Globul Sucks
Re: Globul Sucks
Да,знам за една фирма дето вместо да пренася към 2000 номера от глобул към друг оператор, направо взе нови номера със същите последни 5 цифри от новия оператор,и служителите пак се избират директно със същите 5 цифри.
Мисля че не си го разбрала, по скоро всичките му близки също като моите са с вивкомски карти с вклщчени минути до ВСИЧКИ стационарни и мобилни на виваком. Или с други думи 3 до 5 ст/мин до няколко милиона абонати8)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]След дълги консултации между служителите и тел 123 ми бе обяснено, че [B]след преноса тази надвнесена такса ще се върне[/B] при последната фактура...Е [B]това не се случи[/B].Остана като задължение и [B]така и неможаха да ми обяснят[/B], защо е начислена таксата отново и защо не могат да е приспаднат [/Quote]
Хахахаха... е ама вярно са много зле Глобул :D То бива безхаберие и наглост, ама тяхното минава всякакви задръжки. М-Тел май паднаха твърдо на второ място по врътки и прецакванки на абонатите.
Преди 5 години когато ги разкарах, бях склонен да мисля че може пък и аз да съм случил на криви агенти и оператори ама тц! Целия оператор е крив май (no)
Хахахаха... е ама вярно са много зле Глобул :D То бива безхаберие и наглост, ама тяхното минава всякакви задръжки. М-Тел май паднаха твърдо на второ място по врътки и прецакванки на абонатите.
Преди 5 години когато ги разкарах, бях склонен да мисля че може пък и аз да съм случил на криви агенти и оператори ама тц! Целия оператор е крив май (no)
Номерата имат последни 6 цифри, ако трябва да сме точни...а аз знам една фирма, дето имаше 2001 номера и ги прехвърли към Глобул..и ако искате да продължим с това кой какво знае, пък и какво е чул....и какво си е измислил....и бла-бла-бла...
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
По темата колеги,по темата...(angry)
колеги кадето и да отидите ще ви въртят за сертификат тай че не се оплаквайте отидете при виваком да вземете сертификат да видите какви мъки има там от девет дерета вода ви носят
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Точно такъв случай не знам да е имало при друг оператор. Ако ще обобщаваме и ще махваме с ръка примиренчески - по-добре да не влизаме и да не пишем във форума.