Globul Sucks

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Globul Sucks

Мнение от Loоper » 09 дек 2009, 13:59

ако трябва пък да сме честни никой от мобилните оператори и прилежащите им дилъри не заслужават служителите си .. третират ги като роби :)

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 09 дек 2009, 14:03

приятелю в големите фирми се работи здраво...така е вече в България, както е по света от дълги години. Работил съм за кратко и в чужбина и мога да ти кажа, че "изгърбването" е двойно, а ако не си съгласен с политиката на компанията - напускаш! За да се получават добри пари трябва да се работи, понякога извънредно..., защото на твое място винаги могат да намерят поне 10 души които биха се справили. Няма незаменими..

Loоper

Мнение от Loоper » 09 дек 2009, 14:07

:D аз за това напуснах :) ценя труда си както и здравето си. Робството от векове е незаконна практика а все повече компании се опитват чрез натиск да го упражняват макар и не физически и буквално

popoff79
Регистриран: 09 юли 2008, 20:07

Мнение от popoff79 » 09 дек 2009, 14:28

Още една "подкрепа" за Глобул.....Издадоха ми сертификат и сега съм щастлив абонат на друг оператор. Самата процедура обаче по издаване на сертификата беше изключително емоционално преживяване гарнирано с висока доза адреналин - както за мен , така и за служителите от системата на Глобул, с които контактувах...
След като си платих всички задължения и оставащи такси до края на договора ми, от Глобул ми начислиха нова такса за следващ месец, в началото на който ще се извърши преноса.След дълги консултации между служителите и тел 123 ми бе обяснено, че след преноса тази надвнесена такса ще се върне при последната фактура...Е това не се случи.Остана като задължение и така и неможаха да ми обяснят, защо е начислена таксата отново и защо не могат да е приспаднат след като вече е била платена...
.....Глобул....

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 09 дек 2009, 15:11

Ех, вие все много знаете ;) Аз си харесвам работата и се чувствам добре, за вас не знам :)

Loоper

Мнение от Loоper » 09 дек 2009, 15:23

и на мен ми харесваше преди нещата да загрубеят толкова много (no)

сега по-скоро прилича на рекет ,изнудване, лъжи и други но не и на продажба ... (whistle)

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 09 дек 2009, 16:05

bliss подай оставка :) и ела при най-голямото мобилно семейство :)

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Мнение от antivillager » 09 дек 2009, 17:09

Ами вариант е и да не се пренася номера. Знам какви са причините , НО........... това е бг все пак. По-добре използвайте последния месец за да навъртите сметка за обаждания до всички познати и да им дадете новия си номер. Много по-молко разправии ще имате като просто не си платите последната сметка към робовладелеца който[B] само [/B]чака да го [B]попиташ [/B]за правата си. Така и познатите ви ще имат по-ясна представа до кой оператор звънят когато ви търсят.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 09 дек 2009, 17:46

[Quote]Нещо определено куца в глобул към бизнес клиентите [/Quote]
Мдааа,какво очакваш от оператор,който има подобна оферта към бизнеса:
http://globul.bg/bg/business_universe.html
Подобна предложение е не подигравка,бих се изразил с по силната дума-гавра с клиента и ако някой заблуден собственик на фирма не прочете внимателно условията,като нищо ще се задуши в убийствената прегръдка на Глобул най-малко за година :S

Мен ме шокира селското "извиване на ръце" (както се изразява управителя) спрямо клиентите им,позволили си да променят веруюто "да нямаш друг Бог освен мен",разбирай "да не ползваш друг оператор освен нашия"...Мислех,че крепостните селяни са останали в миналото,но явно не на това мнение са в Глобул (no)
А цивилизованото поведение бе да се обадят и да им предложат нещо,на което фирмата-клиент не би устояла,но не би-трябва да се пристъпи към поведение,граничещо с рекет.

.|.
Регистриран: 15 юли 2009, 19:35

Мнение от .|. » 09 дек 2009, 18:25

Да, ... Глобул си правят к'вото си искат (angry) И НЯМА КРС, т.е. има го само за заплати да взимат (да де, те едва ли ходят на работа за едната заплата (angry)), и к'вото може още от мобилните оператори за да "регулират" в полза на потребителите пазара на мобилни услуги. Преносимост - само на книга, реално робство (angry)

Аз все още си мисля, че причината е в комисията, която трябва да регулира съобщенията. Едва ли някой (вкл и Аз) ще ходи да се бори И със съдебната система, за да обори мобилната система (angry)

И тъй като подобно приключение ( http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=253671&cat_id=1 ) имах и Аз, си мисля че трябва да се подават за всяка подобна гавра жалба поне на три места: КЗП, КРС и аналога на КРС в ЕС. А за физически лица и във федерацията на потребителите!
Трябва всеки да пълни пощенските им кутии със случките, с гаврата на която сме подложени, за да вземат малко да се размърдат и да упражнят нужния контрол, а не да си затварят очите и ние дори да се чудим тия комисии дали съществуват, реално.

И за всеки случай тия "приятни" мишоци от КРС трябва да налагат ОГРОМНИ глоби. За най- маловажния случай при гавра с физическо лице 100 000лв и за гавра с фирма да започва от 1 000 000лв. За повторно нарушение- удвояване на глобата! И може би тогава срочните договори ще преминават в безсрочни, ще има реална преносимост и т.н.

[Quote]Дължим й уважение и благодарност... на Вивиан Рединг[/Quote]
:D:D:D

Намали цените на роуминга (е, все нещо трябваше да свърши), а това случайно засегна и българските потребители. Всеки на нейно място щеше да направи това! Друго???

А нашата КРС с какво може да се похвали??? С това, че мобилните оператори са и "затворили" очите?

Отговори