Глобул удвоява минутите към мрежата си
Re: Глобул удвоява минутите към мрежата си
[Quote]...
Мисля, че ако ви е толкова страх от "обвързането" с договорни отношения трябва да си изберете предплатена карта и да престанете да "тормозите" останалите с безсмислени теми, пълни с меко казано подвеждащи мнения за ДМУ-тата.
И като за край - всеки здравомислещ човек трябва да е достатъчно разумен САМ да прочете условията по договора, който подписва (независимо за какъв договор става дума) и да прецени дали го устройват или не.[/Quote]
Никой няма нищо против договорите и "обвързВането" ;) за определен срок, след който срок обаче да става НАЙ- НОРМАЛНОТО нещо във взаимоотношенията между, смея да кажа картел и потребител- [B]договора да става безсрочен[/B]!
Ако не разбирате разликата с "автоматично подновяване за [B]същия срок[/B]", съжалявам.
Само мобилните оператори са ТОЛКОВА НАГЛИ за да предоставят на потребителите бланка с заробващ характер(angry)!
Аз имам други договори с Булсатком, кабелна, интернет и други, които са срочни след което са станали БЕЗСРОЧНИ. И във всеки един момент мога да спра да ползвам услугите им! ;) ИЛИ да се прехвърля при конкурент! Поради което съществува и [B]РЕАЛНА конкуренция[/B] при тези оператори!
Обикновено за срока на договора оборудването се е изплатило (или ЖиСиЕма на промоция (woo)- ебати промоцията смешна(woo)), след което оператора е на чиста печалба. НО не и при МОБИЛНИТЕ оператори(angry)
Няма
[Quote]безсмислени теми, пълни с меко казано подвеждащи мнения за ДМУ-тата.[/Quote], има подвеждащи договори!;)
Мисля, че ако ви е толкова страх от "обвързането" с договорни отношения трябва да си изберете предплатена карта и да престанете да "тормозите" останалите с безсмислени теми, пълни с меко казано подвеждащи мнения за ДМУ-тата.
И като за край - всеки здравомислещ човек трябва да е достатъчно разумен САМ да прочете условията по договора, който подписва (независимо за какъв договор става дума) и да прецени дали го устройват или не.[/Quote]
Никой няма нищо против договорите и "обвързВането" ;) за определен срок, след който срок обаче да става НАЙ- НОРМАЛНОТО нещо във взаимоотношенията между, смея да кажа картел и потребител- [B]договора да става безсрочен[/B]!
Ако не разбирате разликата с "автоматично подновяване за [B]същия срок[/B]", съжалявам.
Само мобилните оператори са ТОЛКОВА НАГЛИ за да предоставят на потребителите бланка с заробващ характер(angry)!
Аз имам други договори с Булсатком, кабелна, интернет и други, които са срочни след което са станали БЕЗСРОЧНИ. И във всеки един момент мога да спра да ползвам услугите им! ;) ИЛИ да се прехвърля при конкурент! Поради което съществува и [B]РЕАЛНА конкуренция[/B] при тези оператори!
Обикновено за срока на договора оборудването се е изплатило (или ЖиСиЕма на промоция (woo)- ебати промоцията смешна(woo)), след което оператора е на чиста печалба. НО не и при МОБИЛНИТЕ оператори(angry)
Няма
[Quote]безсмислени теми, пълни с меко казано подвеждащи мнения за ДМУ-тата.[/Quote], има подвеждащи договори!;)
[Quote]Ако не разбирате разликата с "автоматично подновяване за същия срок", съжалявам.
Само мобилните оператори са ТОЛКОВА НАГЛИ за да предоставят на потребителите [/Quote]...да разбирам ли че договора ми се подновява автоматично за същия срок т.е. наново да чакам1 или 2години. тука мисля че правно издишат. никой без моят подпис не може да ми поставя условия, по правилнното ще е да е безсрочен с правото на прекратяване при разумен(едномесечен) срок на предизвестие(angry)
Само мобилните оператори са ТОЛКОВА НАГЛИ за да предоставят на потребителите [/Quote]...да разбирам ли че договора ми се подновява автоматично за същия срок т.е. наново да чакам1 или 2години. тука мисля че правно издишат. никой без моят подпис не може да ми поставя условия, по правилнното ще е да е безсрочен с правото на прекратяване при разумен(едномесечен) срок на предизвестие(angry)
Пак се изказвате неподготвени - да те питам - по чие правило? Защото по закон такова правило няма. Освен това го пише в клаузите на договора, който си подписал, следователно има твой подпис.
ПС Договори, които се подновяват автоматично, имат срочност една година при същите условия. Поне при Глобул.
За пореден път си личи, че се изказвате тотално неподготвени по отношение на договорите. И това ако не е подвеждаща и невярна информация...
ПС Договори, които се подновяват автоматично, имат срочност една година при същите условия. Поне при Глобул.
За пореден път си личи, че се изказвате тотално неподготвени по отношение на договорите. И това ако не е подвеждаща и невярна информация...
мила Blisss(flower) не съм казал че етака аз само предполагах как трябва да е при едни нормални отношения;) но при това положение всеки който подписва договор с мобиле оператор май трябва да ходи в офиса с екип от адвокати(то аз затова си спрях вече втора карта на глобул) просто моето мнение беше как поскоро трябва да се продължи договора
Аз едно не разбирам - как може всеки път да сте недоволни и от всичко.
Специално за Глобул ще коментирам - преди да ви се поднови автоматично договора ви се обаждат от офиса, който посещавате, или от Глобул, да ви предложат оферта - това става поне [B]ДВА МЕСЕЦА[/B] преди да изтече....На каса като плащате отново ви дават оферти и ви предупреждават....Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират....ако желаете да си го подновите лично и да се възползвате от привилегиите - имате тази възможност, ако желаете да си го прекратите - също.
