Globul се еб*ват с програма Заедно
Re: Globul се ебават с програма Заедно
Да, следващата по-висока група е А1, към нея ще те причислят евентуално, ако ти се повиши месечното потребление и сметката. За съжаление не знам границите на средно месечно потребление между групите.
Ще разбера догодина най-вероятно! Надявам се утре да ми донесъм HTC DHD и ще преподпиша! Иначе съм абонат от 3 години, в началото на януари, ще навърша 4 години (на тази карта)! Всяка година взимам телефон на изплащане през сметката, че добрите модели не ги дават в кеш! Всяка година, групата ми се сменява, но незнам какви са критериите за това! Иначе месечната такса + лизинга + текущата сметка = около 100лв., редко над 100, но се е случвало!
Преглеждам си от една седмица офертата в PDF файла всеки ден. И днес открих промяна. Изумително - само 2 апарата в брой само за 2 години дог. и още толкова на изплащане :S
В брой:
Nokia 1616
9,00
5,00
0
Samsung E200 ECO
29,90
24,90
19,90
и на лизинг: Nokia C5-00
21,72
10,86
Sony Ericsson U5i Vivaz
50,70
25,38
:|
В брой:
Nokia 1616
9,00
5,00
0
Samsung E200 ECO
29,90
24,90
19,90
и на лизинг: Nokia C5-00
21,72
10,86
Sony Ericsson U5i Vivaz
50,70
25,38
:|
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
иди в магазинната мрежа,имаш повече апарати
Имаш повече в Германос - тези плюс добавени от тях.В магазините на Глобул не е ли същата оферта както в сайта my.globul.bg ?
P.S. За двугодишен дог. се подиграват с апарати от 2006 година :(
P.S. За двугодишен дог. се подиграват с апарати от 2006 година :(
Аз съм най-лоялният абонат на света от близо 7 години, и през февруари пак имам преподписване, но ако се опитат да се подиграят с подобни оферти, мисля да не преподписвам изобщо. Това не е ретеншън, а смешка. Но и няма да се пазаря, щото не съм умрял за телефон, свобода ... Ще споделя впечатления все пак като дойде офертата, но така като гледам едва ли ще е много различна.
Не е само при Глобул, просто никой от родните ни оператори не се научиха да ценят лоялните и настоящи клиенти. Предпочитат да се борят с конкуренцията като активират нови и нови карти, вместо да се предлагат варианти за запазване на клиентите. От това пък, особено сега след по-лесната преносимост ние абонатите ще бягаме от едни, ще отиваме при други и така ще се въртим постоянно м/у чука и наковалнята, след като предлагат по-изгодни оферти за нови, а не за лоялните си стари клиенти. Ако пък не искаме да сменяме опретор пак има вариант - една припейд карта и една на договор. Когато наближи датата за преподписването на договора и "безценната" им програма ЗАЕДНО (в случая), абоната може да си подаде заявление за преминаване към предплатена, а другата карта - предплатената да премине на договор с цел покупка на по-изгоден телефон...и така до следващата година, когато пак предпалтената минава на сметка, а тази на сметка с молба прехвърля на предплатена...
Е разбира се, много по-лесно щеше да е, ако някой от предствавителите на оператора мислеха за абонатите си, но не - на тях им дай да се бият в гърдите с броя на активации и накрая от 7милиона жители се оказа, че имаме общо 12 милиона абонати ;)
Е разбира се, много по-лесно щеше да е, ако някой от предствавителите на оператора мислеха за абонатите си, но не - на тях им дай да се бият в гърдите с броя на активации и накрая от 7милиона жители се оказа, че имаме общо 12 милиона абонати ;)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
не са като в офертата на myglobul
иди където си поискаш разбира се,еднакво е навсякъде
иди където си поискаш разбира се,еднакво е навсякъде
Предполагам, че си прав. За тази ситуация имаме вина само ние - потребителите, които не сме свикнали да искаме от доставчика на услуги. Операторите си казват : къде ще отидете ? И ние : еми, то ... къде да отидем, наистина ... и се съгласяваме с офертата, колкото и тъпа да е тя. Ако имаше повече население и истинска конкуренция предполагам щеше да е друго. Аз лично нито подкрепям безмисленото пазаруване, нито ще преподписвам, щото видиш ли, няма накъде. Има, както съм бил 7 години при вас, идва другия и ми предлага 2 пъти по-изгодна оферта. Виваком атакуват агресивно тези дни, Мтел като че ли са в летаргия (или нокаут), работи ли им системата, де да ги знам ... Истина е също така, че голяма част от комуникацията ми се пренесе онлайн, досега не видях нито един оператор да насърчава подобни действия, скъп ли е трафика на данни, труден ли е за управление ...
Този потребител твърдеше че имало добри оферти, ама после замлъкна:D:D