 22:35

Мнение от Godgift » 30 апр 2008, 18:41

Когато ми се повреди вивателската предплатена карта (от най-първите, които пуснаха с 0877) по пощата ми пратиха нова, със същия номер и със същия кредит. Разбира се, безплатно.
Как да не ги обичаш :)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 30 апр 2008, 19:34

Не е точно така - и в предният ми пост ти казах защо..
При всички положения в това отношение другите оператори може да са по-добре...-но и те имат безбройно количество трески за дялкане.
С вивател не можеш да комуникираш почти по никакъв друг начин освен чрез съпорта и куриерската служба, която използват (DHL) примерно..
Знаеш ли колко неприятно ми стана, когато разбрах, че трябва да чакам да ми доставят картата с куриер вместо да си я взема от някой офис (на БТК или дистрибуторите)? Вярно - до два дена ми я доставиха, бяха точни, но все пак за мен беше неприятно..- бих предпочел да си я взема от някой офис, вместо да ме задължават мен или мой близък да седи като да не ти казвам какво и да чака господата от DHL да минат..

Нещата са сравнително уравновесени - всеки един от "играчите" има предимства и недостатъци, въпросът е човек да избере това което му е изгодно на него самият...и да не казва на черното бяло, ако разбираш какво имам предвид.
Аз лично няма да закрия Глобулският си номер (личният) и изброените от теб причини не ми се струват достатъчно основателни за да го направя..
Именно единната тарифа към всички мрежи е нещото с което Глобул пробиха и привлякоха абонати - при Мтел ако някой ми каже, че знае в кой час на каква тарифа говори и какво плаща няма да му повярвам - не защото човека лъже целенасочено - просто съм 99% убеден, че не е наясно. М-тел обичат да правят условията си "завъртени" и обичат още повече да бекспериментират с дребният шрифт..:))
За мен единната тарифа е несъмнен плюс и удобство!
Комбинацията Глобул-Вивател в левия и десния джоб на дънките ми е напълно изгодна и за момента ме удовлетворява напълно!
;))

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 30 апр 2008, 19:46

Ех,аз ползвам същата комбинация в джобовете си и също като теб смятам,че е перфектна :)

Не съм казал,че причините са толкова важни,просто ги отбелязах...за мен само тези,на които ти обърнах внимание ме дразнят,защото са един вид изнудване.
Както и да е,както каза ти всеки оператор има трески за дялане,включително и Вивател,просто те като оператора с най-малък пазарен дял се държат най-коректно спрямо клиентите си.
Убеден съм,че ако бяха на мястото на Мтел сигурно щяха да се държат по същия начин,но това за мен е без значение-важното е,че са фриендли настроени спрямо клиентите,а какви са причините за това мен не ме интересува,щом ние клиентите сме доволни :)

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Операторите пуснаха горещи линии

Мнение от doktor4e_to » 09 юни 2008, 13:15

Гореща линия за телефонни измами пусна "ГлоБул". При съмнения абонатите могат да се обаждат на номер 1220. Мярката е във връзка със зачестили случаи на измами. Те се отнасят за обаждания от мними служители, които предлагат купуване на SIM карти, по-ниски цени на апарати или услуги. Мошениците искали и лични данни. В последните месеци телефонните измами зачестиха. Най-вече засегнати са възрастни хора, казаха и от БТК. Нямало обаче оплаквания от абонати на "Вивател". При проблеми хората да търсят информация на горещата линия на БТК 0800100. И в "Мобилтел" няма оплаквания от клиенти, но при съмнения за измами може да се проверява на *88.

Отговори