Globul се еб*ват с програма Заедно
Re: Globul се ебават с програма Заедно
Т.е. да отида в магазин на Глобул, а не на техен представител и да ги питам дали имат нещо различно от този .PDf файл?
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Иди в Германос имат малко добавени модели,но все тая чесно казано и ВНИМАВАЙ ДА НЕ ТИ ПРОБУТАТ ДОМАШНИЯТ ТЕЛЕФОН НА ГРАБУЛ !!!!!!!!!!!!!!!!
ПЪЛНА БЕЗУМИЦА Е И НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ БЕЗ ТАКСА !!!!!!!!!!1
Също така гледай и за срокът на договор,не подписвай за повече от 1 ГОДИНА
каквото и да ти предлагат лъжците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПЪЛНА БЕЗУМИЦА Е И НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ БЕЗ ТАКСА !!!!!!!!!!1
Също така гледай и за срокът на договор,не подписвай за повече от 1 ГОДИНА
каквото и да ти предлагат лъжците !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мерси, мерси, мерси. Ама тези работи са ми много ясни. Аз вече в трети германос ходих дори и днес за да разгледам по-подробно списъка. И винаги без да те питат въвеждат в системата първо да 2 год. преподписване - явно си мислят че сме слепи. И най-новото след като им кажа че търся само в кеш, те ме убеждават че същия тел излиза пак толкова и на изплащане. И ги карам да ги сметнат и остават учудени. И пак не убеждават, че на изплащане било пак по-добре понеже е по-евтино отколкото ако си вземеш апарат без договор - просто едни сравнения, които не са на място. После едни физиономии :X Нямат никакви смарт в кеш. Това е - за дом. тел. просто няма да коментирам.
Германос - САМО ВНИМАВАЙ :D
Германос - САМО ВНИМАВАЙ :D
-
ХАХААХА ДА САМО ВНИМАВАЙ
ами по-принцип,ако плащаш нещастни сметки от 5-6 лв на месец или 10 лв на месец,няма как да ти дадат 2330 примерно от 110 лв на 9 лв в брой,тъй като 100 лв отстъпка са много при положение,че ако си плащал по 7 лв на месеце за 1 година излиза към 100 лв.. нямат кирия
Samsung 525 Wave излиза изгодно,или 6303 i
А ако желаеш след 3тият месец можеш да погасиш лизинга :)))
ГРАБЕНОС И ВНИМАВАЙ ЗА ДОМАШНИЯТ ТЕЛЕФОН !!!
ами по-принцип,ако плащаш нещастни сметки от 5-6 лв на месец или 10 лв на месец,няма как да ти дадат 2330 примерно от 110 лв на 9 лв в брой,тъй като 100 лв отстъпка са много при положение,че ако си плащал по 7 лв на месеце за 1 година излиза към 100 лв.. нямат кирия
Samsung 525 Wave излиза изгодно,или 6303 i
А ако желаеш след 3тият месец можеш да погасиш лизинга :)))
ГРАБЕНОС И ВНИМАВАЙ ЗА ДОМАШНИЯТ ТЕЛЕФОН !!!
Не е така. Последните 2 години съм на 30 лв. такса, а предните 3 години на 15 лв. такса. Да, разбирам че може да се изплати на веднъж, но най-важното е че се оскъпява.
-
Зависи ,525 примерно не се оскъпява,а 6303i идва с 40 лв надолу !!
И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ИМ ПОКАЖЕШ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ТАПИЯ ДОМАШЕН ТЕЛЕФОН !!!!!!1
И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА ИМ ПОКАЖЕШ СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ТАПИЯ ДОМАШЕН ТЕЛЕФОН !!!!!!1
Re: Globul се еб*ват с програма Заедно
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
Re: Globul се еб*ват с програма Заедно
Колежке edna:D Аз ти предлагам се слеем в едно:D
Иначе по безумния ти пост- моя абонамент план беше 39.90+ 15 лв 100 мин национални, като над плана плащах по 80 лв, тоест става 120-130 всеки месец.
Просто тази година офертите на Глобул са големи ла*на(no)
Иначе по безумния ти пост- моя абонамент план беше 39.90+ 15 лв 100 мин национални, като над плана плащах по 80 лв, тоест става 120-130 всеки месец.
Просто тази година офертите на Глобул са големи ла*на(no)
Как да не се оскъпява - нали е на изплащане. Явно не можеш да ме разбереш, че сравнявам един и същи модел в кеш и на изплащане само при преподписване, а не за нови клиенти. Защо ще ме задължават да им го изплащам след като имам парите в брой ... А колежката "една" не е получавала още оферта и си няма най-малка представа за какво говорим :X
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.