Globul Sucks
Re: Globul Sucks
Айде пак се почна :) Много ми се иска с някой от вас да си искаме сертификат от Мтел/Вивател да ви видя колко по-лесно ще ви "пуснат". Някой навит да пробваме? Ама ако се окаже по-сложно отколкото от Глобул, ще пием една вечер за ваша сметка :)
ПС Особено за фикс от БТК или мобилен от Мтел :)
ПС Особено за фикс от БТК или мобилен от Мтел :)
[Quote]@Blisss:
"Ех, вие все много знаете Аз си харесвам работата и се чувствам добре, за вас не знам"[/Quote]
Той и палача така говори :P
[Quote]
@Spiderman_ot_selo:
"http://globul.bg/bg/business_universe.html"[/Quote]
Тия не са добре :|
"Ех, вие все много знаете Аз си харесвам работата и се чувствам добре, за вас не знам"[/Quote]
Той и палача така говори :P
[Quote]
@Spiderman_ot_selo:
"http://globul.bg/bg/business_universe.html"[/Quote]
Тия не са добре :|
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote] ще пием една вечер за ваша сметка :) [/Quote] ;)
Не е нужно да си пренасям номер за да се напиеме една вечер за моя сметка(flower) (beer)
Иначе по темата като цяло не ги деля операторите на по-добри и по-лоши. Те са разсейките на един и същи тумур (angry)
Все тая за кой става дума - те са гадни и нагли к..ви и гледат да ни прецакат.
Не е нужно да си пренасям номер за да се напиеме една вечер за моя сметка(flower) (beer)
Иначе по темата като цяло не ги деля операторите на по-добри и по-лоши. Те са разсейките на един и същи тумур (angry)
Все тая за кой става дума - те са гадни и нагли к..ви и гледат да ни прецакат.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]http://globul.bg/bg/business_universe.html[/Quote]
Аз не съм фен на садо-мазото и това ме втрещи. С такова отношение към бизнеса е чудно че изобщо имат такива абонати (angry)
Аз не съм фен на садо-мазото и това ме втрещи. С такова отношение към бизнеса е чудно че изобщо имат такива абонати (angry)
Принципно и на мен тая оферта не ми е сред любимите, да не кажа, че направо ми изглеждаше уникално глупава в началото...в последствие се оказа, че за определен кръг от клиенти тая оферта е изгодна. Естествено - само за определен и то малък...:|
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Ами първо честито но това в кръга на шегата,
За Глобул всички знаем и сме им свикнали с номерата,аз лично във вашия случай бих препоръчал слдното:
Подпишете си договор с Виваком и си вземете същите номера започващи с 087 и си го качете на фирмения сайт и съответно разпратете е-майли на всички пратньори и клиенти и за два дни сте си решили казусът а ЗЛОБУл ги пуснете да пасът патките по двора.
(yes)
За Глобул всички знаем и сме им свикнали с номерата,аз лично във вашия случай бих препоръчал слдното:
Подпишете си договор с Виваком и си вземете същите номера започващи с 087 и си го качете на фирмения сайт и съответно разпратете е-майли на всички пратньори и клиенти и за два дни сте си решили казусът а ЗЛОБУл ги пуснете да пасът патките по двора.
(yes)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Най-доброто решение е да отидеш при Виваком, и им кажи, че номерата ти са много важни и ако не се реши този казус, няма да се прехвърлиш към тях. Според мен, незабавно ще задействат техните адвокати за да ги пречупят и да отстъпят. В момента и трите оператора само се дебнат, който направи една грешна стъпка, другия му го изкарва през носа :)
Според мен не е точно така...Специално за сертификатите...те самите си знаят номерата много добре...:)
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Амиии, аз се бях навил преди 2 месеца да се махна от Виваком на стационарните телефони, защото условията ми изглеждаха нереално добри :) Отидох в Германос в Мол-а и им казах че имам 2 номера в къщи и искам да ги мина на Глобул, а те казаха да отида в офиса на Виваком и да поискам въпросните сертификати. Продавача ми каза, че те 100% ще се заядад и ако не ми дадът сертификатите - да се върна обратно при него и той щял да подаде жалба срещу тях. За мой късмет, управителя на Виваком центъра ми беше колега дълги години в предишната ми работа и ме спаси от """удоволствието""" да стана абонат на Глобул за стационарните ми телефони в къщи :) Не се прехвърлих, защото се оказа че всички Вивакомци, които са с пакети минути към фиксирани мрежи(всичките ми роднини са така) ако ми се обадят ще платят допълнително за разговор към друга мрежа... аз това не го знаех и се отказах... Та така да си дойдем на темата - аналогично на този случай е нормално Виваком да гонят Глобул, защото те са по малкия оператор и би трябвало със зъби и нокти да се борят за всеки един клиент.
И кое точно е "спасението" - че всичките ти близки са на Виваком, плащат такса от 13,80 за същия пакет минути, които биха си взели от Глобул за 4,90? Или това, че ако си изразходваш пакета минути ти начисляват първоначална такса за всеки разговор от 0,13 лв? Или "силния" и "слабия" трафик - да се съобразяваш в колко часа с кого ще говориш?
Или простичката уловка, че в сайта им е дадено 50 минути към селищни, междуселищни и международни номера от зона 1 и едва в прикачения файл (който 99% от хората няма да отворят) се пояснява, че те трябва да са част от мрежата на Виваком?
Съжалявам, но не мога да се съглася с теб, че Виваком са били най-добрият избор. Или по-скоро може и да са най-добрият избор за теб...но със сигурност и най-скъпият...Именно затова Вивакомците си държат скъпите тарифи с включени минути само към тяхната мрежа...и като говорите за крепостни селяни - добре дошли във феодализма....или по-скоро добре сте се върнали към него...жичките, бабичката...и все така :)
ПС А колко е интересно как извъртате нещата, когато коментирате Глобул/Мтел и когато коментирате Виваком :)
Или простичката уловка, че в сайта им е дадено 50 минути към селищни, междуселищни и международни номера от зона 1 и едва в прикачения файл (който 99% от хората няма да отворят) се пояснява, че те трябва да са част от мрежата на Виваком?
Съжалявам, но не мога да се съглася с теб, че Виваком са били най-добрият избор. Или по-скоро може и да са най-добрият избор за теб...но със сигурност и най-скъпият...Именно затова Вивакомците си държат скъпите тарифи с включени минути само към тяхната мрежа...и като говорите за крепостни селяни - добре дошли във феодализма....или по-скоро добре сте се върнали към него...жичките, бабичката...и все така :)
ПС А колко е интересно как извъртате нещата, когато коментирате Глобул/Мтел и когато коментирате Виваком :)