Глобул удвоява минутите към мрежата си
Re: Глобул удвоява минутите към мрежата си
[Quote]Глобул удвоява минутите към мрежата си[/Quote]
Аз ще изчакам да се учетворят минутите и тогава ще се включвам ;)(beer)
Аз ще изчакам да се учетворят минутите и тогава ще се включвам ;)(beer)
Значи другата година насред кукуво лето, живи и здрави :P
Според мен офертите са ни супер тая Коледа :) освен това Спайди, офертите за подновяване на договор са по-добри от тея за новите дори - имат много повече минути, защото можеш да избереш между Коледния пакет - всички минути, включени за новите абонати + двойните от стандарнат промоция или отстъпка от таксите и стандарните бонус минути :) Кое му е лошото на лоялните клиенти при подновяване на въпросните "заробващи" според теб договори? Според мен в това отношение много често е по-добре да си стар абонат, отколкото нов (коментирам само условията по програмите!).
Удвояват се наистина за целия период на договора... уж важи до 17 януари казаха... сега единствено най-черната овца сред операторите си остава Мтел, тези хора просто са в друго измерение с разбирането за цените... ментел мрежата наистина както по долу някой написа си остава златна мрежа, не че другите оператори са цветя.. това е за жалост реалността, още доста ще си ходиме с по няколко телефона в джобовете :) Те между другото имали и план с минути към цялата им мрежа ама с цена 14.90 и наполовина 100 мин... реално Глобул - 9,90 - 200 мин, Виваком - 5 лв - 200 мин
Глобул имат най-добрата оферта 300мин към всички оператори за 27,48лв. към лоялните бизнес клиенти (клиенти на фирма , от поне 12 месеца) ! За сравнение Вивател имат подобна но там минутите са разделени по оператори ... Мтел нямам за тях коментар!
[B]Blisss:[/B] [Quote]Според мен офертите са ни супер тая Коледа :)[/Quote]
Сравнение с постните предложения от миналите години, наистина е така.(yes)
[B]SX_1000:[/B] [Quote]реално... ... Виваком - 5 лв - 200 мин[/Quote]
Няма такова нещо, реално 100 мин, а 200 само за [B]първата четвърт[/B] от срока на договора.
Сравнение с постните предложения от миналите години, наистина е така.(yes)
[B]SX_1000:[/B] [Quote]реално... ... Виваком - 5 лв - 200 мин[/Quote]
Няма такова нещо, реално 100 мин, а 200 само за [B]първата четвърт[/B] от срока на договора.
реално... ... Виваком - 5 лв - 200 мин[/Quote]
Да, прав си, грешката е моя... :)
Да, прав си, грешката е моя... :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
А мога ли,ако ми остават 6 месеца от договора да преподпиша с промоционалните условия?
Можеш, ако ти остават два :)