Globul се еб*ват с програма Заедно
Globul се еб*ват с програма Заедно
За добри постове Глобул ми плащат по 2 лв, за лоши за тях по 1.20 лв:D
Сега е време да пошибам Глобул заслужено.
Тази година офертите им по програма Заедно са пълна подигравка(no) И то към клиенти на висока група, от години и с голяма месечно потребление. Давам пример при вариантите за лизинг при преподписване:
Sony Ericsson XPERIA X10
По Заедно 12х 65.22= 782 лв
В други магазини чисто нов почва от 669 лв
Sony Ericsson Satio
По Заедно 12х 52.74= 632
В други магазини чисто нов почва от 563 лв
Sony Ericsson Vivaz
По Заедно 12х 46.08= 553 лв
В други магазини чисто нов почва от 440 лв
Nokia X6
По Заедно 12х 42.90= 515 лв
В други магазини чисто нов почва от 410 лв
Нямам думи направо:X
Сега е време да пошибам Глобул заслужено.
Тази година офертите им по програма Заедно са пълна подигравка(no) И то към клиенти на висока група, от години и с голяма месечно потребление. Давам пример при вариантите за лизинг при преподписване:
Sony Ericsson XPERIA X10
По Заедно 12х 65.22= 782 лв
В други магазини чисто нов почва от 669 лв
Sony Ericsson Satio
По Заедно 12х 52.74= 632
В други магазини чисто нов почва от 563 лв
Sony Ericsson Vivaz
По Заедно 12х 46.08= 553 лв
В други магазини чисто нов почва от 440 лв
Nokia X6
По Заедно 12х 42.90= 515 лв
В други магазини чисто нов почва от 410 лв
Нямам думи направо:X
Re: Globul се ебават с програма Заедно
(yes) Моята, оферта е същата :D Бих казал, уникална!
Мм даа,то май е обща болест да загърбват старите клиенти и да наблягат на нови абонати,което е ясно изразено при глобул и вива,при мтел нямам наблюдения,но мисля,че и там е така.Ама цените на телефоните при глобул къртят всичко:D
Ами то къде да идеш? При другите е същата боза с ритеншъна. Ще се вдигнат 100 000 абоната от трите оператора и ще се завъртят в мрежите им. След година пак недоволни ще направят втори оборот. Операторите знаят, че малките клиенти няма къде да ходят. Борбата е за корпоративни и "минутаджии" - да говорят в мрежата им. Който иска нов телефон е нахалник и следва да подпише договор с нова СИМ. Такова ми е впечатлението от случващото се.
Вземи си едни айфон, той поне 100% ще ти е по-евтин от колкото в "други магазини". ;)
Една от офертите за айфона ми е 768 лв, но на най-високия план за 12 месеца. Принципно ми е ок, но предпочитам да взема DHD. Той пък е 817 лв без значение от плана.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Аз отдавна твърдя,че програма "Заедно" е един сапунен мехур,пълен с фалшиви обещания.
Досега бях споделял подигравката с клиентите им с малко месечно потребление,но виждам че и тези,които носят достатъчно приходи на Глобул не са облагодетелствани по никакъв начин.
Не е нормално клиент,който ти дава 2 или 3 пъти по-голям паричен поток от абонаментния си план,да бъде подиграван по подобен начин.
Не съм абсолютно сигурен за офертите на другите два оператора,но съдейки от беглите ми впечатления от роднини и колеги,мога да кажа че положението е почти същото.
Досега бях споделял подигравката с клиентите им с малко месечно потребление,но виждам че и тези,които носят достатъчно приходи на Глобул не са облагодетелствани по никакъв начин.
Не е нормално клиент,който ти дава 2 или 3 пъти по-голям паричен поток от абонаментния си план,да бъде подиграван по подобен начин.
Не съм абсолютно сигурен за офертите на другите два оператора,но съдейки от беглите ми впечатления от роднини и колеги,мога да кажа че положението е почти същото.
Цялата оферта е пълен ташак с изключение на DHD и Айфона. Другото е, че при едногодишен договор дават 2 месеца на половина такса и увеличени двойно национални минути.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-UNLOCKED-SAMSUNG-B7300-3G-WiFi-GPS-MOBILE-PHONE-/260678499980?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item3cb1a63e8c
ето ти един добър телефон за какво ти е програмата заедно
ето ти един добър телефон за какво ти е програмата заедно
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
[Quote]Другото е, че при едногодишен договор дават 2 месеца на половина такса и увеличени двойно национални минути. [/Quote]
A тук можеш да видиш какво значи програма "Заедно" по румънски:
http://www.cosmote.ro/en/loyalty.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=19362#
Според сайта им, дават се и напълно безплатни телефони,последен модел при преподписване...
Една компания,две държави...
A тук можеш да видиш какво значи програма "Заедно" по румънски:
http://www.cosmote.ro/en/loyalty.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=19362#
Според сайта им, дават се и напълно безплатни телефони,последен модел при преподписване...
Една компания,две държави...