Мисля, че ако в рамките на тея два месеца вие не предприемете никакви действия - това си е плод на вашата безотговорност - значи ви устройват тези условия, които ползвате и си оставате на тях...
Специално за Глобул ще коментирам - преди да ви се поднови автоматично договора ви се обаждат от офиса, който посещавате, или от Глобул, да ви предложат оферта - това става поне [B]ДВА МЕСЕЦА[/B] преди да изтече....На каса като плащате отново ви дават оферти и ви предупреждават....Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират....ако желаете да си го подновите лично и да се възползвате от привилегиите - имате тази възможност, ако желаете да си го прекратите - също.
Мисля, че ако в рамките на тея два месеца вие не предприемете никакви действия - това си е плод на вашата безотговорност - значи ви устройват тези условия, които ползвате и си оставате на тях...
[Quote]@Blisss:
".Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират...."[/Quote]
Охооооо....., сладка ;)
Отново забелязвам изказване в полза на работодателя ти ;)
Какви "алармирания" ???
Та те тогава са по-тихи от водата ;)
Мълчат и траят да мине момента :P
[Quote]@Blisss:
"Аз едно не разбирам - как може всеки път да сте недоволни и от всичко. "[/Quote]
Е откакво да сме доволни сладка ;)
От това че ползваме телефония ли :D
Или от това ще плащаме скъпи разговори :(
Или от това че са ни уважили МОЛБАТА за сключване на 1-2 годишен договор :D за тази телефония :D
Ахаааааа...., как мога да съм толкова невеж :P
Мога да съм доволен от професионалното обслужване на КРАСИВИ служителки.
Именно поради тази причина ползвам все още телефония на ГлоБул :D;)
Ако не е Blisss (за което ГлоБул са и много задължени) мен лично като клиент отдавна да са ме изгубили (coffee)
".Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират...."[/Quote]
Охооооо....., сладка ;)
Отново забелязвам изказване в полза на работодателя ти ;)
Какви "алармирания" ???
Та те тогава са по-тихи от водата ;)
Мълчат и траят да мине момента :P
[Quote]@Blisss:
"Аз едно не разбирам - как може всеки път да сте недоволни и от всичко. "[/Quote]
Е откакво да сме доволни сладка ;)
От това че ползваме телефония ли :D
Или от това ще плащаме скъпи разговори :(
Или от това че са ни уважили МОЛБАТА за сключване на 1-2 годишен договор :D за тази телефония :D
Ахаааааа...., как мога да съм толкова невеж :P
Мога да съм доволен от професионалното обслужване на КРАСИВИ служителки.
Именно поради тази причина ползвам все още телефония на ГлоБул :D;)
Ако не е Blisss (за което ГлоБул са и много задължени) мен лично като клиент отдавна да са ме изгубили (coffee)
хахаха два месеца ама друг път .последната година и полвина ми се обадиха от булсатком но не и от мобилен оператор,да преди две години се обаждаха и когато отивах да си подновя или спра договора ми казваха "елате след едиколкоси време" ами то човек трябва да има секретарка.счетоводител,адвокат и психолог(woo) ,че да се оправи с бумащината,за това мисля,че най добре е след като никоя от двете страни не е предприела действие договорът да се продалжи с правото на прекратяване на КОЯТО И ДА Е ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ с едномесечно предизвестие. а ако дойда при теб и подпиша договор за 1-2год. ще приемеш ли веднага 12-24мес. предизвестие за прекратяването му:D сега да не се почне"ами виж в каква страна живеем-ама то тука няма пазар и т.н. и т.н." ами като няма пазар кво правят по 4-5 консултата в офисите ви-не само във вашите- и един двама клиенти.не разбирате ли че големите фирми си държат магазините само за присъствие и ви лъжат че ви плащат а вие ги лъжите че работите:P да това важи най вече за GERMANOS защото там (поне във Варна)винаги има минимом две красиви създания(и нищо повече:D ) едно младо момче(за зарибяване на женската част от клиантелата) и един мастит(да не кажа страховит) шеф на залата коъто ако не успее да дообеди клиента го респектира и ако не успее със знания следва репликата"е нали виждате в каква държава живеем и т.н. " ами скъпа Blisss персонала на Germanos да не живее в Гърция(woo)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
[Quote]....Което значи, че най-малкото два месеца преди да изтече договорът, Глобул ви алармират....ако желаете [B]да си го подновите[/B] лично и да се възползвате от привилегиите - имате тази възможност, ако желаете [B]да си го прекратите - също[/B]. [/Quote]
Е тенкю баба. Тоест или сами да си го сложиме или да ни го сложат :D
Това ако не е заробване ??? поне да даваха възможност да се преминава на предплатена.
Ако не искам да се заробя за още една година то си губя номера.?!?! Това е много НАГЛО!
За една година човек натрупва контакти на картата си и ако не иска да пусне на оператора за още една година , то тя му [B]закрива[/B] номера.
(angry)
Е тенкю баба. Тоест или сами да си го сложиме или да ни го сложат :D
Това ако не е заробване ??? поне да даваха възможност да се преминава на предплатена.
Ако не искам да се заробя за още една година то си губя номера.?!?! Това е много НАГЛО!
За една година човек натрупва контакти на картата си и ако не иска да пусне на оператора за още една година , то тя му [B]закрива[/B] номера.
(angry)
Както казах - вечно недоволни.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
При оператора, чиито услуги ползвам няма недоволни от подобни казуси. Явно проблема не е в недоволните ;)