Globul Sucks
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Re: Globul Sucks
[Quote][B]да ги съдят .за пропуснати ползи , умишлено нанесени вреди за бизнеса , злоупотреба с монополно положение , както и да не плащат никакви пари на глобул поради нарушаване на договора за предоставяне на услуги.[/B][/Quote]
(yes)(yes)(yes)
Абсолютно същото мнение имам и аз. (yes)
(yes)(yes)(yes)
Абсолютно същото мнение имам и аз. (yes)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Знам я тази фирма, както и целият град и недоумявам от гледна точка, че това е реакцията на оператор с такива претенции. Иначе, за мен лично случаят е "старата песен на нов глас" - т.е. за мен нищо ново и изненадващо. Пълно безхаберие към клиента. (no)(no)(no)
Стискам палци за Парис ("Париж" както са известни в Русе) да съдят наглите ромеи. (angry)
П.П. [i]Blisss, още ли си навита да броим проблемите на Глобул паралелно с друг оператор...?[/i] (whistle)
П.П.П. [i]Не чакайте хиперактивните и борбени коментари на m75 тук. Носът си няма да покаже даже в темата.[/i]
Стискам палци за Парис ("Париж" както са известни в Русе) да съдят наглите ромеи. (angry)
П.П. [i]Blisss, още ли си навита да броим проблемите на Глобул паралелно с друг оператор...?[/i] (whistle)
П.П.П. [i]Не чакайте хиперактивните и борбени коментари на m75 тук. Носът си няма да покаже даже в темата.[/i]
Виж сега, аз не отричам, че и Глобул не са цвете за мирисане, особено щом става дума за сертификати, но и при другите оператори не е по-различно. Специално в Мтел е същият цирк...а в БТК е същата ситуация при фиксираните....
Не си права...цирка е там където ...нашият свят си ти..
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Това е просто жалко...... Съветвам операторите да престанат с тези глупости. Така или иначе който е решил да се мести, ще се премести, каквото и да му коства. Ако на мен лично ми се беше случило такова нещо, щях на секундата да заведа дело срещу тях или щях да отида при бъдещия си оператор, те щяха да го направят вместо мен...
Хайде, моля ти се, Дани - точно ти ли ми го казваш....много добре знаеш, че ситуацията при Мтел е същата...както го знам и аз :) Борбата е безмилостно жестока...щом ми се наложи да ходя с клиента си до Мтел, за да не си играем на "Елате днес, ама не...елате утре - управителката я няма" и всякакви такива...
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]...щом ми се наложи да ходя с клиента си до Мтел[/Quote] :D
ООООООО......
Ей на това му се казва обслужване. Да придружиш клиента до някъде извън офиса ти е задължение или просто така си преценила
( таргетите явно са все по-непосилни)
И при положение , че ти се събират толкова задължения и гърч ти все още ги защитаваш. Е това е лоялен служител.
ООООООО......
Ей на това му се казва обслужване. Да придружиш клиента до някъде извън офиса ти е задължение или просто така си преценила
( таргетите явно са все по-непосилни)
И при положение , че ти се събират толкова задължения и гърч ти все още ги защитаваш. Е това е лоялен служител.
Не ми влиза в задълженията и целта съм си я хванала отдавна, така че сам прецени :)
bliss може навсякъде да е така, но тук говорим, че при Вас е най-зле. Всеизвестно е че най-трудно се прекратява договор при гЛОБУЛ..факт ...неуспорим...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
От това което пишеш тук във форума оставам с ясното убеждение, че работодателят ти изобщо не те заслужава за служител...